Fysioterapeut Sorgenfri

Hvorfor Klinikk for Alle Sorgenfri?

- Kort eller ingen ventetid
- Meget kompetente fysioterapeuter
- Bred erfaring med flere typer plager

Hva gjør en fysioterapeut?

En fysioterapeut jobber med muskel- og skjelettplager hos ulike grupper i samfunnet. Basert på dine forutsetninger og mål gir vi individuell tilpasset trening og behandling. Hos oss kommer de aller fleste fysioterapipasienter med plager som: Idrettsskader, forstuinger/forstrekkinger, overbelastningsskader, rygg/nakke/bekkenproblematikk, postoperativ behandling/rehabilitering og generelle smerter i perifere ledd som skuldre, hofter, knær osv.

Vår Fysioterapeut

 

Peter Husby

Tidligere fysioterapeut i Rosenborg BK og SK Brann. Interesseområder: Nakke, skulder, albue, rygg, hofte/sete og kne. Spesielle interesser: Idrettsskader i alle aldre og spenningshodepine. Behandlingsteknikker: Trykkbølgebehandling, klassisk massasje, idrettsmassasje, manipulering av ledd, taping/kinesiotaping, gjennombeveging og mobilisering. Aktiv rehabilitering: Instruksjon i treningsøvelser og treningsprinsipper, oppsett av strukturert opptrening/treningsprogram. Opplæring og veiledning på hvorfor smerter/plager forekommer. Jobber også med såletilpasning på klinikken

 

Adresse:

Sorgenfriveien 18

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

  • Peter Husby - Muskelterapeut - tar ikke forsikring
    Peter Husby
    Fysioterapeut
    Bestill time Info
    Tidligere fysioterapeut i Rosenborg BK og SK Brann, jobber nå i samarbeid med NFF på kretsnivå. Interesseområder: Nakke, skulder, albue, rygg, hofte/sete og kne.  Spesielle interesser: Idrettsskader i alle aldre.   Behandlingsteknikker: Trykkbølgebehandling, klassisk massasje, idrettsmassasje, manipulering av ledd,  taping/kinesiotaping, gjennombeveging og mobilisering.  Aktiv rehabilitering: Instruksjon i treningsøvelser og treningsprinsipper, oppsett av strukturert opptrening/treningsprogram. Opplæring og veiledning på hvorfor smerter/plager forekommer.