Skøyen

Vi opplever til tider noe problem med onlinebooking. Hvis du har problemer med å bestille time:
ring 97923000 så hjelper vi deg.

Klinikken åpnet i 2021 og holder til i nye flotte lokaler i Hoffsveien 1A, inngang 1, i fjerde etasje. Klinikken ligger i bygg på høyre side, og vi har parkeringsplasser rett utenfor. 

Vi tilbyr:

MediYoga

MediYoga er utviklet i samarbeid med helsevesenet og alle MediYoga-instruktører har medisinsk bakgrunn. Ingen kontraindikasjoner. Den røde tråden er pusten som er den delen som tydeligst knytter sammen de mentale og fysiske aspektene.

MediYoga kan gjøres liggende, sittende, sakte, aktivt, kort og langt, avhengig av valgt program. Kort sagt, MediYoga passer alle som vil ha det bedre, uansett utgangspunkt. Kan du puste kan du gjøre MediYoga

MediYoga benyttes i dag som behandlingsmetode ved over 350 sykehus og andre institusjoner i hele Skandinavia bl.a. i rehabilitering av pasienter med slag, kreft- og hjertesykdom.

MediYoga kan være et effektivt verktøy for personer med utmattelse/utbrendhet, fibromyalgi, depresjon, angst, hodepine/migrene, tinnitus, nakkeplager, ryggplager, førdrøyelseplager, urolig søvn, hormonelle plager og stress med mere.

Link til booking

 

Ankomst med tog til Skøyen Stasjon
Ta utgang nord, gå rett frem og kryss gaten ved fotgjengerfeltet. Gå til venstre opp langs Hoffsveien til nr 1, ta første til høyre og så til høyre inne på området.

Ankomst fra vest (E6/E18)
Fra E18 fra øst: Ta andre utkjøring i første rundkjøring og deretter videre rett frem under toglinjen. I neste rundkjøring ta tredje utkjøring og inn i Hoffsveien.

Kommer du fra Drammensveien/Skøyen, ta andre utkjøring inn i Hoffsveien. Kjør ca 100 meter, og ta første avkjøring til høyre, inn til Hoffsveien 1. Ta til høyre straks du er inne på området.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet med mindre man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. 
 
 
 

Velkommen!

Prisliste

Adresse:

Hoffsveien 1A

Våre åpningstider:

Åpningstider sommeren 2024

Uke 26-28 (04. juli - 12. juli) - 08:00-16:00

Uke 29-31 (15. juli - 2. august) - 09:00-15:00

 

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Henrik Fonstad-Smith
  Henrik Fonstad-Smith
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Utredning og behandling av svimmelhet, krystallsyke, virus på balansenerven, hjernerystelse, migrene og balanseforstyrrelser. Akutte og kroniske plager i nakke, rygg, skuldre og kjeveplager (TMD)
 • Sunniva Berge
  Sunniva Berge
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Undersøker og behandler akutte- og langvarige plager i hele muskel- og skjelettsystemet hos alle aldre. Jeg interesser meg spesielt for bekkensmerter før- og etter fødsel, underlivsplager hos kvinner, barn, rehabilitering og postoperativ behandling av hofte- og kne. Behandler med veiledet trening/øvelser, pasientundervisning, bløtvevsbehandling og avspenning. Jeg tilpasser behandlingen til pasientens behov, mål og forutsetninger for å hjelpe pasienten best mulig.
 • Stiven Thorsteinsson
  Stiven Thorsteinsson
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg tilbyr behandling av akutte og langvarige muskel- og skjelettskader eller plager knyttet til skade, sykdom, operasjoner og idrettsskader hos barn, unge og voksne. Etter mange års erfaring fra toppidretten på landslagsnivå, kan jeg gi deg en helhetlig vurdering, behandling og skreddersydde treningsopplegg som er tilpasset deg og din hverdag. Min visjon som fysioterapeut og instruktør er at kropp og sinn henger nøye sammen. God helse er dermed en investering i bedre livskvalitet. Mitt mål er å gi deg kunnskap og styrke som kan forebygge fremtidige plager.
 • Petra Berntsson
  Petra Berntsson
  Muskelterapeut
  Bestill time Info
  Det har altid fasinert meg hvordan kroppen fungerer og hvordan alt hører sammen. Med over ti års erfaring innen yoga, yogamassaje og kopping har jeg under de siste årene fokusert mest på klassisk massasje. Er utdannet massasjeterapeut ved institutt for helhetsmedisin og har i tillegg tatt kurs i nålebehandling for smertelindring. For meg er det viktigt at se mennesket som en helhet og optimalisere hvert enkelt persons helse og funksjon. Har lang erfaring med ”kontorkropper”, dvs skulder/nakke problematik med spenningshodepine samt korsrygg. Hos meg kan du forvente deg å bli satt i fokus og vi jobber sammen for å redusere smerte, fremme generell helse og gi økt livskvalitet