Skøyen

Vi opplever til tider noe problem med onlinebooking. Hvis du har problemer med å bestille time:
ring 97923000 så hjelper vi deg.

Klinikken åpnet i 2021 og holder til i nye flotte lokaler i Hoffsveien 1A, inngang 1, i fjerde etasje. Klinikken ligger i bygg på høyre side, og vi har parkeringsplasser rett utenfor. 

Vi tilbyr:

 

Ankomst med tog til Skøyen Stasjon
Ta utgang nord, gå rett frem og kryss gaten ved fotgjengerfeltet. Gå til venstre opp langs Hoffsveien til nr 1, ta første til høyre og så til høyre inne på området.

Ankomst fra vest (E6/E18)
Fra E18 fra øst: Ta andre utkjøring i første rundkjøring og deretter videre rett frem under toglinjen. I neste rundkjøring ta tredje utkjøring og inn i Hoffsveien.

Kommer du fra Drammensveien/Skøyen, ta andre utkjøring inn i Hoffsveien. Kjør ca 100 meter, og ta første avkjøring til høyre, inn til Hoffsveien 1. Ta til høyre straks du er inne på området.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 71 kr.
 
 
Lørdagsåpent 11:00-16:00 - Arif Tekin - Link til booking
 

Velkommen!

Adresse:

Hoffsveien 1A

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Henrik Fonstad-Smith
  Henrik Fonstad-Smith
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Utredning og behandling av svimmelhet, krystallsyke, virus på balansenerven, hjernerystelse, migrene og balanseforstyrrelser. Akutte og kroniske plager i nakke, rygg og skuldre.
 • Arif Tekin
  Arif Tekin
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo og Akershus (OsloMet). I tillegg har jeg videre utdanning i fysisk aktivitet fra NTNU. Jeg er sertifisert i AktivA ”Aktiv med Artrose” og har holdt artrose skole i Nordre Follo kommune.Jeg har bred kompetanse og god erfaring med forebygging, rehabilitering og behandling av muskel- og skjelett plager og skader. I tillegg har jeg fått god kunnskap og erfaring med akutte- og/eller belastningsrelaterte idretts skader gjennom arbeidet mitt med barn og ungdom i Oppegård kommune.Som en fysioterapeut er jeg alltid opptatt av å styrke pasientenes egne ressurser for å oppnå sine egne målsetninger. Kroppen våres er samling av fantastiske organer og systemer som jobber sammen for et felles mål, og den er veldig tilpasningsdyktig. Å skjønne muskel og skjelett plager krever analytisk tekning og kontinuerlig vurdering. Dette ser jeg som min sterkeste side som en fysioterapeut.Jeg har stor interesse i trening og fysisk aktivitet, og særlig  styrke trening og lang distanse løping.
 • Petra Berntsson
  Petra Berntsson
  Muskelterapeut
  Bestill time Info
  Det har altid fasinert meg hvordan kroppen fungerer og hvordan alt hører sammen. Med over ti års erfaring innen yoga, yogamassaje og kopping har jeg under de siste årene fokusert mest på klassisk massasje. Er utdannet massasjeterapeut ved institutt for helhetsmedisin og har i tillegg tatt kurs i nålebehandling for smertelindring. For meg er det viktigt at se mennesket som en helhet og optimalisere hvert enkelt persons helse og funksjon. Har lang erfaring med ”kontorkropper”, dvs skulder/nakke problematik med spenningshodepine samt korsrygg. Hos meg kan du forvente deg å bli satt i fokus og vi jobber sammen for å redusere smerte, fremme generell helse og gi økt livskvalitet