Fysioterapeut Skøyen

Hvorfor Klinikk for Alle Skøyen?

- Kort eller ingen ventetid
- Meget kompetente fysioterapeuter
- Bred erfaring med flere typer plager

Hva gjør en fysioterapeut?

En fysioterapeut har kompetanse til å vurdere alle muskel- og skjelettlidelser. Det vil bli tatt en grundig sykehistorie, der man vurdere eventuelle årsakssammenhenger opp mot fysiske forutsetninger. Behandlingstiltak vil ofte være en kombinasjon av manuelle teknikker og tiltak med egentrening. Man bør være innstilt på en betydelig egeninnsats for å bli frisk fra sine problemer.

Hvilke plager passer fysioterapi for?

Typiske plager som fysioterapeuter behandler vil være akutte og mer langvarige smerter i nakke/rygg, samt belastningsrelaterte plager i senefester og ledd i hele kroppen.

Hva er unikt med Klinikk for Alle Skøyen?

Vi er et tverrfaglig team av kiropraktorer, fysioterapeuter og massører. Vårt mål er å skreddersy den best mulige behandling for pasientens plager og vi tar vare på pasienten.​ En av våre  styrker her på skøyen er at vi har en bred kompetanse mellom våre kiropraktorer og fysioterapeuter innenfor svimmelhet og balanse, hjernerystelser, Opptrening av eldre, rehabilitering av idrettsskader. ryggproblematikk til ekstremitetsplager som kne og skulder.

Våre fysioterapeuter:

Arif Tekin

Det å jobbe som fysioterapeut gir meg unikt mulighet til å gjøre noe positiv forskjell i menneskets hver dag. Blid og fornøyde kunder motiverer meg til å bli enda bedre på faget mitt.

Jeg har stor interesse i trening og fysisk aktivitet, og særlig styrke trening og lang distanse løping. Grunnet dette opplevde jeg noen skader gjennom årene, noe som har forsterket min forståelse av hvordan en skade forekommer og oppleves.

Å skjønne muskel og skjelett plager/skader krever analytisk tekning og evne til å gjøre kontinuerlig vurdering. Som et ledd av dette holder jeg fokus på å styrke pasientenes egne ressurser. Disse ser jeg som min sterkeste side som en fysioterapeut. Mine pasienter kan forvente at mine behandlinger baserer seg oppdatert forskning, og pasientene selv styrer deres egen behandlingsforløp.

Klinikk Plassering

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

  • Arif Tekin - Fysioterapeut
    Arif Tekin
    Fysioterapeut
    Bestill time Info
    Jeg er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo og Akershus (OsloMet). I tillegg har jeg videre utdanning i fysisk aktivitet fra NTNU. Jeg er sertifisert i AktivA ”Aktiv med Artrose” og har holdt artrose skole i Nordre Follo kommune.Jeg har bred kompetanse og god erfaring med forebygging, rehabilitering og behandling av muskel- og skjelett plager og skader. I tillegg har jeg fått god kunnskap og erfaring med akutte- og/eller belastningsrelaterte idretts skader gjennom arbeidet mitt med barn og ungdom i Oppegård kommune.Som en fysioterapeut er jeg alltid opptatt av å styrke pasientenes egne ressurser for å oppnå sine egne målsetninger. Kroppen våres er samling av fantastiske organer og systemer som jobber sammen for et felles mål, og den er veldig tilpasningsdyktig. Å skjønne muskel og skjelett plager krever analytisk tekning og kontinuerlig vurdering. Dette ser jeg som min sterkeste side som en fysioterapeut.Jeg har stor interesse i trening og fysisk aktivitet, og særlig  styrke trening og lang distanse løping.