Fysioterapeut Skøyen

Hvorfor Klinikk for Alle Skøyen?

- Kort eller ingen ventetid
- Meget kompetente fysioterapeuter
- Bred erfaring med flere typer plager

Hva gjør en fysioterapeut?

En fysioterapeut har kompetanse til å vurdere alle muskel- og skjelettlidelser. Det vil bli tatt en grundig sykehistorie, der man vurdere eventuelle årsakssammenhenger opp mot fysiske forutsetninger. Behandlingstiltak vil ofte være en kombinasjon av manuelle teknikker og tiltak med egentrening. Man bør være innstilt på en betydelig egeninnsats for å bli frisk fra sine problemer.

Hvilke plager passer fysioterapi for?

Typiske plager som fysioterapeuter behandler vil være akutte og mer langvarige smerter i nakke/rygg, samt belastningsrelaterte plager i senefester og ledd i hele kroppen.

Hva er unikt med Klinikk for Alle Skøyen?

Vi er et tverrfaglig team av kiropraktorer, fysioterapeuter og massører. Vårt mål er å skreddersy den best mulige behandling for pasientens plager og vi tar vare på pasienten.​ En av våre  styrker her på skøyen er at vi har en bred kompetanse mellom våre kiropraktorer og fysioterapeuter innenfor svimmelhet og balanse, hjernerystelser, Opptrening av eldre, rehabilitering av idrettsskader. ryggproblematikk til ekstremitetsplager som kne og skulder.

Våre fysioterapeuter:

Sunniva Berge

Undersøker og behandler akutte- og langvarige plager i hele muskel- og skjelettsystemet hos alle aldre.

Jeg interesser meg spesielt for bekkensmerter før- og etter fødsel, underlivsplager hos kvinner, barn, rehabilitering og postoperativ behandling av hofte- og kne.

Behandler med veiledet trening/øvelser, pasientundervisning, bløtvevsbehandling og avspenning.

Jeg tilpasser behandlingen til pasientens behov, mål og forutsetninger for å hjelpe pasienten best mulig.

Stiven Thorsteinsson

Jeg er en mensendieck fysioterapeut med visjon om at kropp og sinn henger sammen. God helse er en investering i livskvalitet, og jeg tilbyr helhetlig vurdering, behandling og skreddersydde treningsopplegg som er tilpasset deg og din hverdag med intensjon om å gi deg kunnskap og robusthet for å forebygge fremtidige plager. Med allsidig idrettsbakgrunn og erfaring fra toppidrett på landslagsnivå, har jeg utviklet spesiell interessere for muskel- og skjelettplager. Samtidig har jeg erfaring med rehabilitering etter langvarig skade/sykdom, operasjon og idrettsskader hos både barn/unge og voksne.

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Sunniva Berge - kiropraktor
  Sunniva Berge
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Undersøker og behandler akutte- og langvarige plager i hele muskel- og skjelettsystemet hos alle aldre. Jeg interesser meg spesielt for bekkensmerter før- og etter fødsel, underlivsplager hos kvinner, barn, rehabilitering og postoperativ behandling av hofte- og kne. Behandler med veiledet trening/øvelser, pasientundervisning, bløtvevsbehandling og avspenning. Jeg tilpasser behandlingen til pasientens behov, mål og forutsetninger for å hjelpe pasienten best mulig.
 • Stiven Thorsteinsson - kiropraktor
  Stiven Thorsteinsson
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg tilbyr behandling av akutte og langvarige muskel- og skjelettskader eller plager knyttet til skade, sykdom, operasjoner og idrettsskader hos barn, unge og voksne. Etter mange års erfaring fra toppidretten på landslagsnivå, kan jeg gi deg en helhetlig vurdering, behandling og skreddersydde treningsopplegg som er tilpasset deg og din hverdag. Min visjon som fysioterapeut og instruktør er at kropp og sinn henger nøye sammen. God helse er dermed en investering i bedre livskvalitet. Mitt mål er å gi deg kunnskap og styrke som kan forebygge fremtidige plager.