Kiropraktor Skøyen

Hvorfor Klinikk for Alle Skøyen?

- Kort eller ingen ventetid
- Meget kompetente kiropraktorer
- Bred erfaring med flere typer skader

Hva gjør en kiropraktor?

En kiropraktor jobber med nevro-muskel og leddplager. Det betyr de ser sammenhengen mellom muskler og ledd og betydningen med koblingen til nervesystemet.​ Kiropraktoren er unik i sin spesifikke ledd manipulasjonsbehandling. Denne behandling løsner opp stive ledd og dette har stor effekt på den omliggende muskulatur og nervesystemet. Videre har kiropraktoren også mange andre teknikker å bruke.​

Hva er unikt med våre kiropraktorer på Skøyen?

Vi er et tverrfaglig team av kiropraktorer, fysioterapeuter og massører. Vårt mål er å skreddersy den best mulige behandling for pasientens plager og vi tar vare på pasienten.​ En av våre  styrker her på skøyen er at vi har en bred kompetanse mellom våre kiropraktorer og fysioterapeuter innenfor svimmelhet og balanse, hjernerystelser, Opptrening av eldre, rehabilitering av idrettsskader. ryggproblematikk til ekstremitetsplager som kne og skulder.

Våre terapeuter:

Linn-Therese Omberg

Jeg oppdaget kiropraktikk da jeg som 16-åring ikke lenger klarte å spille håndball grunnet intense smerter i skulder og rygg. I den forbindelse kom jeg i kontakt med en kiropraktor som tok meg seriøst, ga meg en grundig forklaring på årsakene til smertene og la opp en behandlingsplan som gjorde det mulig for meg å returnere til idretten. Dette vekket interessen min for kiropraktoryrket.

Mitt fagfelt er innenfor et bredt spekter av plager, alt fra nakke- og ryggproblematikk til ekstremitetsplager som kne og skulder. Dette gjelder både akutte og kroniske plager. Av meg som kiropraktor kan du forvente en grundig undersøkelse og tilrettelegging av en behandlingsplan som er tilpasset deg. Det er viktig for meg å være en kliniker som du kan føle deg trygg på og stille spørsmål til underveis i behandlingsforløpet. Sammen kan vi skape en god samhandling slik at du raskest mulig kommer deg på beina igjen. Jeg kan også bistå deg med å optimalisere kroppens bevegelsesapparat og forebygge plager. Dette kan vi sammen gjøre gjennom tilretteleggelse av øvelser tilpasset dine behov.

Henrik Fonstad-Smith

Jeg jobber som kiropraktor for å kunne bidra til å gi mennesker en bedre hverdag. Gleden i ansiktet til pasientene når de er blitt bedre eller klarer å gjøre noe de ikke har kunnet gjøre på veldig lenge, er utrolig motiverende. Jeg interesserer meg for sammenhengen og samspillet mellom hjernen og resten av kroppen. For eksempel hvordan det er mulig å løse komplekse casus ved å dykke litt dypere i fag og tema. Jeg har spesialisert meg på svimmelhet (krystallsyke), vestibulær rehabilitering, hjernerystelse (post commotio syndrom), hodepine og migrene, konsentrasjonsproblemer og kroniske plager i nakke, rygg og skuldre.

Jeg jobber mest med pasienter med svimmelhets- og balanseproblemer, samt post commotio syndrom (hjernerystelse) og langvarig kroniske plager. Mine pasienter kan forvente å få 110 % av min oppmerksomhet når de er inne til behandling hos meg. Jeg ser på behandlingen som et lagarbeid mellom pasienten og meg der vi begge må bidra for å oppnå et optimalt resultat.

Klinikk Plassering

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Henrik Fonstad-Smith - Naprapat
  Henrik Fonstad-Smith
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Utredning og behandling av svimmelhet, krystallsyke, virus på balansenerven, hjernerystelse, migrene og balanseforstyrrelser. Akutte og kroniske plager i nakke, rygg og skuldre.
 • Linn-Therese Omberg - Naprapat
  Linn-Therese Omberg
  Kiropraktor - Tar ikke forsikringspasienter
  Bestill time Info
  Utredning og behandling av akutte og kroniske plager hos pasienter i alle aldre.Kompetansefelt: Nakke, kjeve, hodepine, rygg inkl. isjias og skiveproblematikk, bekken og ekstremitetsproblematikk.Spesiell interesse for idrettsskader. Behandling: Leddmanipulasjon/mobilisering, triggerpunkt- og bløtvevsbehandling,traksjonsbehandling og rehabilitering.