Askøy

Vi holder til i lyse trivelige lokaler i tredje etasje på Kleppestø senter. Inngang rett fra gratis parkering på taket på senteret. Vi har kiropraktor, fysioterapeut og naprapat hos oss som tar vare på deg.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. 

Velkommen til oss!

Prisliste

Adresse:

Gamle Kleppestøvegen 2, 5300 Kleppestø

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Oda Marie Håvardsholm Brekken
  Oda Marie Håvardsholm Brekken
  Naprapat
  Bestill time Info
  Oda Marie utdannet seg til naprapat fordi hun har stor interesse av å hjelpe og jobbe med mennesker i alle aldre. Hun er opptatt av å forstå årsaken til plager og å gi best mulig behandling, rådgivning og øvelser ut ifra dette. Oda Marie har god erfaring fra dansemiljøet da hun har drevet med ballett og annen dans i mange år. Nå er hovedaktivitetene løping, styrketrening og klatring. Hun jobber med plager i hele kroppen, men har jobbet mest med akutt smerte, hodepine samt rygg- og nakkeplager. Oda Marie er også utdannet personlig trener og gir gjerne veiledning og råd.
 • Trude Sætre
  Trude Sætre
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Nakke, skulder, rygg, kne og rehabilitering. Dry needeling. 
 • Jøran Waldeland
  Jøran Waldeland
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Fysioterapeut som vurderer hele bevegelsesapparatet, svimmelhet og pust. Særlig opptatt av komplekse plager. Jobber mye med rygg og skulder, samt hofte, kjeve/nakke, ankel og brystplager. Har utdanning i diagnostisk ultralyd og ortopedisk medisin. 
 • Christine E. Madsen
  Christine E. Madsen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Muskelplager spesielt nakke, skuldre og rygg. Jobber mye med hodepine, og svimmelhet. Graviditetsproblematikker. Behandling: Dyp muskelmassage, HMS og treningsveil etter muskelplager eller skader. Trykkbølgebehandling
 • Stian Engum
  Stian Engum
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser/god på: Idrettsskader, kne,legg/ankel, rygg/sete og nakke. Løpsrelaterte skader. 5 år som fysioterapeut forFyllingen Bergen håndball. Behandling: Dyp muskelbehandling, sportsmassassje, triggerpunkt, treningsveiledning
 • Kine Krøger
  Kine Krøger
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Muskel-og skjelettlidelser som rygg, nakke, hodepine, svangerskapsrelaterte smerter, barn og spedbarn. Behandlingsform: Manipulasjon og mobilisering, triggerpunktbehandling, traksjonsbehandling og trykkbølge.
 • Rune Asbjørnsen
  Rune Asbjørnsen
  Kiropraktor - Faglig Leder
  Bestill time Info
  Lang erfaring i undersøkelse og behandling av muskel- og skjelettlidelser. Behandler også krystallsyke og svimmelhet. Idrettsskader. Bruker teknikker som manipulasjon, massasje, triggerpunkter og laser.
 • Cristopher Irgens Antonsen
  Cristopher Irgens Antonsen
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Kiropraktor med interesse for akutt og kronisk nakke og ryggplager, isjias, hodepine, svimmelhet, idrettsskader, armer og ben. Behandlinger som manipulasjon, muskulatur behandling, traksjon, øvelser, veiledning, trykkbølge m.m.