Nationaltheatret

Vi opplever til tider noe problem med onlinebooking. Hvis du har problemer med å bestille time:
ring 97923000 så hjelper vi deg.

Velkommen til oss, vi hjelper deg med dine muskel- og leddplager. 
NB! Vi deler for tiden lokaler med Naprapatlandslaget, så når du kommer frem til riktig adresse følger du bare skiltingen dit.
Vi har en unik blanding av terapeut, alt fra spesialist i lidelser i muskler og skjelett (som nakkesmerter, rygg, skulder, knesmerter) til en spesialist i hjernerystelse, migrene, kroniske smerter og lærevansker. Dette gjør at vi kan jobbe som et team for best å betjene alle pasientene våre.

Vi tilbyr:

 • Kiropraktor
 • Fysioterapeut
 • Trykkbølgebehandling
 • Nåler i behandling
 • Behandling av baby & barn
 • Nevrologisk undersøkelse (bestilles online eller via callsenteret). 

Veibeskrivelse: Klinikken ligger midt i Oslo ved Klingenberg, 100 meter fra Nationaltheateret. Du finner oss mellom Saga kino og Chat Noir. Andre landemerker som du kanskje drar kjennskap på i nærheten: Fridays, Hotell Continental og Espresso House.

Parkeringsmuligheter Nationaltheatret: Klinikken ligger sentralt ved Saga Kino, og det enkleste er kanskje å komme hit med buss/ t-bane/ tog. Dersom du kommer med bil, er de nærmeste parkeringshusene Saga P-hus og Vika Terrasse Parkering (begge ligger i Munkedamsveien, noen minutters gange til klinikken).

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:

- Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
- Våre terapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå. Prisforskjellen mellom en offentlig og privat terapeut ligger mellom 250-350 kr per konsultasjon.


Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet med mindre man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss.

Velkommen til oss!

Prisliste

Adresse:

Olav V´s gate 1

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Daniel Kim
  Daniel Kim
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Jeg jobber som kiropraktor for å hjelpe folk til å leve livet sitt fullt ut. Min interesse for å leve ett funksjonelt liv, motiverte meg til å finne den mest effektive måten til og kunne hjelpe andre. Jeg spesialiserte meg i Gonstead Kiropraktisk omsorgssystem, som er en spesifikk måte å finne problemer i kroppen vår på. Dette hjelper til med å løse opp i plagene og finne årsaker. Jeg bruker mye tid på å behandle hodepine, skuldersmerter, nakkesmerter og ryggsmerter. Jeg behandler spedbarn, barn og voksne. Samtidig så fokuserer jeg ikke bare på å behandle de fysiske plager i seg selv, men også å ha samtaler om det som faktisk skjer i kroppen og hjernen, som vil bidra til å løse problemet på raskere og tryggere måte.
 • Jonas Tajet
  Jonas Tajet
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Som fysioterapeut ønsker jeg å hjelpe folk til en best mulig hverdag. Jeg vil sammen med deg jobbe for å løse din smerteproblematikk, motivere til trening og gjøre positive endringer. Jeg har en bakgrunn som langrennsløper, en utdannelse fra Norges Idretsshøgskole, og er utdannet personlig trener før jeg studerte fysioterapi. Jeg har stor interesse for både akutte og kroniske plager i muskler og skjelett, som for eksempel i skulder, nakke/rygg, hofte eller kne. I tillegg har jeg erfaring med hånd, benamputasjon, Parkinsons sykdom, og revmatisme. Jeg setter pasienten i sentrum og skal veilede og hjelpe så godt jeg kan mot gode resultater.