Kiropraktor Nationaltheatret

Hva gjør en kiropraktor?

En kiropraktor er en terapeut som spesialiserer seg i behandling av pasienter uten legemidler eller kirurgi. Det finnes flere forskjellige typer chriopracors som alle har unike spesialiseringsområder, i likhet med hvordan vi i medisin har en leverlege eller en nyrelege. Her på klinikken vår tilbyr vi muskuloskeletalspesialist. Barnespesialist, og nevrologespesialist.

Hva er unikt med våre kiropraktorer?

Jeg behandler en stor mengde hjernerystelse, migrene, kroniske smerter og lærevansker. Jeg jobber med både voksne og barn. Selv om jeg ikke behandler spedbarn.

Våre kiropraktorer


Daniel Kim

Jeg jobber som kiropraktor for å hjelpe folk til å leve livet sitt fullt ut. Å være interessert i å leve et funksjonelt liv motiverte meg til å finne mest effektive måten å hjelpe mennesker på. Jeg er alltid interessert i å hjelpe folk føler seg bedre om livet. Jeg er spesialisert i Gonstead Kiropraktisk omsorgssystem som er en spesifikk måte å finne problemet på i kroppen vår og hjelper til med å fikse årsaken. Jeg bruker mesteparten av tiden min hjelper hodepine, skuldersmerter, nakkesmerter, ryggsmerter. Voksne til barn og babyer også. Jeg brenner for å hjelpe folk til å føle seg bedre i livet. Ikke bare behandle fysiske klager i seg selv, men også å ha samtaler ved å dele det som faktisk skjer i kroppen og hjernen vil bidra til å løse problemet raskest og tryggest måte mulig.

Klinikk Plassering

Adresse:

Olav V´s gate 1

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

  • Daniel Kim - Muskelterapeut - tar ikke forsikring
    Daniel Kim
    Kiropraktor
    Bestill time Info
    Jeg jobber som kiropraktor for å hjelpe folk til å leve livet sitt fullt ut. Min interesse for å leve ett funksjonelt liv, motiverte meg til å finne den mest effektive måten til og kunne hjelpe andre. Jeg spesialiserte meg i Gonstead Kiropraktisk omsorgssystem, som er en spesifikk måte å finne problemer i kroppen vår på. Dette hjelper til med å løse opp i plagene og finne årsaker. Jeg bruker mye tid på å behandle hodepine, skuldersmerter, nakkesmerter og ryggsmerter. Jeg behandler spedbarn, barn og voksne. Samtidig så fokuserer jeg ikke bare på å behandle de fysiske plager i seg selv, men også å ha samtaler om det som faktisk skjer i kroppen og hjernen, som vil bidra til å løse problemet på raskere og tryggere måte.