Kiropraktor Nationaltheatret

Hva gjør en kiropraktor?

En kiropraktor er en terapeut som spesialiserer seg i behandling av pasienter uten legemidler eller kirurgi. Det finnes flere forskjellige typer chriopracors som alle har unike spesialiseringsområder, i likhet med hvordan vi i medisin har en leverlege eller en nyrelege. Her på klinikken vår tilbyr vi muskuloskeletalspesialist. Barnespesialist, og nevrologespesialist.

Hva er unikt med våre kiropraktorer?

Jeg behandler en stor mengde hjernerystelse, migrene, kroniske smerter og lærevansker. Jeg jobber med både voksne og barn. Selv om jeg ikke behandler spedbarn.

Våre kiropraktorer


Daniel Kim

Jeg jobber som kiropraktor for å hjelpe folk til å leve livet sitt fullt ut. Å være interessert i å leve et funksjonelt liv motiverte meg til å finne mest effektive måten å hjelpe mennesker på. Jeg er alltid interessert i å hjelpe folk føler seg bedre om livet. Jeg er spesialisert i Gonstead Kiropraktisk omsorgssystem som er en spesifikk måte å finne problemet på i kroppen vår og hjelper til med å fikse årsaken. Jeg bruker mesteparten av tiden min hjelper hodepine, skuldersmerter, nakkesmerter, ryggsmerter. Voksne til barn og babyer også. Jeg brenner for å hjelpe folk til å føle seg bedre i livet. Ikke bare behandle fysiske klager i seg selv, men også å ha samtaler ved å dele det som faktisk skjer i kroppen og hjernen vil bidra til å løse problemet raskest og tryggest måte mulig.

Klinikk Plassering

Adresse:

Olav V´s gate 1

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Jonathan Arkin - Fysioterapeut
  Jonathan Arkin
  Kiropraktor (funksjonell nevrologi) - Flyttet til Naprapatlandslaget Nationaltheatret
  Bestill time Info
  Jeg er kiropraktor i funksjonell nevrologi fra USA. Dette betyr at jeg er ekspert på nevrologi og de forskjellige tilstandene som kan oppstå ved hodeskader og andre nevrologiske sykdommer. Jeg jobber primært med hjernerystelser, migrene, kroniske smerter og læringsvansker. De siste årene har jeg vært behandlende kiropraktor ved et prestisjetungt hjerneskadesenter i Amerika. Ideen om kiropraktisk nevrologi er veldig enkel. Hjernen styrer absolutt alt i kroppen, muskler, ledd, organer og blodomløp. Ved å adressere hjernens funksjon kan mange uventede forhold hjelpes. For eksempel er tusenvis av tilfeller av hjernerystelse og hjernerystelse blitt behandlet over hele verden takket være innovasjonene innen kiropraktisk nevrologi. Svimmelhet, migrene og til og med bevegelsesforstyrrelser som Parkinsons har blitt hjulpet dramatisk.  Flyttet til Naprapat landslaget Nationaltheatret, Bestill time her
 • Daniel Kim - Fysioterapeut
  Daniel Kim
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Jeg jobber som kiropraktor for å hjelpe folk til å leve livet sitt fullt ut. Min interesse for å leve ett funksjonelt liv, motiverte meg til å finne den mest effektive måten til og kunne hjelpe andre. Jeg spesialiserte meg i Gonstead Kiropraktisk omsorgssystem, som er en spesifikk måte å finne problemer i kroppen vår på. Dette hjelper til med å løse opp i plagene og finne årsaker. Jeg bruker mye tid på å behandle hodepine, skuldersmerter, nakkesmerter og ryggsmerter. Jeg behandler spedbarn, barn og voksne. Samtidig så fokuserer jeg ikke bare på å behandle de fysiske plager i seg selv, men også å ha samtaler om det som faktisk skjer i kroppen og hjernen, som vil bidra til å løse problemet på raskere og tryggere måte.