Fysioterapeut Nationaltheatret

Hvorfor Klinikk for Alle Nationaltheatret?

Hos Klinikk for Alle Nationaltheatret kan du forvente en grundig undersøkelse etterfulgt av behandlingstiltak satt i samråd med deg. Vi er faglig oppdatert og har et tett samarbeid med kiropraktorene på klinikken, noe som gjør at vi kan spille på hverandres styrker for å finne den mest optimale behandlingen.

Hva gjør en fysioterapeut?

Fysioterapeuter jobber med kropp og bevegelse for å fremme god helse. Dette innebærer forebygging og behandling av skader og sykdommer som gir smerter og nedsatt funksjon i muskel- og skjelettsystemet. Ved første møte utføres en grundig undersøkelse og funksjonsvurdering som vil skape grunnlag for videre behandlingstiltak. Fysioterapeuter er autoriserte helsepersonell, og er forpliktet til å utøve faglig forsvarlig fysioterapi. En fysioterapeut behandler muskel- og skjelettplager i hele kroppen. I behandlingen anvendes det forskjellige metoder, blant annet trening, benkebehandling, veiledning og informasjon. Spesifikke plager en fysioterapeut behandler er for eksempel idrettsskader, belastningslidelser, senebetennelser, hodepine, postoperativ behandling, og plager i alle kroppens ledd.

Hva er unikt med våre fysioterapeuter?

Som pasient hos oss kan du forvente en fysioterapeut som jobber profesjonelt og faglig forsvarlig i henhold til helsepersonelloven.

Våre fysioterapeuter:

Henrik Skarpnord

Jeg jobber som fysioterapeut fordi dette er et yrke der jeg har muligheten til å hjelpe folk til en bedre hverdag. Jeg har en bakgrunn fra idretten som langrennsløper, og har gjennom idretten og tiden etterpå erfart at kroppens helse har stor innvirkning på hverdagen.

Mine interessefelter er mange, men jeg er spesielt interessert i akutte og kroniske plager i muskel- og skjelettsystemet, som for eksempel leddrelaterte plager i nakke/rygg, hofte, kne eller ankel. Du vil bli inkludert i behandlingsplanen, slik at vi sammen kan løse dine utfordringer.

Ved å oppsøke Klinikk for Alle Nationaltheatret kan du forvente et godt tverrfaglig samarbeid mellom fysioterapeut og kiropraktor dersom det er behov. Sammen har vi bedre forutsetninger for å hjelpe deg.

Jonas Tajet

Som fysioterapeut ønsker jeg å hjelpe folk til en best mulig hverdag. Jeg vil sammen med deg jobbe for å løse din smerteproblematikk, motivere til trening og gjøre positive endringer.

Jeg har en bakgrunn som langrennsløper, en utdannelse fra Norges Idretsshøgskole, og er utdannet personlig trener før jeg studerte fysioterapi.

Jeg har stor interesse for både akutte og kroniske plager i muskler og skjelett, som for eksempel i skulder, nakke/rygg, hofte eller kne. I tillegg har jeg erfaring med hånd, benamputasjon, Parkinsons sykdom, og revmatisme. Jeg setter pasienten i sentrum og skal veilede og hjelpe så godt jeg kan mot gode resultater. 

Klinikk Plassering

Adresse:

Olav V´s gate 1

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

  • Henrik Skarpnord - Fysioterapeut
    Henrik Skarpnord
    Fysioterapeut
    Bestill time Info
    Mitt mål som fysioterapeut er å hjelpe folk til en bedre hverdag. Sammen med deg ønsker jeg å jobbe med å løse smerteproblematikk, gjøre positive endringer i hverdagen og motivere til trening og aktivitet innenfor sunne rammer.Mine interessefelter er mange, men jeg er spesielt interessert i akutte og kroniske plager i muskel- og skjelettsystemet, som for eksempel leddrelaterte plager i nakke/rygg, hofte, kne eller ankel. Jeg har en bakgrunn fra idretten som langrennsløper, og har gjennom idretten og tiden etterpå erfart at kroppens helse har stor innvirkning på hverdagen. Du vil bli inkludert i behandlingsplanen, slik at vi sammen kan løse dine utfordringer.