Forus Vest

Klinikken ligger i nye flotte lokaler sentralt på Forus like ved Tvedtsenteret. Du finner oss i 2. etasje over Jernia og Jysk i Maskinveien 2. Rett ved avkjørselen på E39 til Equinor.

Vi tilbyr:

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:
Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre terapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå. Prisforskjellen mellom en offentlig og privat terapeut ligger mellom 250-350 kr per konsultasjon.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. 

Åpningstider helg:

Lørdag 10:00-14:00 Link til booking

 

Prisliste

Adresse:

Maskinveien 2, 4033 Stavanger

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Andreas Eide Ullenes
  Andreas Eide Ullenes
  Kiropraktor - faglig leder
  Bestill time Info
  Behandler pasienter i alle aldre. Spesiell interesse innenfor nakke, hodepine, ryggplager, bekken, skulder, kne. Har særlig erfaring med rehabilitering av kroniske plager og trening. Tilleggsutdanning: Baby/Barn, Trykkbølge, Nåler, Kinesiotape
 • Mari Torjusen
  Mari Torjusen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Behandler smerter som oppstår i muskel- og skjelettsystemet. Behandler de fleste plager og symptomer hos pasienter i alle aldre. Erfaren innenfor idrettsskader, rehabilitering, akutte skader, samt hverdagsplager i skuldre, nakke og rygg. Behandlingsmåter: Teip, avspenning/bløtvevsbehandling, treningsveiledning
 • Karoline Solheim
  Karoline Solheim
  Fysioterapeut - i permisjon
  Info
  Jeg ønsker å hjelpe deg som har muskel og skjelettlidelser, hodepine, akutte skader og deg som har gjentatte plager over tid som ikke forsvinner. Hos meg vil du først få en grundig undersøkelse, for å sikre at vi finner årsaken til problemet. Deretter setter vi opp en behandlingsplan sammen, som fungerer for deg. I tillegg til fysioterapiutdannelsen er jeg også sertifisert Aktiv-a terapeut, som betyr at jeg bedre kan hjelpe deg med Artrose(slitasje). Behandlingsmetoder: treningsveiledning, trykkbølgebehandling, nålebehandling, såletilpasning, bløtvevsbehandling og veiledning i ergonomiske stillinger.