Fysioterapeut Forus Vest

Fysioterapeut på Forus Vest


Hva er en fysioterapeut?

En fysioterapeut har spesialkompetanse til å vurdere alle muskel- og skjelettlidelser. En fysioterapeut forebygger og behandler skader og sykdommer i form av aktiv behandling og rehabilitering. Klinikk for Alle Forus vest har eget treningsrom hvor fysioterapeuten kan skreddersy rehabiliteringsplan etter pasientens behov.

Våre fysioterapeuter har tverrfaglighet i høysetet og jobber tett med kiropraktoren for så hurtig resultat som mulig. Fysioterapeutene på klinikken har spesialfelter som såletilpasning, trykkbølge- og nålebehandling.

 

Våre fysioterapeuter:


LENE MARITA JACOBSEN

Som fysioterapeut behandler og forebygger jeg skader og plager som gir smerte eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettapparatet. Mitt mål er å tilrettelegge slik at hver pasient får best mulig effekt av både behandling og forebygging. Det å se pasienters progresjon fra første til siste behandling er det jeg brenner for som terapeut.


Jeg interesserer meg for kroppen som helhet, både den fysiske og psykiske helsen vår. Jeg har mye erfaring med styrke og utholdenhetstrening, og er i tillegg til fysioterapeut også utdannet personlig trener ved Norges Idrettshøyskole.


Videre har jeg videreutdanning innen ortopedisk medisin og ulike kurs innen blant annet såletilpasning og trykkbølgebehandling. Muligheten for å leve et aktivt liv uten å bli begrenset av smerter er viktig for ethvert menneske. Jeg ønsker å gi deg den oppfølgningen du trenger for at du skal få til det.

 

KAROLINE SOLHEIM

Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg synes det er utrolig spennende og fascinerende, og ikke minst givende.

Som fysioterapeut behandler jeg muskel -og skjelettlidelser, og har dermed god kunnskap som kan lindre dine smerter. Det som motiverer meg er å se fremgang hos mine pasienter, sånn at de får en lettere hverdag med mindre smerter.

Jeg har mange redskaper i verktøyskuffen som kan hjelpe akkurat deg. I tillegg til treningsveiledning, bløtvevsbehandling og triggerpunktbehandling, har jeg også tatt kurs i såletilpasning og trykkbølgebehandling.

Adresse:

Maskinveien 2, 4033 Stavanger

Våre åpningstider: