Fysioterapeut Forus Vest

Hva er en fysioterapeut?

En fysioterapeut har spesialkompetanse til å vurdere alle muskel- og skjelettlidelser. En fysioterapeut forebygger og behandler skader og sykdommer i form av aktiv behandling og rehabilitering. Klinikk for Alle Forus vest har eget treningsrom hvor fysioterapeuten kan skreddersy rehabiliteringsplan etter pasientens behov.

Våre fysioterapeuter har tverrfaglighet i høysetet og jobber tett med kiropraktoren for så hurtig resultat som mulig. Fysioterapeutene på klinikken har spesialfelter som såletilpasning, trykkbølge- og nålebehandling.

 

Våre fysioterapeuter:

KAROLINE SOLHEIM

Jeg ønsker å hjelpe deg som har muskel og skjelettlidelser, hodepine, akutte skader og deg som har gjentatte plager over tid som ikke forsvinner. Hos meg vil du først få en grundig undersøkelse, for å sikre at vi finner årsaken til problemet. Deretter setter vi opp en behandlingsplan sammen, som fungerer for deg. I tillegg til fysioterapiutdannelsen er jeg også sertifisert Aktiv-a terapeut, som betyr at jeg bedre kan hjelpe deg med Artrose(slitasje).

Behandlingsmetoder: treningsveiledning, trykkbølgebehandling, nålebehandling, såletilpasning, bløtvevsbehandling og veiledning i ergonomiske stillinger.

Mari Torjusen

Behandler smerter som oppstår i muskel- og skjelettsystemet. Behandler de fleste plager og symptomer hos pasienter i alle aldre. Erfaren innenfor idrettsskader, rehabilitering, akutte skader, samt hverdagsplager i skuldre, nakke og rygg. Behandlingsmåter: Teip, avspenning/bløtvevsbehandling, treningsveiledning

 

 

Klinikk Plassering

Adresse:

Maskinveien 2, 4033 Stavanger

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Karoline Solheim - Fysioterapeut
  Karoline Solheim
  Fysioterapeut - i permisjon
  Info
  Jeg ønsker å hjelpe deg som har muskel og skjelettlidelser, hodepine, akutte skader og deg som har gjentatte plager over tid som ikke forsvinner. Hos meg vil du først få en grundig undersøkelse, for å sikre at vi finner årsaken til problemet. Deretter setter vi opp en behandlingsplan sammen, som fungerer for deg. I tillegg til fysioterapiutdannelsen er jeg også sertifisert Aktiv-a terapeut, som betyr at jeg bedre kan hjelpe deg med Artrose(slitasje). Behandlingsmetoder: treningsveiledning, trykkbølgebehandling, nålebehandling, såletilpasning, bløtvevsbehandling og veiledning i ergonomiske stillinger.
 • Nina Sandvik - Fysioterapeut
  Nina Sandvik
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg har et stort engasjement for helse, fysisk aktivitet/trening/idrett, og er geniunt interessert i mennesker. Jeg har bred erfaring med forebygging og behandling av muskel-og skjelettlidelser, og jobber med alle mennsker. Du kan forvente at jeg lytter til din sykdomshistorie, utfører en grundig undersøkelse, og tilrettelegger tiltak for ditt liv. Tiltak kan være individuelle treningsøvelser, manuelle teknikker som massasje, skadeforebyggi​ng, veiledning, triggerpunktbehandling, nåler eller trykkbølgebehandling. I tilfeller der det er behov jobber vi tett tverrfaglig med kiropraktor. Etter behandling hos meg skal du sitte igjen med god informasjon og tiltak du kan gjøre selv. Det må være enkelt å gjøre tiltak for å redusere helseplager, hvis ikke gjør vi det ikke.  Jeg er selv interessert i styrketrening og utholdenhetstrening, og har drevet med lagidrett. Trening er for alle og skal ikke være vanskelig.