Kiropraktor Forus Vest

Beliggenhet: Maskinveien 2, 4033 Stavanger

Klinikken ligger i nye flotte lokaler på Forus, over Jernia og Jysk, rett ved Tvedtsenteret. Hos oss har du enkel og gratis parkering. Gode kollektivforbindelser rett i nærheten.

Kiropraktorer kan:

Utføre undersøkelse og behandling med refusjon uten henvisning fra lege.
Henvise pasienter videre til legespesialist, fysioterapi eller bildediagnostisk undersøkelse som røntgen, MR og CT.
Sykemelde pasienter i opptil 12 uker.

Hva er en kiropraktor?

En kiropraktor undersøker, behandler og diagnostiserer muskel og skjelettplager. Som primær kontakt kan kiropraktoren sykemelde, henvise videre til spesialist eller bildediagnostisk undersøkelse som røntgen MR og CT.

Hva behandler en kiropraktor? 

Våre kiropraktorer er svært dyktige på utredning og behandling av akutte eller langvarige  nakke- og ryggsmerter. Vi behandler også skiveprolaps, hodepine, svimmelhet, kjevespenninger og senelidelser. Vi har også god kompetanse på behandling av gravide og spedbarn. 

 

Våre kiropraktorer


Magnus Soland - Seniorterapeut og faglig leder:


Jeg har jobbet som kiropraktor siden 2011 og har en fortid som faglig leder ved Klinikk for Alle Sandnes. Jeg har opparbeidet lang og allsidig erfaring og kan tilby trygghet og høy kvalitet i min behandlingsform. Jeg hjelper pasienter i alle aldre som lider av ulike typer rygg og nakkeplager, svimmelhet, hodepine og skiveprolapser. De senere årene har jeg videreutdannet meg innen behandling av ekstremiteter med skulder lidelser i fokus. Jeg har også bred erfaring med behandling av gravide og barn med ekstra opperksomhet på bekkenplager og kolikk.

Min form for behandling er effektiv og skal gi raskt resultater gjennom et skreddersydd behandlingsopplegg for hver pasient. 


Sondre Thomassen:

Helse og fysisk aktivitet har alltid interessert meg, og det var dette som ble inngangsporten min til kiropraktor yrket. Likevel er kiropraktikk mye mer enn et yrke for meg, det er en lidenskap som jeg er svært heldig å få jobbe med. Fra ung alder har jeg vært aktiv i både lag- og individuellidrett, men slitt med ulike skader. På grunn av dette begynte jeg å gå til kiropraktor, hvor jeg selv fikk erfare hvor stor forskjell slik behandling kan gjøre. Nå ønsker jeg å hjelpe andre med å både forebygge og lindre muskel, nerve og skjelettrelaterte problemer. 

For meg er det fascinerende å oppleve hvor mange av problemene folk har i dag som kan behandles med manuell og konservativ behandling. Smerter i korsrygg/bekken, nakke,skulder og hode er mine største interesseområder. Samtidig er det viktig for meg å finne roten til problemet, og ikke kun behandle overfladiske symptomer.

 

Adresse:

Maskinveien 2, 4033 Stavanger

Våre åpningstider: