Kiropraktor Forus Vest

Beliggenhet: Maskinveien 2, 4033 Stavanger

Klinikken ligger i nye flotte lokaler på Forus, over Jernia og Jysk, rett ved Tvedtsenteret. Hos oss har du enkel og gratis parkering. Gode kollektivforbindelser rett i nærheten.

Kiropraktorer kan:

Utføre undersøkelse og behandling med refusjon uten henvisning fra lege.
Henvise pasienter videre til legespesialist, fysioterapi eller bildediagnostisk undersøkelse som røntgen, MR og CT.
Sykemelde pasienter i opptil 12 uker.

Hva er en kiropraktor?

En kiropraktor undersøker, behandler og diagnostiserer muskel og skjelettplager. Som primær kontakt kan kiropraktoren sykemelde, henvise videre til spesialist eller bildediagnostisk undersøkelse som røntgen MR og CT.

Hva behandler en kiropraktor? 

Våre kiropraktorer er svært dyktige på utredning og behandling av akutte eller langvarige  nakke- og ryggsmerter. Vi behandler også skiveprolaps, hodepine, svimmelhet, kjevespenninger og senelidelser. Vi har også god kompetanse på behandling av gravide og spedbarn. 

 

Våre kiropraktorer


Magnus Soland - Seniorterapeut og faglig leder:


Jeg har jobbet som kiropraktor siden 2011 og har en fortid som faglig leder ved Klinikk for Alle Sandnes. Jeg har opparbeidet lang og allsidig erfaring og kan tilby trygghet og høy kvalitet i min behandlingsform. Jeg hjelper pasienter i alle aldre som lider av ulike typer rygg og nakkeplager, svimmelhet, hodepine og skiveprolapser. De senere årene har jeg videreutdannet meg innen behandling av ekstremiteter med skulder lidelser i fokus. Jeg har også bred erfaring med behandling av gravide og barn med ekstra oppmerksomhet på bekkenplager og kolikk

Andreas Eide Ullenes

Behandler pasienter i alle aldre. Spesiell interesse innenfor nakke, hodepine, ryggplager, bekken, skulder, kne. Har særlig erfaring med rehabilitering av kroniske plager og trening. Tilleggsutdanning: Baby/Barn, Trykkbølge, Nåler, Kinesiotape

Klinikk Plassering

Adresse:

Maskinveien 2, 4033 Stavanger

Våre åpningstider: