Storo

Klinikken på Storo ligger i samme bygg som Sats Nydalen ved nye Storo torg, like ved Odeon kino og Storo buen. Parkering på baksiden av bygget med elektronisk registrering i resepsjonen.

Hvis du har problemer med å bestille time:
Ring 97923000 så hjelper vi deg.

Vi tilbyr:

 

Lørdagsvakt (oddetallsuker Majorstuen, partalluker Storo)

 1. Juni - Kiropraktor - Nora Gjengstø - Link til booking (Ikke forsikringspasienter)

 

* Klinikkene Majorstuen og Storo bytter på å ha åpnet annenhver lørdag (ikke forsikringspasienter).
Majorstuen har oddetallsuker og Storo har partallsuker.
Timebestilling må gjøres på tlf. 97923000 eller via vår online booking

MediYoga

MediYoga er utviklet i samarbeid med helsevesenet og alle MediYoga-instruktører har medisinsk bakgrunn. Ingen kontraindikasjoner. Den røde tråden er pusten som er den delen som tydeligst knytter sammen de mentale og fysiske aspektene.

MediYoga kan gjøres liggende, sittende, sakte, aktivt, kort og langt, avhengig av valgt program. Kort sagt, MediYoga passer alle som vil ha det bedre, uansett utgangspunkt. Kan du puste kan du gjøre MediYoga

MediYoga benyttes i dag som behandlingsmetode ved over 350 sykehus og andre institusjoner i hele Skandinavia bl.a. i rehabilitering av pasienter med slag, kreft- og hjertesykdom.

MediYoga kan være et effektivt verktøy for personer med utmattelse/utbrendhet, fibromyalgi, depresjon, angst, hodepine/migrene, tinnitus, nakkeplager, ryggplager, førdrøyelseplager, urolig søvn, hormonelle plager og stress med mer.

Link til booking

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. 

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

Velkommen!

Prisliste

 

Adresse:

Sandakerveien 109-111 0484 Oslo

Våre åpningstider:

Lørdagsvakt (timebestilling 10:00 - 16:00)*

*Åpent annenhver lørdag, i partall-uker. (Ikke forsikringspasienter)

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Jens Tingulstad
  Jens Tingulstad
  Senior Kiropraktor
  Bestill time Info
  40 års erfaring med akutte og kroniske nakke/hodesmerter/svimmelhet og isjias/prolapsskader. Samt idrettsskader og plager i skuldre ,hofter og knær, inkl. senebetennelser.
 • Julia Tingulstad
  Julia Tingulstad
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Behandler hele kroppen og tar vare på deg i alle livets faser, fra spedbarn til alderdom.  I tillegg til kiropraktiske leddjusteringer og bløtvevsteknikker bruker jeg trykkbølgebehandling for senelidelser, samt veiledning på trening og ernæring, og henvisning til billeddiagnostikk eller spesialist når dette er indikert, som en del av min rolle som primærkontakt. Jeg har lang erfaring innenfor yoga og lager individuelle tilpassede øvelser og programmer som kan støtte degunder og etter behandlingsprosessen. Har mange kurs innenfor funksjonell nevrologi som jeg bruker for å undersøke og vurdere funksjonen til nervesystemet spesielt for de med hodepine og de som har hatthjernerystelser
 • Robert Ørevik
  Robert Ørevik
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Allmennkiropraktor med faglig interesse innenfor akutte og kroniske rygg og bekkensmerter, isjias/prolaps, nakkesmerter og hodepine mm i alle aldre. Behandler med leddmanipulasjon/mobilisering, traksjon, muskeltøying og andre bløtvevsteknikker.
 • Nora Gjengstø
  Nora Gjengstø
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Allmennkiropraktor med spesiell interesse for behandling av hodepine, spedbarn, barn og gravide. Behandler akutte og kronisk nakke o rygg smerter, samt skuldre, albue, håndledd, hofte, knær og føtter. Behandler med leddmobilisering/manipulasjon, bløtvevsbehandling, traksjon, nåler og trykkbølge.
 • Marcus Dieden
  Marcus Dieden
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Jeg jobber som kiropraktor fordi jeg vil hjelpe deg med at få den beste behandling slik at du alltid kan yte ditt aller beste hele tiden. Jeg er en engasjert og kunnskapsrik kiropraktor med erfaring fra klinikker i København og Oslo. Jeg behandler pasienter i alle aldre og i alle faser av livet. I klinikken jobber jeg med akutte og langvarige plager relatert nakke,  rygg og bekkenplager, i tillegg har jeg tatt etterutdanning innenfor idretts kiropraktikk (behandling av albue, hånd, ankel- og fotplager), behandling av barn og gravide og funksjonell nevrologi.   Jeg benytter meg av triggerpunktsbehandling, dry needling og leddmanipulering i behandlingen og ved behov samarbeider jeg tett med andre terapeutgrupper på klinikken. Er opptatt av kontinuerlig utvikling og deltar på kurs og samlinger for å holde meg oppdatert på nye teknikker og forskning. Jeg er blid og tillitsvekkende, tar meg tid til å lytte, alltid tid til spørsmål og opptatt av at du skal forstå hva plagene dine kommer av og hvordan behandlingen vil hjelpe deg.
 • Erik Øiangen
  Erik Øiangen
  Senior Mensendieckfysioterapeut
  Bestill time Info
  Utdanning;Mensedieckfysioterapeut siden 1995. Videreutdanning;Idrettsfysioterapi og ultralydscanning, rygg- og nakkeplager/prolaps,spenningshodepine, trykkbølge og massasje. Generell fysioterapi.
 • Karoline Soleim Stenbeck
  Karoline Soleim Stenbeck
  Senior Mensendieckfysioterapeut
  Bestill time Info
  Jobber med idrettsmedisinske plager og spesialist på muskel skjelett ultralyddiagnostikk med skulder, albue, kne, fot og hofte som spesialfelt. Gjør ultralydveiledet injeksjonsbehandling, rehabilitering av skader og trykkbølgebehandling.
 • Julianne Skansen
  Julianne Skansen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Arbeidsfelt; Kne, ankel, fot, albue. Behandling; redcord, massasje, trykkbølgebehandling, nåler, mobilisering, treningsopplegg klinikk/hjemme, kinesiotape. Videreutdanning; AktivMedArtrose, IMS, idrettsterapi, neurac.
 • Christoffer Johansen
  Christoffer Johansen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg behandler både kroniske og akutte plager/skader i hele muskel- og skjelettsystemet, med fokus på treningsveiledning. Jeg tilpasser opptreningen etter din hverdag og dine mål, samtidig som jeg gir deg kunnskap for å håndtere skadene/plagene mellom behandlingene. Sammen skal vi finne de underliggende årsakene, og gi deg ressursene til å forebygge fremtidige plager.
 • Magnus Hag-Algotsson
  Magnus Hag-Algotsson
  Osteopat - Senioterapeut
  Bestill time Info
  Utdanning; Osteopat og massasjeterapeut. Spesialfelt; Migrene, hodepine, plager i muskler og ledd, idrettsskader.
 • Renate Braastad
  Renate Braastad
  Osteopat / Seniorterapeut
  Bestill time Info
  Utdannet osteopat i 2010. Seniorterapeut. Behandler smerter i brystkasse, mage, bekken, nakke og rygg. Bruker osteopatiske teknikker som bl.a. massasje, leddmanipulasjon, cranielle teknikker og nålbehandling. Tilleggskomp: Barn og gravide
 • Dag Nergaard
  Dag Nergaard
  Senior Akupunktør
  Bestill time Info
  25 års klinisk erfaring med akupunktur og muskelbehandling. Han behandler både akutte og kroniske smerter i rygg-nakke-skuldre-armer kjeve-hofte. Videre har han erfaring med ulike typer smerter og hodepine.
 • Petra Berntsson
  Petra Berntsson
  Muskelterapeut
  Bestill time Info
  Det har alltid fasinert meg hvordan kroppen fungerer og hvordan alt hører sammen. Med over ti års erfaring innen yoga, yogamassasje og kopping har jeg i løpet av de siste årene fokusert mest på klassisk massasje. Jeg er utdannet massasjeterapeut ved institutt for helhetsmedisin og har i tillegg kurs i nålebehandling for smertelindring. For meg er det viktig å se mennesket som en helhet og optimalisere hver enkelt persons helse og funksjon. Jeg har lang erfaring med ”kontorkropper”, det vil si skulder/nakke problematikk med spenningshodepine samt korsrygg. Hos meg kan du forvente deg å bli satt i fokus og vi jobber sammen for å redusere smerte, fremme generell helse og gi økt livskvalitet.
 • Selvinaz Tuncer
  Selvinaz Tuncer
  Privatpraktiserende lege
  Bestill time Info
  Spesialist i Allmennmedisin. BHT, allergi, utbrenthet, hodepine, svimmelhet, magesmerter, brystsmerter, psykiske lidelser, underlivsplager, revmatologi (muskel-ledd-sene-hud), hormonelle sykdommer, vaksiner, helseattester, kosme
 • Karen Nordby
  Karen Nordby
  Driftsansvarlig