Mjøndalen

Vi holder til i nye flotte lokaler i Strandveien 39-4. Vi åpnet klinikken i 2021 og tilbyr kiropraktor med bred kompetanse innen svimmelhet og krystallsyke, samt fysioterapeut og osteopat. Klinikken vår ligger kun 11 minutter fra Drammen by og du kan parkere gratis rett utenfor klinikken.

Klinikken ligger 700m fra togstasjonen i Mjøndalen, tar ca. 9 minutter å gå.

Vi tilbyr:

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:

Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

 NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 71 kr.

Enkel onlinebooking eller på telefon 97923000

Adresse:

Strandveien 39-41

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Helge Normann Syversen
  Helge Normann Syversen
  Kiropraktor - faglig leder
  Bestill time Info
  Svimmelhet, Krystallsyken, Post commotio syndrom, Rygg- og nakkeplagerEkstremiteter og sportsskader. Kiropraktisk manipulasjon, Funksjonell nevrologisk rehabiliteringsøvelser,Direkte muskel teknikker, og trykkbølgebehandling. 
 • Mads Finstad
  Mads Finstad
  Kiropraktor - tar ikke forsikring
  Bestill time
 • Tim Bjerke Isaksen
  Tim Bjerke Isaksen
  Osteopat
  Bestill time Info
  Nakke- og ryggplager, hodepine, bekken- og hofteplager, idrettsskader og "langvarige plager". Manipulasjoner, mobiliseringer og bløtvevsbehandling. 
 • Jimmy Lillbacka
  Jimmy Lillbacka
  Massasjeterapeut
  Bestill time Info
  Klassisk massasje, bedriftsmassasje, forebyggende behandlinger. Muskelterapeut med mange års erfaring med muskelbehandlinger hos bedrifter. Behandler stiv/spent muskulatur. Med utgangspunkt i klassisk massasje tilpasser jeg behandling etter ditt behov.  Med forebyggende behandling ligger vi steget foran. 
 • Klinikk for Alle
  Agnes Cnota
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Ryggplager, skulder, hofteplager, avspenning
 • Sonia Ibrahim Nilsen
  Sonia Ibrahim Nilsen
  Fysioterapeut - i permisjon
  Info
  Fysioterapeut med interesse for plager som oppstår på grunn av stress og livsstil. Brenner for å hjelpe deg ta valg som vil gi mindre smerte og mer overskudd. Erfaring med idrettsskader og har kjennskap til skader som typisk oppstår hos klatrere og basketballspillere. Har selv bakgrunn innen kampsport (Taekwon-do).