Mjøndalen

Vi holder til i nye flotte lokaler i Strandveien 39-4. Vi åpnet klinikken i 2021 og tilbyr fysioterapeut, osteopat og muskelterapeut. Klinikken vår ligger kun 11 minutter fra Drammen by og du kan parkere gratis rett utenfor klinikken.

Klinikken ligger 700m fra togstasjonen i Mjøndalen, tar ca. 9 minutter å gå.

Vi tilbyr:

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:

Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre terapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet med mindre man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss.

Enkel onlinebooking eller på telefon 97923000

Prisliste

Adresse:

Strandveien 39-41

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Tim Bjerke Isaksen
  Tim Bjerke Isaksen
  Osteopat
  Bestill time Info
  Nakke- og ryggplager, hodepine, bekken- og hofteplager, idrettsskader og "langvarige plager". Manipulasjoner, mobiliseringer og bløtvevsbehandling. 
 • Jimmy Lillbacka
  Jimmy Lillbacka
  Massasjeterapeut
  Bestill time Info
  Klassisk massasje, bedriftsmassasje, forebyggende behandlinger. Muskelterapeut med mange års erfaring med muskelbehandlinger hos bedrifter. Behandler stiv/spent muskulatur. Med utgangspunkt i klassisk massasje tilpasser jeg behandling etter ditt behov.  Med forebyggende behandling ligger vi steget foran. 
 • Agnes Cnota
  Agnes Cnota
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Ryggplager, skulder, hofteplager, avspenning
 • Sonia Ibrahim Nilsen
  Sonia Ibrahim Nilsen
  Fysioterapeut - i permisjon
  Info
  Fysioterapeut med interesse for plager som oppstår på grunn av stress og livsstil. Brenner for å hjelpe deg ta valg som vil gi mindre smerte og mer overskudd. Erfaring med idrettsskader og har kjennskap til skader som typisk oppstår hos klatrere og basketballspillere. Har selv bakgrunn innen kampsport (Taekwon-do).