Ørsta

Velkommen til Klinikk for Alle Ørsta - Vi tek vare på deg

Klinikk for Alle finner du midt i sentrum av Ørsta, rett ovenfor Alti, Ørsta Torg. Klinikken het tidligere Optimal Helseklinikk, men har nå byttet navn til Klinikk for Alle Ørsta. 

Hos oss får du som vanlig hjelp ved muskel- og leddplager, slik som vond rygg, skuldersmerter, nakkeproblemer, hodepine, idrettsskader m.m. Vårt tverrfaglige tilbud med kiropraktor og fysioterapeut gir deg som pasient god oppfølging med skreddersydd behandlingsplan. 

Vi tilbyr:

 

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. 

 

Adresse:

Webjørn Svendsen-gata 8

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Marianne Kriken
  Marianne Kriken
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Starta som kiropraktor i 2005, - har lang erfaring å jobbe med vedvarande og akutte plagar i nakke, rygg og ekstremitetar (kne,skulder,ankel osv). Fokus på heile bevegelseskjeda. Spesialkompetanse og etterutdanning innan kjeveproblematikk, migrene/hodepine, svimmelheit, graviditet og bekkenplager.  Brei erfaring frå toppidrett og idrettsmedisinsk behandling. Brukar manuelle teknikker (hands on), bløtvevsbehandling og dry needling (nåler) i behandling. Er yoga lærar og jobbar også med stressmestring, pusteteknikkar for både fokus og avspenning. Vi kan puste oss opp, og vi kan puste oss ned og inn. Velkommen!
 • Einar Kriken Fylling
  Einar Kriken Fylling
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Hodepine, nakke, idrett, rygg og skulder. Kinesiotape, Trykkbølgebehandling, medisinsk akupunktur. Svimmelhetsplager. 
 • Renate Solibakke Ramslien
  Renate Solibakke Ramslien
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Utdanna fysioterapeut ved Høgskulen på Vestlandet, Bergen. Behandlar nyoppståtte og langvarige plager i ledd og muskulatur, samt rehabilitering knytt til nevrologi og ortopedi. Nyttar kombinasjonar av ulike behandlingsmetoder basert på grundig undersøking av aktuelle plager eller helseutfordring. Aktiv tilnærming tilpassa den enkelte pasient for å oppnå den enkelte sine målsetningar om betra funksjon og helse. Interesseområdet : Treningsveiledning, Ergonomi/arbeidshelse, slyngeøvelser, aktive behandlingsmetoder.