Fysioterapeut Ørsta

Hvorfor Klinikk for Alle Ørsta?

- Time på dagen
- Meget kompetente fysioterapeuter
- Bred erfaring med flere typer plager

Hva gjør en fysioterapeut?

En fysioterapeut er ekspert på muskel/skjelett og kan dermed diagnostisere/behandle og legge til rette for forebygging av de fleste skader i bevegelsesapparatet.

Hva er unikt med våre fysioterapeuter?

Hos oss får du time på dagen, tett og profesjonell oppfølging som springer ut fra et genuint ønske om å se hver enkelt person og deres problemstilling. ​

Våre fysioterapeuter: 

 

Fredrik Sverdrup Lilleeng

Fredrik utdannet seg som fysioterapeut på NTNU etter en aktiv tid som langrennsløper, og senere langrennstrener. Han vet absolutt viktigheten av en frisk kropp og brenner for å fikse og forebygge skader i muskel- skjelettsystemet effektivt og målrettet.

Arbeidsområde: Muskel-og skjelettplager, blant annet skulder, nakke, rygg, hofte, kne, ankel, belastningsskader/ idrettsskader, rehab-trening, hodepine, svimmelhet mm. Han har også erfaring fra rehabilitering av nevroligiske plager.

Behandling:

 • Opptrening/treningsveiledning/styrketrening
 • Trykkbølgebehandling
 • Pre- og postoperativ trening
 • Muskelbehandling
 • Slyngebehandling
 • Såletilpasning og taping
 • Gruppetimer

Adresse:

Webjørn Svendsen-gata 8

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Fredrik Sverdrup Lilleeng - Kiropraktor
  Fredrik Sverdrup Lilleeng
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Fredrik utdannet seg som fysioterapeut på NTNU etter en aktiv tid som langrennsløper, og senere langrennstrener. Han vet absolutt viktigheten av en frisk kropp og brenner for å fikse og forebygge skader i muskel- skjelettsystemet effektivt og målrettet. Arbeidsområde: Muskel-og skjelettplager, blant annet skulder, nakke, rygg, hofte, kne, ankel, belastningsskader/ idrettsskader, rehab-trening, hodepine, svimmelhet mm. Han har også erfaring fra rehabilitering av nevroligiske plager. Behandling:, Opptrening/treningsveiledning/styrketrening, trykkbølgebehandling, pre- og postoperativ trening, muskelbehandling, slyngebehandling, såletilpasning og taping, og gruppetimer