Kiropraktor Ørsta

Hvorfor Klinikk for Alle Ørsta?

- Kort eller ingen ventetid
- Meget kompetente kiropraktorer
- Bred erfaring med flere typer plager

Hva gjør en kiropraktor?

Kiropraktoren er primærkontakt for utredning, undersøkelse og behandling av nerve -  muskel- skjelettplager, og har en 6-årig utdannelse på dette fagfeltet.
Vi kan undersøke og stille diagnose, og ut fra dette kartlegge best mulig behandlingsstrategi for pasienten. I tillegg kan vi sykemelde opp til 12 uker, og henvise deg til spesialist og MR/røntgen ved behov.

Hva er unikt med våre kiropraktorer?

Hos oss i Klinikk for Alle Ørsta får du time med kort, til ingen ventetid. Vi jobber sammen i tverrfaglige team for best og raskest mulig behandlingsresultat for deg som pasient. Vi har pasienten i fokus og skreddersyr behandlingen for deg.​

Våre kiropraktorer: 

Einar Kriken Fylling

Hodepine, nakke, idrett, rygg og skulder. Kinesiotape, Trykkbølgebehandling, medisinsk akupunktur. Svimmelhetsplager. 

 

Marianne Kriken

Marianne vart tidleg fasinert av kiropraktikk då ho i ung alder fekk eit kompresjonsbrudd i ryggen. Etter mykje stivheit og plager i etterkant av skada, fekk ho umiddelbar smertelindring og betre rørsle etter ein akutt - time med kiropraktor. Kiropraktikk -frøet vart sådd. Marianne dreiv aktivt med alpint i fleire år og har hatt mange skader, operasjonar og runder med opptreningar. Kropp og helse, det å sjå heile mennesket har Marianne alltid brent for. 

Etter toppidrettsgymnas på Geilo, gjekk turen til UK og Bournemouth for 5 år med kiropraktorstudier. Vidare hadde ho 5 år på KFA Majorstua - her lært ho av dei beste innan sitt fagfelt. Ikkje minst såg ho den gode effekta som pasienten hadde av det tverrfaglege samarbeidet mellom terapeutane. Det å spele på lag med andre proffesjonar for eit raskare resultat. 

No bur Marianne i Ørsta - på Zenmøre. Ho har drive eigen klinikk der sidan 2011, og vart i 2021 igjen ein del av KFA - familien. Marianne er gift og har 3 born. Er ellers aktiv sommar som vinter, og elskar både topptur med og utan ski, med og utan tau. 

Marianne er óg utdanna yoga lærar, og driv yoga studioet Optimal Yoga og Pilates. Ho er på fritida turntrenar også.  

Ho har etterutdanning i behandling/diagnostisering av Barn og gravide (jobbar mykje med dette sidan 2004), Idrettsskader, TMD (kjeveleddsproblematikk), Nakke - og hodepine/migrene, svimmelheit, og ims/tørr-nåling/medisinsk akupunktur. Marianne jobbar óg med stressmeistring, korleis stress setter seg i kroppen og toppen. Nervesystemet. Nyttar ulike teknikkar som t.d pust og meditasjon for å senke ulikt type stress. 

Marianne held ein del foredrag og kurs innan for interesseområda som er nevn over. Ta kontakt om dette er av interesse. 

Adresse:

Webjørn Svendsen-gata 8

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Marianne Kriken - Fysioterapeut
  Marianne Kriken
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Starta som kiropraktor i 2005, - har lang erfaring å jobbe med vedvarande og akutte plagar i nakke, rygg og ekstremitetar (kne,skulder,ankel osv). Fokus på heile bevegelseskjeda. Spesialkompetanse og etterutdanning innan kjeveproblematikk, migrene/hodepine, svimmelheit, graviditet og bekkenplager.  Brei erfaring frå toppidrett og idrettsmedisinsk behandling. Brukar manuelle teknikker (hands on), bløtvevsbehandling og dry needling (nåler) i behandling. Er yoga lærar og jobbar også med stressmestring, pusteteknikkar for både fokus og avspenning. Vi kan puste oss opp, og vi kan puste oss ned og inn. Velkommen!
 • Einar Kriken Fylling - Fysioterapeut
  Einar Kriken Fylling
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Hodepine, nakke, idrett, rygg og skulder. Kinesiotape, Trykkbølgebehandling, medisinsk akupunktur. Svimmelhetsplager.