Kristiansand

Vi holder til i 2. etasje i "Helsehuset" i Markensgate 42.  Enkleste vei opp til oss er ved å bruke inngang fra Markensgate , og ta heis rett opp i 2. etasje.  Her holder vi til i moderne og trivelige lokaler.
 
Enkleste parkering finner du rett utenfor døren i Christian IV gt. Det er også 4 parkeringsplasser i nærheten: Eventyrgården til Europark, på taket av hotell Christian Quart ( Q park), nede ved Coop, og parkeringshuset på Slottet. 

Vi tilbyr:

Velkommen!

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet med mindre man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. 

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

Prisliste

Adresse:

Markens gate 42, 4612 Kristiansand S

Våre åpningstider:

Timer tidligere og senere kan bestilles etter avtale med klinikken.

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Alexandra Nordtun
  Alexandra Nordtun
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Kiropraktor, ernæringsveileder og tidligere landslagsutøver i judo. Har erfaring og kompetanse med idrettsskader, rehabilitering og optimalisering av idretts prestasjon. I tillegg er jeg sertifisert nålebehandler. Hovedområder: Hodepine, nakkesmerter, spedbarn, gravide og ammeproblematikk. Svimmelhet, krystallsyke. Biofeedback og elektrostimulering av bekkenbunn for inkontinens, overaktiv blære, vaginisme og vulvadyni.
 • Fredrik Sverdrup Lilleeng
  Fredrik Sverdrup Lilleeng
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Fredrik utdannet seg som fysioterapeut på NTNU etter en aktiv tid som langrennsløper, og senere langrennstrener. Han vet absolutt viktigheten av en frisk kropp og brenner for å fikse og forebygge skader i muskel- skjelettsystemet effektivt og målrettet. Arbeidsområde: Muskel-og skjelettplager, blant annet skulder, nakke, rygg, hofte, kne, ankel, belastningsskader/ idrettsskader, rehab-trening, hodepine, svimmelhet mm. Han har også erfaring fra rehabilitering av nevroligiske plager. Behandling:, Opptrening/treningsveiledning/styrketrening, trykkbølgebehandling, pre- og postoperativ trening, muskelbehandling, slyngebehandling, såletilpasning og taping, og gruppetimer
 • Magnus Stadheim
  Magnus Stadheim
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Kjeveplager, Hodepine, Nakke og skuldersmerter. Smerter i mellom skulderbladene, korsrygg og bekkenleddsplager. Håndledd og ankelsmerter. Teknikker: Manipulasjonsbehandling, mobilisering, traksjonsbehandling, bløtdeler, trykkbølge. 
 • Kjetil Syvertsen
  Kjetil Syvertsen
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Utdannet i USA 1996. Interesser: Langvarige nakke og ryggplager. - Prolaps, stenose, isjias. - Krystallsyke, svimmelhet, hodepine, - Ankel /fot plager. Behandling: Manipulasjon ,traksjon , mobilisering, triggerpunkt, Kinesiotape.