Bekkestua

Vi holder til i lyse og fine lokaler i Bekkestua Senter, som ligger midt i hjertet av Bekkestua. Vi har bygget nytt treningsrom og kan nå tilby personlig trening med fysioterapeut. Treningstimene er med veiledning av våre dyktige fysioterapeuter, så du får gjort de riktige øvelsene, tilpasset deg og dine mål.

Heisen nærmest vår klinikk er ute av drift, og dette vil vare i minimum 3 uker. Vi har to måter å komme hit på, en med rulletrapper og en etg vanlig trapp fra 4.-5. etg. Og en hvor kan ta rulletrapp to etg, og igjennom senteret til den andre heisen, som fungerer.

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:
Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå. Prisforskjellen mellom en offentlig og privat fysioterapeut ligger mellom 250-350 kr per konsultasjon.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet med fakturagebyr.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 71 kr.

Velkommen til oss!

Adresse:

Gamle Ringeriksvei 34 1357 Bekkestua

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Aleksander Fjellstad
  Aleksander Fjellstad
  Kiropraktor - tar ikke forsikring
  Bestill time Info
  Interesser: Nakke- og ryggproblematikk, hodepine, idrettsrelaterte plager.                                 Behandling: Leddbehandling, bløtvevsbehandling, triggerpunktbehandling, nålebehandling.
 • Andreas Nygård
  Andreas Nygård
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg har interesse og kurs i artrosebehandling, trening og kreft, og idrettsmedisin. Videre interessert i idrettsrelaterte skader og plager, gjerne relatert til løping, styrke, fotball og håndball. Har diplom i FIFA fotball medisin. Opptatt av at vi sammen setter opp mål, og jobber mot målene. Hos meg vil du få øvelser, råd og veiledning. Jeg tilbyr personlig trening, treningsveiledning, massasje, trykkbølge, nåler, og tilpasning av såler. Behandler problematikk relatert til artrose, fatigue, rehabilitering, og generelt skulder, rygg, kne, ankel, hofte, nakke. 
 • Anders Kvarme
  Anders Kvarme
  Osteopat / Muskelterapeut / Ernæringsfysiolog - faglig leder
  Bestill time Info
  Interesser: Hodepine/kjeve, Nakke/skulderplager, Ryggplager, Vektproblematikk, Fordøyelsesplager, Stressplager Behandling: Leddmobilisering, Triggerpunktbeh., Muskel/bindevevsteknikker, Kostveiledning.
 • Katinka Gange
  Katinka Gange
  Osteopat / Muskelterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Rygg/nakke/skulder, hodepine, idrettsskader, senebetennelse, muskelplager. Behandling: Avansert nålebehandling, triggerpunkt/muskelbehandling, leddbehandling​, trykkbølge.
 • Arne Martin Vik
  Arne Martin Vik
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg er en aktiv person og ønsker å hjelpe andre være aktive i sin hverdag. Jeg har bakgrunn fra idretten ITF Taekwon-Do hvor jeg fortsatt er aktiv utøver. Jeg har selv trent meg opp fra korsbåndsskade og kan hjelpe deg med retur til idrett. Jeg har relevant idrettsutdanning og flere trenerkurs fra kampsportmiljøet. Jeg er også trener til vanlig både i klubb og på regionslag. Jeg er opptatt av å lytte til deg som pasient for å legge opp det best mulig tilpassede trenings-/rehabiliteringsopplegget for deg. En av mine styrker som terapeut er evnen til å gjøre tilpasninger etterhvert som tilstanden blir bedre eller endres. Jeg legger også stor vekt på at du som pasient skal lære en ting eller to under behandlingstimene og forsøker å gjøre forskningen jeg leser lettfattelig for deg. Jeg har troen på at vi mennesker kan oppnå ekstremt mye om vi setter mål og jobber for å nå disse. Jeg vil gjerne hjelpe deg å nå dine mål. En ting du kan forvente av meg som behandler er at jeg følger opp med treningsprogram og meldinger i etterkant av behandlingstimen og selvfølgelig en nøye gjennomgang av din tilstand underveis. Jeg benytter meg av treningsterapi kombinert med noen manuelle teknikker. Jeg har ekstra kursing innen idrettsskader, Neurac slyngebehandling, Mulligan mobiliseringsteknikker og kinesiotape. Jeg benytter meg også av triggerpunktmassasje og trykkbølge. Jeg jobber med idrettsskader og annen kne-, skulder-, ankel- hofte-, nakke- eller ryggproblematikk. På klinikken så har jeg muligheten til veilede deg i trening i vårt treningsrom og gi deg relevante verktøy for å bli kvitt smertene og holde deg smertefri. Jeg tilbyr også videokonsultasjoner og kan gjennomføre styrketester med dynamometer.
 • Kristin Bergby
  Kristin Bergby
  Kiropraktor / Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Rygg, nakke, svimmelhet, hodepine, bekken, gravide, barn Behandling: manuelle teknikker, muskelteknikker, IMS, trykkbølge
 • Bjørn Terje Bratt
  Bjørn Terje Bratt
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Nakke-, rygg-, hodepine-, hofte/bekken-plager, og stressrelaterte muskel- og skjelettplager. Behandling: leddbehandling, traksjonsbehandling, triggerpunktbehandling og bløtvevsbehandling. Videreutdanning innen diagnostisk ultralyd av muskel- og skjelettsystemet.