Bekkestua

Vi holder til i lyse og fine lokaler i Bekkestua Senter som vi også deler med Naprapatlandslaget, som ligger midt i hjertet av Bekkestua. Vi har bygget nytt treningsrom og kan nå tilby personlig trening med fysioterapeut. Treningstimene er med veiledning av våre dyktige fysioterapeuter, så du får gjort de riktige øvelsene, tilpasset deg og dine mål.

Vi tilbyr:

 • Kiropraktor
 • Fysioterapeut
 • Osteopat
 • Muskelterapeut
 • Ernæringsfysiolog
 • Trykkbølgebehandling
 • Ultralyd
 • Svimmelhet
 • VNG Briller
 • Slyngetrening
 • Nålebehandling

 

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:
Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre terapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå. Prisforskjellen mellom en offentlig og privat terapeut ligger mellom 250-350 kr per konsultasjon.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. 

Velkommen til oss!

Prisliste

Adresse:

Gamle Ringeriksvei 34 1357 Bekkestua

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Arne Martin Vik
  Arne Martin Vik
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg er en aktiv person og ønsker å hjelpe andre være aktive i sin hverdag. Jeg har bakgrunn fra idretten ITF Taekwon-Do hvor jeg fortsatt er aktiv utøver. Jeg har selv trent meg opp fra korsbåndsskade og kan hjelpe deg med retur til idrett. Jeg har relevant idrettsutdanning og flere trenerkurs fra kampsportmiljøet. Jeg er også trener til vanlig både i klubb og på regionslag. Jeg er opptatt av å lytte til deg som pasient for å legge opp det best mulig tilpassede trenings-/rehabiliteringsopplegget for deg. En av mine styrker som terapeut er evnen til å gjøre tilpasninger etterhvert som tilstanden blir bedre eller endres. Jeg legger også stor vekt på at du som pasient skal lære en ting eller to under behandlingstimene og forsøker å gjøre forskningen jeg leser lettfattelig for deg. Jeg har troen på at vi mennesker kan oppnå ekstremt mye om vi setter mål og jobber for å nå disse. Jeg vil gjerne hjelpe deg å nå dine mål. En ting du kan forvente av meg som behandler er at jeg følger opp med treningsprogram og meldinger i etterkant av behandlingstimen og selvfølgelig en nøye gjennomgang av din tilstand underveis. Jeg benytter meg av treningsterapi kombinert med noen manuelle teknikker. Jeg har ekstra kursing innen idrettsskader, Neurac slyngebehandling, Mulligan mobiliseringsteknikker og kinesiotape. Jeg benytter meg også av triggerpunktmassasje og trykkbølge. Jeg jobber med idrettsskader og annen kne-, skulder-, ankel- hofte-, nakke- eller ryggproblematikk. På klinikken så har jeg muligheten til veilede deg i trening i vårt treningsrom og gi deg relevante verktøy for å bli kvitt smertene og holde deg smertefri. Jeg kan også gjennomføre styrketester med dynamometer.
 • Katinka Gange
  Katinka Gange
  Osteopat / Muskelterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Rygg/nakke/skulder, hodepine, idrettsskader, senebetennelse, muskelplager. Behandling: Avansert nålebehandling, triggerpunkt/muskelbehandling, leddbehandling​, trykkbølge.
 • Aleksander Fjellstad
  Aleksander Fjellstad
  Kiropraktor - tar ikke forsikring
  Bestill time Info
  Interesser: Nakke- og ryggproblematikk, hodepine, idrettsrelaterte plager. Behandling: Leddbehandling, bløtvevsbehandling, triggerpunktbehandling, nålebehandling.
 • Andreas Nygård
  Andreas Nygård
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg har interesse og kurs i artrosebehandling, trening og kreft, og idrettsmedisin. Videre interessert i idrettsrelaterte skader og plager, gjerne relatert til løping, styrke, fotball og håndball. Har diplom i FIFA fotball medisin. Opptatt av at vi sammen setter opp mål, og jobber mot målene. Hos meg vil du få øvelser, råd og veiledning. Jeg tilbyr personlig trening, treningsveiledning, massasje, trykkbølge, nåler, og tilpasning av såler. Behandler problematikk relatert til artrose, fatigue, rehabilitering, og generelt skulder, rygg, kne, ankel, hofte, nakke. 
 • Anders Kvarme
  Anders Kvarme
  Osteopat / Muskelterapeut / Ernæringsfysiolog - faglig leder
  Bestill time Info
  Interesser: Hodepine/kjeve, nakke/skulderplager, ryggplager, vektproblematikk, fordøyelsesplager, stressplager. Behandling: Leddmobilisering, triggerpunktbehandling, muskel/bindevevsteknikker, kostveiledning.
 • Kristin Bergby
  Kristin Bergby
  Kiropraktor / Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Rygg, nakke, svimmelhet, hodepine, bekken, gravide, barn Behandling: manuelle teknikker, muskelteknikker, IMS, trykkbølge
 • Bjørn Terje Bratt
  Bjørn Terje Bratt
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Nakke-, rygg-, hodepine-, hofte/bekken-plager, og stressrelaterte muskel- og skjelettplager. Behandling: leddbehandling, traksjonsbehandling, triggerpunktbehandling og bløtvevsbehandling. Videreutdanning innen diagnostisk ultralyd av muskel- og skjelettsystemet.   
 • Simon Kriisin
  Simon Kriisin
  Osteopat
  Bestill time Info
  Simon ser kroppen som en helhet. Med en imponerende bakgrunn innen osteopati, muskelterapi, moderne dans, yoga, calisthenics, løping og mye mer, har han utviklet en unik forståelse av kroppens komplekse sammenhenger. Dette mangfoldet av erfaringer har gitt ham en bred palett av perspektiver når det gjelder helse og velvære. Han tror på å betrakte kroppen som en integrert enhet, og hans tilnærming til behandling reflekterer denne helhetlige visjonen. Jeg har spesialisert meg på å behandle: Nakke-, rygg- og bekken smerter Hofte-, kne- og fotproblemer Smerter i skuldre, armer og hender Hodepine og kjeveproblemer Han har også en spesiell interesse for idrettsmedisin og har lang erfaring med behandling av skader knyttet til aktiviteter som løping, styrketrening, dans, yoga og pilates. Han tror på å fremme bevisst trening, bevegelighet og variasjon som nøkkelen til varig forbedring av pasientens helse. "Min tilnærming bygger på grundig forståelse av dine individuelle behov og skreddersydde behandlinger for å oppnå de beste resultatene. Sammen vil vi arbeide mot en smertefri og sunn tilværelse" Simon omfavner en helhetlig tilnærming til helse og tilpasser sin metode til hver pasients spesifikke behov og mål. Ved å utdanne pasientene om deres plager, streber han etter å øke deres forståelse for kroppens funksjon og gi dem verktøy og bevissthet for å kunne påvirke endring selv. Kontinuerlig oppdatering med den nyeste forskningen er en kjerneprinsipp for å kunne tilby optimal omsor Simon er osteopat fra Sverige med utdannelse fra Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg og venter på autorisasjon som osteopat i Norge. Med over 13 års yrkeserfaring innen moderne dans og en lidenskap for helse og trening, har han en unik forståelse for kroppen. I tillegg til sin ekspertise innen osteopati, er Simon også en sertifisert yoga- og pilatesinstruktør. Dette brede kunnskapsgrunnlaget beriker hans tilnærming til kroppen. Han er også engasjert i løpetrening, calisthenics og personlig utvikling. Han er også på vei til å bli Feldenkrais-pedagog. Ikke nøl med å ta kontakt for en prat eller bestill en time hos Simon! Bakgrunn: 2023-2027 Pågående fortbildning Feldenkrais Professional Training Program Tokyo 5 2022 Upledger Institute osteopati i Tyskland. 2018-2021 Skandinaviska Osteopati högskolan Göteborg. 2016 Kinetic code Pilates Amsterdam 2009-2012 Balettakademin folkuniversitetet Gøteborg /  Postgraduate SEAD - Salzburg experimental academy of dance  2008 Yoga teacher training Barcelona. Hatha , Yin Yoga, Vinyasa 2007-2008 Area Espai de dansa i Creació Barcelona Spain.