Lagunen

For enkel adkomst med bil benytt inngang C fra parkeringshuset og ta turen direkte opp i 5. etasje. Ankommer du med buss eller bybane benytt inngangen i gågaten vis a vi Godt Brød og ta turen opp i 5 etasje. Kommer du via senteret går du over gangbroen i 4. etasje og opp i 5.etajse ved hjelp av trappeoppgangen vis a vi Krogh Optikk.

Veibeskrivelse fra Parkeringshuset under Lagunen

Veibeskrivelse fra hovedinngang Obs. Lagunen

Veibeskrivelse fra Bybanestoppet ved Lagunen

Her har vi erfarne kiropraktorer og fysioterapeuter som står klare til å hjelpe deg med dine plager. Vi har lite eller ingen ventetid og du vil bli godt ivaretatt.

Vi tilbyr:Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:
Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå.

Åpningstider helg:

Hver lørdag fra 10:00 - 14:00 - Book time her (påslag på 200kr for tjenester)

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet med mindre man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. 

Timer kan bestilles via vår online booking, eller ved å ringe oss på 97923000.

Velkommen til oss!

 

Prisliste

Adresse:

Laguneveien 1 , 5239 Rådal

Våre åpningstider:

 

 

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Monika Elisabeth Benserud
  Monika Elisabeth Benserud
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Behandler akutte og kroniske smerter, post operative pasienter, gravide og idrettsutøvere. Behandler mye senebetennelse og spenningshodepine. Tilbyr: Totalvurdering/kartlegging. Trykkbølge, IMS dry needling, treningsveiledning, løpsanalyse og løfteteknikk, triggerpunktbehandling, idrettsmassasje og kinesiotaping
 • William Wallace
  William Wallace
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg arbeider både med kroniske og akutte smerter, og bruker god tid i min førstegangskonsultasjon for å undersøke en korrekt diagnose hos mine pasienter. Jeg benytter meg av bløtdelsbehandling, mobilisering og utarbeidelse av øvelser til den enkeltes pasients problemstilling. Jeg tilpasser behandling løpende for å sikre gode, effektive og spesifikke resultater til pasienten. Kompetanseområder: Skulder, kne, ankel/fot, seneskader og smerteproblematikker. Behandlingsmetoder: Mobilisering, massasje og utarbeidelse av gjennoptreningsprogram
 • Anne Ming Bøkenes
  Anne Ming Bøkenes
  Fysioterapeut - faglig leder
  Bestill time Info
  Tilbyr helhetlig vurdering og behandling av dine problemer. Interesse for sammensatte problemstillinger som stress relaterte plager og langvarig smerteproblematikk. Behandler mye akutte og langvarige smerter i nakke og rygg, rehabilitering etter operasjon, spenningshodepiner og athrose/slitasje problematikk. Sertifisert kurs fra SDCA i trykkbølgebehandling som er vanlig behandling for senebetennelser som tennisalbue, skulderbetennelser, hoftebetennelser og betennelser i akillessene og under foten. Sertifisert kurs i Olympisk løft teknikk fra Eleiko. Mulighet til å gi god løftsanalyse og treningsveiledning.
 • Karen Awi Engevik
  Karen Awi Engevik
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Har stor interesse for behandling av hodepine, nakke- og ryggplager.Tilpasser behandlingsmetoder til den individuelle pasient
 • Christoffer Skjold
  Christoffer Skjold
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Rygg/nakke/skulder, Idrettsskader, senebetennelser, kjeve, hodepine Behandling: Manipulasjon/mobilisering, avspenning. 
 • Patrik Bjørgo Haarvei
  Patrik Bjørgo Haarvei
  Naprapat
  Bestill time Info
  Behandler nakke, rygg, skulder, ekstremiteter, idrettsmedisin. Manipulasjon, mobilisering, dry needling.