Kiropraktor Lagunen

Hvorfor Klinikk For Alle på Lagunen

Kort eller ingen ventetid
Meget kompetente kiropraktorer
Bred erfaring med flere typer plager

Hva er en kiropraktor?

En kiropraktor arbeider med problemstillinger innenfor nerve, muskel- og skjelettsystemet. En kiropraktor har 5-års utdannelse + 1-års turnus for å ivareta pasientenes trygghet, sikre riktig diagnose og behandling. Kiropraktoren har også henvisningsrett til spesialhelsetenesten, samt til bildediagnostisk undersøkelser som MR, RTG og CT.

Hva behandler en kiropraktor?

Nakke og ryggplager, bekken\hofte plager , ekstremitetsplager i skuldre, knær, ankler og håndledd, kjevesmerter og hodepine.

Hva er unikt med Klinikk For Alle Lagunen?

Kiropraktorene ved klinikken har lang erfaring og god kompetanse på behandling av pasienter med akutte og kroniske plager i ryggsøylen, samt mer idrettsspesifikke problemstillinger i ekstremitetene.

Våre kiropraktorer:

Christoffer Skjold

Jeg har drevet idrett på relativt høyt nivå fra ung alder og har derfor alltid interessert meg i menneskekroppens anatomi og funksjon og hva som skal til for å fungere mest optimalt.
Som kiropraktor jobber jeg mest med akutte og kroniske problemstillinger i rygg og nakke, men jeg har en spesiell interesse for idrettsplager relatert til ekstremitetene skuldre, knær og ankler som jeg har tatt omfattende kursing i etter endt utdanning.

Karen Awi Engevik

Har stor interesse for behandling av hodepine, nakke- og ryggplager.
Tilpasser behandlingsmetoder til den individuelle pasient

Adresse:

Laguneveien 1 , 5239 Rådal

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Christoffer Skjold - Fysioterapeut
  Christoffer Skjold
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Rygg/nakke/skulder, Idrettsskader, senebetennelser, kjeve, hodepine Behandling: Manipulasjon/mobilisering, avspenning. 
 • Karen Awi Engevik - Fysioterapeut
  Karen Awi Engevik
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Har stor interesse for behandling av hodepine, nakke- og ryggplager.Tilpasser behandlingsmetoder til den individuelle pasient