Kiropraktor Lagunen

Hvorfor Klinikk For Alle på Lagunen

Kort eller ingen ventetid
Meget kompetente kiropraktorer
Bred erfaring med flere typer plager

Hva er en kiropraktor?

En kiropraktor arbeider med problemstillinger innenfor nerve, muskel- og skjelettsystemet. En kiropraktor har 5-års utdannelse + 1-års turnus for å ivareta pasientenes trygghet, sikre riktig diagnose og behandling. Kiropraktoren har også henvisningsrett til spesialhelsetenesten, samt til bildediagnostisk undersøkelser som MR, RTG og CT.

Hva behandler en kiropraktor?

Nakke og ryggplager, bekken\hofte plager , ekstremitetsplager i skuldre, knær, ankler og håndledd, kjevesmerter og hodepine.

Hva er unikt med Klinikk For Alle Lagunen?

Kiropraktorene ved klinikken har lang erfaring og god kompetanse på behandling av pasienter med akutte og kroniske plager i ryggsøylen, samt mer idrettsspesifikke problemstillinger i ekstremitetene.

Våre kiropraktorer:

Christoffer Skjold

Jeg har drevet idrett på relativt høyt nivå fra ung alder og har derfor alltid interessert meg i menneskekroppens anatomi og funksjon og hva som skal til for å fungere mest optimalt.
Som kiropraktor jobber jeg mest med akutte og kroniske problemstillinger i rygg og nakke, men jeg har en spesiell interresse for idrettsplager relatert til ekstremitetene skuldre, knær og ankler som jeg har tatt omfattende kursing i etter endt utdanning.

Håvard Pedersen

Jeg er autorisert kiropraktor og medlem av norsk kiropraktorforening. Jeg har jobbet som kiropraktor siden 2002, og vært i vanlig praksis, tatt ekstra utdannelse innenfor akupunktur, og jobbet som kiropraktor på offentlig sykehus i Danmark med utredning av ryggpasienter og veiledning av kiropraktorstudenter.

Min erfaring er at mange problemstillinger som pasienter kommer med, kan løses i samarbeid med pasienten, men at mere komplekse problemstillinger kan kreve samarbeid med andre behandlere for å oppnå ønsket resultat.

Eirin Aloysious Jensen

Jeg var første gang i kontakt med kiropraktikk som spedbarn og senere som toppidrettsutøver.
Dette skapte interesse for faget og senere til en 5 årig mastergrad i kiropraktikk fra AECC University College i sør England.
Jeg behandler både voksne og barn i alle aldre, og har også videreutdanning i behandling av spedbarn og gravide. Jeg
har også to barn som får behandling jevnlig.

Det er viktig for meg at hver enkelt pasient føler seg ivaretatt og at vi sammen kan lage en behandlingsplan som passer
for hver enkelt. For å ivareta dette bruker jeg teknikker som også kan passe for de som
ikke er glad i leddjusteringer.

Behandler graviditet, Spedbarn, eldre, SOT. Leddjustering, SOT tilpasset behandling for spedbarn og barn. 

Adresse:

Laguneveien 1 , 5239 Rådal

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Christoffer Skjold - Kiropraktor
  Christoffer Skjold
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Rygg/nakke/skulder, Idrettsskader, senebetennelser, kjeve, hodepine Behandling: Manipulasjon/mobilisering, avspenning. 
 • Håvard Pedersen - Kiropraktor
  Håvard Pedersen
  Kiropraktor MNKF
  Bestill time Info
  Behandling av akutte og kroniske plager som; nakkesmerter medog uten hodepine, skulder- og armsmerter, korsryggsmertermed og uten utstråling til ben, hofte- og knesmerter, ankel- og fotsmerteEkstra ukstra utdannelse innenfor akupunktur. Problemstillinger  løses i samarbeid med pasienten, ogsamarbeid med andre behandlere for å oppnå ønsket resultat.