Naprapat Lagunen

Klinikk for Alle Lagunen har naprapat som kan hjelpe med dine nerve- muskel- og skjelettplager. Naprapater setter diagnose, behandler og foretar rehabilitering av smertetilstander innenfor kroppens nerve- muskel- og skjelettsystem. Førstegangskonsultasjonen innebærer å få tatt en grundig sykdomshistorie og undersøkelse, slik at naprapaten kan stille en diagnose. Basert på diagnosen vil behandlingen starte og kan inkludere mobiliering, manipulasjon, bløtvevsbehandling, rehabilitering, nervemobilisering og veiledning i forhold til trening.  Ved vår klinikk på Lagunen jobber alle yrkegrupper tverrfaglig sammen. Det vil si naprapaten alltid har kiropraktorer, fysioterapeuter og muskelterapeut å støtte seg på og benytte seg av dersom dette er nødvendig.

Hvis du har behov for naprapat i Lagunen-området kan vil hjelpe deg allerede i dag. Ring oss på 97923000 eller bruk vår online booking for å finne en time som passer.

 

Vår Naprapat

Patrik Bjørgo Haarvei

Jeg utdannet meg til naprapat ved Naprapathögskolan i Stockholm etter selv å ha hatt mye idrettsrelaterte skader. Jeg har alltid vært interessert av kroppen og dens funskjon så å kunne kombinere det med å kunne hjelpe er ikke annet enn verdens beste jobb. Som naprapat har jeg mange verktøy til å hjelpe deg med ditt problem, det kan bero seg om alt fra massasje & dry needling for mykdelsbehandlinger til manipulasjon og mobilisering for ledd. Jeg har fokus på en grundig undersøkelse så vi kan lokalisere grunnen til nettopp ditt problem.