Naprapat Lagunen

Klinikk for Alle Lagunen har naprapat som kan hjelpe med dine nerve- muskel- og skjelettplager. Naprapater setter diagnose, behandler og foretar rehabilitering av smertetilstander innenfor kroppens nerve- muskel- og skjelettsystem. Førstegangskonsultasjonen innebærer å få tatt en grundig sykdomshistorie og undersøkelse, slik at naprapaten kan stille en diagnose. Basert på diagnosen vil behandlingen starte og kan inkludere mobiliering, manipulasjon, bløtvevsbehandling, rehabilitering, nervemobilisering og veiledning i forhold til trening.  Ved vår klinikk på Lagunen jobber alle yrkegrupper tverrfaglig sammen. Det vil si naprapaten alltid har kiropraktorer, fysioterapeuter og muskelterapeut å støtte seg på og benytte seg av dersom dette er nødvendig.

Hvis du har behov for naprapat i Lagunen-området kan vil hjelpe deg allerede i dag. Ring oss på 97923000 eller bruk vår online booking for å finne en time som passer.

 

Patrik Bjørgo Haarvei - Naprapat

Jeg utdannet meg til naprapat ved Naprapathögskolan i Stockholm etter selv å ha hatt mye idrettsrelaterte skader. Jeg har alltid vært interessert av kroppen og dens funskjon så å kunne kombinere det med å kunne hjelpe er ikke annet enn verdens beste jobb. Som naprapat har jeg mange verktøy til å hjelpe deg med ditt problem, det kan bero seg om alt fra massasje & dry needling for mykdelsbehandlinger til manipulasjon og mobilisering for ledd. Jeg har fokus på en grundig undersøkelse så vi kan lokalisere grunnen til nettopp ditt problem.

 

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

  • Patrik Bjørgo Haarvei - Kiropraktor - tar ikke foriskringspasienter
    Patrik Bjørgo Haarvei
    Naprapat
    Bestill time Info
    Behandler nakke, rygg, skulder, ekstremiteter, idrettsmedisin. Manipulasjon, mobilisering, dry needling.