Fysioterapeut Lagunen

Hvorfor Klinikk For Alle på Lagunen?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente fysioterapeuter
 • Bred erfaring med flere typer plager
 • Beliggenhet

Adresse: Klinikken ligger på Lagunen Storsenter

Hva er en fysioterapeut?

Fysioterapeuter tilbyr undersøkelse og behandling for å bedre eller forebygge skader i muskel og skjelettsystemet. Målet er ofte å bedre pasientens funksjon og livskvalitet. Behandlingsmetodene vi tilbyr er trykkbølge, treningsveiledning, triggerpunktbehandling, massasje råd om kost, aktivitet og livsstil.       

Hva behandler ne fysioterapeut?

Vi behandler ofte pasienter med muskel og skjellet lidelser. Dette inkludere nakke og skuldersmerter, idrettsskader, rehabiliteringspasienter,  gravide, nevrologiske lidelser og barn. 

Hva kan du forvente av oss?

Klinikken har et ungt team med fysioterapeuter som er faglig oppdatert. Monika er spesielt interessert og flink med idrettsskader og underekstremitet, mens Anne Ming har sitt spesial område innen langvarige smertepasienter. Vi har også et godt tverrfaglig samarbeid med naprapat og kiropraktor som sikrer at pasientene får rett behandling. 

Våre fysioterapeuter

Monika Elisabeth Benserud

Som fysioterapeut er jeg motivert av å drive med helsefremmende arbeid. Jeg driver selv med friidrett og er opptatt av å kunne levet et sosialt og aktivt liv. I forbindelse med friidretten har jeg også fått erfaring med hvordan skader kan påvirke livssituasjonen og hvor viktig det er å få god helsehjelp og oppfølging i slike situasjoner. Detter er noe av det jeg ønsker å gi mine pasienter. Som terapeut ønsker jeg å hjelpe folk til å kunne leve et aktivt og sunt liv.

Anne Ming Bøkenes

Jeg ble fysioterapeut for å hjelpe mennesker til å bedre forstå sin egen kropp. Fra tidligere har jeg en bachelor i psykologi og er opptatt av samspillet mellom helse og psyke. Det å ha smerter over tid eller oppleve begrensinger i forhold til fysisk kapasitet kan over tid gi en belastninger. For å skape en endring må man først bli bevist på de underliggende årsakene og egne mestringsstrategier. Gjennom mitt arbeid ønsker jeg å hjelpe pasienter til bedre livskvalitet.

Klinikk Plassering

Adresse:

Laguneveien 1

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Anne Ming Bøkenes - Naprapat
  Anne Ming Bøkenes
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Treningsveiledning, lungefysioterapi, massasje, tilrettelegging av øvelser/trening i forbindelse med rehabilitering. Rehabilitering i forbindelse med nevrologiske skade (slag). Nakke/skuldre/rygg, nevrologiske skader, langvarig smerteproblematikk
 • Monika Elisabeth Benserud - Naprapat
  Monika Elisabeth Benserud
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Nakke/rygg. Idrettsskader, knesmerter, hofte og ankel/fot plager. Treningsveiledning, triggerpunktbehandling, trykkbølge og idrettsmassasje