Fysioterapeut Lagunen

Hvorfor Klinikk For Alle på Lagunen?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente fysioterapeuter
 • Bred erfaring med flere typer plager
 • Beliggenhet

Adresse: Klinikken ligger på Lagunen Storsenter

Hva er en fysioterapeut?

Fysioterapeuter tilbyr undersøkelse og behandling for å bedre eller forebygge skader i muskel og skjelettsystemet. Målet er ofte å bedre pasientens funksjon og livskvalitet. Behandlingsmetodene vi tilbyr er trykkbølge, treningsveiledning, triggerpunktbehandling, massasje råd om kost, aktivitet og livsstil.       

Hva behandler en fysioterapeut?

Vi behandler ofte pasienter med muskel og skjellet lidelser. Dette inkludere nakke og skuldersmerter, idrettsskader, rehabiliteringspasienter,  gravide, nevrologiske lidelser og barn. 

Hva kan du forvente av oss?

Klinikken har et ungt team med fysioterapeuter som er faglig oppdatert. Monika er spesielt interessert og flink med idrettsskader og underekstremitet, mens Anne Ming har sitt spesial område innen langvarige smertepasienter. Vi har også et godt tverrfaglig samarbeid med naprapat og kiropraktor som sikrer at pasientene får rett behandling. 

Våre fysioterapeuter

Monika Elisabeth Benserud

Som fysioterapeut er jeg motivert av å drive med helsefremmende arbeid. Jeg driver selv med friidrett og er opptatt av å kunne levet et sosialt og aktivt liv. I forbindelse med friidretten har jeg også fått erfaring med hvordan skader kan påvirke livssituasjonen og hvor viktig det er å få god helsehjelp og oppfølging i slike situasjoner. Detter er noe av det jeg ønsker å gi mine pasienter. Som terapeut ønsker jeg å hjelpe folk til å kunne leve et aktivt og sunt liv.

Anne Ming Bøkenes

Tilbyr helhetlig vurdering og behandling av dine problemer. Interesse for sammensatte problemstillinger som stress relaterte plager og langvarig smerteproblematikk. Behandler mye akutte og langvarige smerter i nakke og rygg, rehabilitering etter operasjon, spenningshodepiner og athrose/slitasje problematikk.

·         Sertifisert kurs fra SDCA i trykkbølgebehandling som er vanlig behandling for senebetennelser som tennisalbue, skulderbetennelser, hoftebetennelser og betennelser i akillessene og under foten.

·         Sertifisert kurs i Olympisk løft teknikk fra Eleiko. Mulighet til å gi god løftsanalyse og treningsveiledning.

William Wallace

Jeg arbeider både med kroniske og akutte smerter, og bruker god tid i min førstegangskonsultasjon for å undersøke en korrekt diagnose hos mine pasienter. Jeg benytter meg av bløtdelsbehandling, mobilisering og utarbeidelse av øvelser til den enkeltes pasients problemstilling. Jeg tilpasser behandling løpende for å sikre gode, effektive og spesifikke resultater til pasienten. Kompetanseområder: Skulder, kne, ankel/fot, seneskader og smerteproblematikker. Behandlingsmetoder: Mobilisering, massasje og utarbeidelse av gjennoptreningsprogram

Klinikk Plassering

Adresse:

Laguneveien 1

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Anne Ming Bøkenes - Fysioterapeut
  Anne Ming Bøkenes
  Fysioterapeut - faglig leder
  Bestill time Info
  Tilbyr helhetlig vurdering og behandling av dine problemer. Interesse for sammensatte problemstillinger som stress relaterte plager og langvarig smerteproblematikk. Behandler mye akutte og langvarige smerter i nakke og rygg, rehabilitering etter operasjon, spenningshodepiner og athrose/slitasje problematikk. Sertifisert kurs fra SDCA i trykkbølgebehandling som er vanlig behandling for senebetennelser som tennisalbue, skulderbetennelser, hoftebetennelser og betennelser i akillessene og under foten. Sertifisert kurs i Olympisk løft teknikk fra Eleiko. Mulighet til å gi god løftsanalyse og treningsveiledning.
 • Monika Elisabeth Benserud - Fysioterapeut
  Monika Elisabeth Benserud
  Fysioterapeut - i permisjon
  Info
  Fødselspermisjon, tilbake 27. mai 2024. Behandler akutte og kroniske smerter, post operative pasienter, gravide og idrettsutøvere. Behandler mye senebetennelse og spenningshodepine. Tilbyr: Totalvurdering/kartlegging. Trykkbølge, IMS dry needling, treningsveiledning, løpsanalyse og løfteteknikk, triggerpunktbehandling, idrettsmassasje og kinesiotaping