Fysioterapeut Lagunen

Hvorfor Klinikk For Alle på Lagunen?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente fysioterapeuter
 • Bred erfaring med flere typer plager
 • Beliggenhet

Adresse: Klinikken ligger på Lagunen Storsenter

Hva er en fysioterapeut?

Fysioterapeuter tilbyr undersøkelse og behandling for å bedre eller forebygge skader i muskel og skjelettsystemet. Målet er ofte å bedre pasientens funksjon og livskvalitet. Behandlingsmetodene vi tilbyr er trykkbølge, treningsveiledning, triggerpunktbehandling, massasje råd om kost, aktivitet og livsstil.       

Hva behandler ne fysioterapeut?

Vi behandler ofte pasienter med muskel og skjellet lidelser. Dette inkludere nakke og skuldersmerter, idrettsskader, rehabiliteringspasienter,  gravide, nevrologiske lidelser og barn. 

Hva kan du forvente av oss?

Klinikken har et ungt team med fysioterapeuter som er faglig oppdatert. Monika er spesielt interessert og flink med idrettsskader og underekstremitet, mens Anne Ming har sitt spesial område innen langvarige smertepasienter. Vi har også et godt tverrfaglig samarbeid med naprapat og kiropraktor som sikrer at pasientene får rett behandling. 

Adresse:

Laguneveien 1

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Anne Ming Bøkenes - Fysioterapeut
  Anne Ming Bøkenes
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Treningsveiledning, lungefysioterapi, massasje, tilrettelegging av øvelser/trening i forbindelse med rehabilitering. Rehabilitering i forbindelse med nevrologiske skade (slag). Nakke/skuldre/rygg, nevrologiske skader, langvarig smerteproblematikk
 • Monika Elisabeth Benserud - Fysioterapeut
  Monika Elisabeth Benserud
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Nakke/rygg. Idrettsskader, knesmerter, hofte og ankel/fot plager. Treningsveiledning, triggerpunktbehandling, trykkbølge og idrettsmassasje