Stjørdal

Klinikken holder til i nye, store, og flotte lokaler i Mindes Hus (samme bygg som Politiet).
Klinikken ligger sentralt til i Stjørdal sentrum med egen inngang på baksiden av bygget, med gratis parkering.

Velkommen!

Vi tilbyr:

NB! Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 71 kr.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

Adresse:

Værnesgata 17 7503 Stjørdal

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Andreas Berge
  Andreas Berge
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Utdannet ved NTNU i 2022. Har erfaring fra kommunehelsetjenesten, psykiatrien, og treningsbransjen. Jeg er opptatt av hvordan bevegelse gir grunnlag for et meningsfylt liv, og brenner derfor for å hjelpe folk med å overkomme hindringer for bevegelse. Tilbyr blant annet hjelp ved belastningsskader, akutte skader, langvarige smerter og utbrenthet. Du kan forvente å møte en fysioterapeut som tar plagene dine på alvor. Hos meg er dine synspunkt og ressurser en viktig del av behandlingen, og jeg vil strekke meg langt for at vi, gjennom samarbeid, kan nå dine mål. 
 • Guro Vilvang
  Guro Vilvang
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Idrett, barn. Generelle muskel/skjelettplager. Behandling: Kinesiotaping, IMS, trykkbølge, manuelle teknikker
 • Espen Linaker
  Espen Linaker
  Senior Fysioterapeut - Faglig Leder
  Bestill time Info
  Interesser: skulder, albue, knær, ankler og føtter. Behandling: treningsveiledning, aspirering, ultralydscanning, såler, ganganalyse, ​tverrfriksjoner, idrettsskader også via Idrettens Skadetelefon.
 • June Svorken
  June Svorken
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Utdannet ved NTNU i 2020. Behandler de fleste plager. Har en spesiell interesse i idrettsskader, kne, ankel og rygg. Har selv drevet aktivt med håndball, svømming og alpint. Er i tillegg fysioterapeut til Utleira futsal elite og landslaget i futsal. Tilbyr generell fysioterapi, treningsveiledning, bløtvevsbehandling, trykkbølge og nåler. jobber tverrfaglig slik at du blir sikret et best mulig behandlingstilbud. Er svært opptatt av en helhetlig og nøyaktig utredning og oppfølging av hver enkelt pasient. Det er viktig for meg å ha fokus på pasientens behov og ønsker, og legger dette til grunn for videre behandling for at du skal nå dine mål. 
 • Mads Ekset Bjørnaas
  Mads Ekset Bjørnaas
  Fysioterapeut - vikar
  Bestill time Info
  Fysioterapeut utdannet ved Fontys University of Applied Science i Eindhoven i Nederland. Jeg har erfaring innen både diagnostikk og behandling av en rekke plager. Spesielt skulder/hofte/ankel. Behandler mye arbeidsrelaterte plager som typisk setter seg i nakke, skuldre og rygg. Er svært aktiv selv gjennom fotball, squash og styrketrening. Bestått turnustjeneste i Norge I 2017. Rett etter studiet fikk jeg jobb som kommunefysioterapeut i Båtsfjord i Finnmark. Jeg jobbet der i 3 år mens jeg fullførte min spesialisering og besto eksamen innen Klinisk Ortopedisk Fysioterapi (OMI). Driver og studerer til å bli manuellterapeut på deltid hos University of Brighton i England. Tilbyr generell fysioterapi, klassisk massasje, manuell behandling, Dry Needling (nålebehandling), Kinesiotaping og såletilpasning.
 • Håvard Flack Bergby
  Håvard Flack Bergby
  Senior Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Hodepine, kjeve, svimmelhet, rygg/bekken og nakkeplager. Behandling: Manipulasjon, traksjonsbehandling, bløtvevsbehandling, ART.
 • Julie Vestmo
  Julie Vestmo
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: rygg, nakke og skulderplager, hodepine og kjeveproblematikker, bekken-og hofteplager. Generelle muskel/skjelettplager.   Behandling: leddmanipulasjon/mobilisering, nålebehandling/IMS, triggerpunktsbehandling, traksjonsbehandling