Kiropraktor Stjørdal

Hvorfor Klinikk For Alle på Stjørdal?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente kiropraktorer
  • Bred erfaring med flere typer plager

 

Hva er en kiropraktor?

En kiropraktor diagnostiserer, behandler og forebygger biomekaniske feilfunksjoner i bevegelsesapparatet. En kiropraktor er primærkontakt, noe som gjør at pasienter ikke trenger henvisning fra lege for å få undersøkelse og behandling med refusjon. Behandlingen består i stor grad av manuell behandling samt hjelp til selvhjelp, f.eks. i form av øvelser eller modifisering av aktivitet.

En kiropraktor har rett til å henvise til legespesialist, fysioterapi eller bildediagnostikk som røntgen, MR og CT. En kiropraktor har også rett til å sykemelde pasienter i opptil 12 uker.

Hva behandler en kiropraktor?

En kiropraktor er utdannet til å undersøke og behandle alle typer plager i muskel- og skjelettsystemet. De plagene som oftest dukker opp hos kiropraktoren er likevel relatert til nakke, rygg og bekken samt svimmelhet og hodepine.

Pasientene våre kan forvente at vi alltid gjør vårt beste for å finne riktig diagnose og behandling for hvert spesifikke tilfelle. Her blir pasientene sett, hørt og verdsatt.

Våre kiropraktorer:

 

Håvard Flack Bergby

Årsaken til at jeg jobber som kiropraktor er at jeg som 14-åring opplevde svært intense ryggplager. Jeg havnet på sykehuset hvor jeg ble undersøkt av alle mulige spesialister og med både røntgen og CT, uten at noen kunne jeg meg et svar på hvorfor jeg hadde vondt i ryggen. Tilfeldigvis møtte jeg en kiropraktor noen dager etter jeg kom hjem fra sykehuset. Han undersøkte meg, ga meg en grundig forklaring på hva årsaken til smertene var og behandlet meg samme deg. Siden har jeg ikke hatt disse plagene. Dette overbeviste meg om at dersom han kan hjelpe meg i en så sårbar situasjon, tenk hva jeg kan gjøre for mennesker i løpet av et langt arbeidsliv som kiropraktor.

Jeg interesserer meg primært for rygg og nakkeplager, samt hodepine og svimmelhet og jobber derfor mest med disse pasientene. Jeg har også tatt videreutdannelse innen behandling av barn og gravide og jobber også en del med dette.

Pasienten som kommer til meg kan forvente seg en kiropraktor som lytter, tar deg på alvor og ikke gir seg før han har kommet til bunns i dine problemer. Jeg ønsker å få mine pasienter friske så raskt det lar seg gjøre og gi de verktøy for å unngå tilbakefall.

Julie Vestmo

Jeg oppdaget kiropraktikk som 15-16 åring, da jeg spilte mye fotball og hadde høye ambisjoner, men med en venstre ankel som ikke fungerte optimalt påvirket dette både treningen og motivasjonen. I denne forbindelse kom jeg i kontakt med en kiropraktor som tok meg seriøst, behandlet meg og gjorde det mulig for meg å spille fotball på høyt plan med jevnlige behandlinger. Dette vekket interessen min for kiropraktoryrket og jeg ble overbevist om at det å hjelpe mennesker med forskjellige utfordringer innenfor muskel-skjelettet var noe jeg ville arbeide med.

Jeg interesserer meg for nakke, rygg og bekkenplager, hodepine, men også andre problematikker relatert til ankel, fot, kne, skulder, hånd og kjeve.

For meg er det viktig at pasienten føler seg sett og hørt. Av meg som kiropraktor kan du forvente en grundig undersøkelse og tilrettelegging av behandling, som er tilpasset deg. Det er viktig for meg at du som pasient er en del av beslutningsprosessen og at vi sammen skaper et godt samarbeide, slik at du raskest mulig kommer deg på benene igjen.

 

Klinikk Plassering

Adresse:

Værnesgata 17, 7503 Stjørdal Vi holder til i Mindes Hus i samme bygg som politiet, med inngang på baksiden av bygget. Vi har gratis parkering rett utenfor døren.

Våre åpningstider: