Fysioterapeut Stjørdal

Hvorfor Klinikk For Alle i Stjørdal?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente fysioterapeuter
  • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Du finner oss i Stjørdal kommune i lyse og fine lokaler i Mindes Hus (samme bygg som Politiet og Skatteetaten). Med gratis parkering rett utenfor døren er det enkelt å besøke oss.

Trenger du akutt hjelp?

I helgen kan du ringe vår vakttelefon ved akutt behov på 47 93 16 09.

Hva er en fysioterapeut?
En fysioterapeut er en som ser mennesket som en helhet og som prøver å sette plager i sammenheng. En fysioterapeut må gjøre fullverdige undersøkelser for en nøye kartlegging, men samtale er også viktig.

Hvulke plager behandler en fysioterapeut?

I all hovedsak er muskel og skjelett-plager det en fysioterapeut behandler, og da med både aktive og passive tilnærminger.

Hva kan du forvente av oss?

Et godt tverrfaglig samarbeid, fysioterapeuter som sitter med ulik bakgrunn hva gjelder erfaring og kompetanse. Pasienten kan forvente å få den hjelpen han/hun trenger, uansett om det er å bli henvist til andre terapeuter på klinikken eller videre til en annen instans. Vi har evnen til å se det helhetlige bilde av pasienten. Pasienten kan forvente å bli tatt på alvor og fulgt opp ut ifra pasientens ståsted.

Våre fysioterapeuter

Guro Vilvang

Jeg ble først introdusert for fysioterapien gjennom jobb på et treningssenter, og falt raskt for det synet en fysioterapeut har på kroppen vår. Jeg liker å arbeide med mennesker anser dialogen med mine pasienter som en av mine styrker.  Kombinasjonen manuell behandling og en mer treningsrelatert tilnærming er noe jeg i stor grad har tro på, men ser at den aktive tilnærmingen i økende grad er en del av behandlingsforløpet.

Det mine pasienter kan forvente av meg er at jeg gjør hva jeg kan for å hjelpe, og om min kompetanse kommer til kort, oppsøker jeg andre jeg tror kan hjelpe.

Espen Linaker

Jeg liker jobben som fysioterapeut for den byr på en variert hverdag. Jeg liker å finne årsaken til plagene folk har som oppsøker oss for hjelp, og hjelpe dem å bli bra.

Jeg har bakgrunn fra fotball og sykling, og jobber derfor mye med idrettsskader. I tillegg er jeg veldig interessert i årsakssammenhengen i folks plager. Derfor har jeg i tillegg spesialisert med på ultralydundersøkelse. Vet å vite årsaken til en persons plager kan man lettere legge til rette for en god rehabilitering.
Jeg jobber med mennesker i alle aldre, men har mange aktive personer som søker min hjelp.

Alle som er i kontakt med meg kan forvente seg en fysioterapeut som lytter, er nøye og systematisk. Jeg gir meg ikke lett for å finne årsak, og gi en god behandling og rehabilitering.

June Svorken

Utdannet ved NTNU i 2020. Behandler de fleste plager. Har en spesiell interesse i idrettsskader, kne, ankel og rygg. Har selv drevet aktivt med håndball, svømming og alpint. Er i tillegg fysioterapeut til Utleira futsal elite og landslaget i futsal. Tilbyr generell fysioterapi, treningsveiledning, bløtvevsbehandling, trykkbølge og nåler. jobber tverrfaglig slik at du blir sikret et best mulig behandlingstilbud. Er svært opptatt av en helhetlig og nøyaktig utredning og oppfølging av hver enkelt pasient. Det er viktig for meg å ha fokus på pasientens behov og ønsker, og legger dette til grunn for videre behandling for at du skal nå dine mål. 

Mads Bjørnaas

Fysioterapeut utdannet ved Fontys University of Applied Science i Eindhoven i Nederland. Jeg har erfaring innen både diagnostikk og behandling av en rekke plager. Spesielt skulder/hofte/ankel. Behandler mye arbeidsrelaterte plager som typisk setter seg i nakke, skuldre og rygg. Er svært aktiv selv gjennom fotball, squash og styrketrening.

Bestått turnustjeneste i Norge I 2017. Rett etter studiet fikk jeg jobb som kommunefysioterapeut i Båtsfjord i Finnmark. Jeg jobbet der i 3 år mens jeg fullførte min spesialisering og besto eksamen innen Klinisk Ortopedisk Fysioterapi (OMI). Driver og studerer til å bli manuellterapeut på deltid hos University of Brighton i England.

Tilbyr generell fysioterapi, klassisk massasje, manuell behandling, Dry Needling (nålebehandling), Kinesiotaping og såletilpasning. 

 

Klinikk Plassering

Adresse:

Værnesgata 17, 7503 Stjørdal

Våre åpningstider: