Tiller

Vi tilbyr:

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:
Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre terapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. 

Timer kan bestilles via vår online booking, eller ved å ringe oss på 97923000.

Klinikken ligger i 2. etasje på Tiller Torget med gratis parkering i parkeringskjelleren. 

Velkommen til oss!

Prisliste

Adresse:

Tiller Torget - Ivar Lykkes veg 3

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Mads Ekset Bjørnaas
  Mads Ekset Bjørnaas
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Utdannet fysioterapeut ved Fontys University of Applied Sciences i 2016 og fullførte turnustjenesten i Norge i 2017. Har siden den gang jobbet i 3 år som kommunefysioterapeut i Finnmark. I 2020 fullførte Mads etterutdanning samt eksamen i klinisk ortopedisk fysioterapi (Cyriax). Interesser: Rygg- og nakkeproblematikk, overbelastningsskader, medisinsk treningsterapi, skulder-håndledd-kne-ankel samt hodepine og svimmelhet.
 • Emmanuel Tendille
  Emmanuel Tendille
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Ferdig utdannet ved IFEC i Frankrike i 2012. Arbeider både med akutte og kroniske plager, og bruker god tid på undersøkelsene for å sikre en korrekt diagnose hos mine pasienter. Jeg benytter bløtvevsbehandling og leddmanipulering i behandlingen, men kan også bruke mildere teknikker dersom det er ønskelig. I min daglige praksis ser jeg mange pasienter med nakkeproblematikk kombinert med hodepine og utstråling i hender og overarmer, og opplever gode resultater ved behandling av dette. Pasienter med langvarig problematikk har ofte bruk for en kombinasjon av teknikker, og ved behov samarbeider jeg tett med andre terapeutgrupper på klinikken. Kommer du med en akutt kink i korsryggen er jeg rett terapeut for deg for da vil jeg sørge for at du får mest mulig umiddelbar lindring etter behandlingen. Jeg legger mye vekt på styrketrening i rehabilitering for langvarige tilstander hos alle aldersgrupper. Som kiropraktor har jeg rett til å sykemelde inntil 12 uker, og kan henvise videre til spesialist og radiologiske undersøkelser ved behov. Velkommen til meg for en vurdering.
 • Ida Kristine Karlsen Engvik
  Ida Kristine Karlsen Engvik
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Muskel- og skjelettplager hos voksne og baby, samt rygg- og bekkenplager hos gravide. Behandler alt fra akutte til langvarige plager. Behandler også hodepine og svimmelhet/krystallsyke. Behandling: Klassisk kiropraktisk leddbehandling, leddmobilisering, IMS/nåler, triggerpunktbehandling, traksjon.