Fysioterapeut Tiller

Hvorfor Klinikk for Alle Tiller?

- Kort eller ingen ventetid
- Meget kompetente fysioterapeuter
- Bred erfaring med flere typer plager

Hva gjør en fysioterapeut?

Ved første gangs konsultasjon vil du som pasient få en individuelt tilpasset behandlingsplan basert på grundig undersøkelse og funksjonsvurdering. Vanlige verktøy i behandlingen omfatter manuelle teknikker, øvelser og treningsterapi.
Hos KFA jobber fysioterapeutene også tett med flere andre faggrupper, og kan skreddersy et helhetlig opplegg for å optimalisere behandlingen. Ofte ser vi at det er her vi lykkes best.

Vår Fysioterapeut


Mads Ekset Bjørnaas

Udtannet fysioterapeut ved Fontys University of Applied Sciences i 2016, og fullførte turnustjenesten i Norge i 2017. Har siden den gang jobbet som kommunal fysioterapeut i Finnmark. I 2020 fullførte Mads etterutdannelse, samt eksamen i Klinisk Ortopedisk Fysioterapi (Cyriax). 
Interesser: rygg- og nakkeproblematikk, overbelastningsskader, medisinsk treningsterapi, samt skulder, håndledd, kne, og ankel. Behandler også hodepine/migrene, og svimmelhet. 

Adresse:

Tiller Torget - Ivar Lykkes veg 3

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

  • Mads Ekset Bjørnaas - Muskelterapeut - tar ikke forsikring
    Mads Ekset Bjørnaas
    Fysioterapeut
    Bestill time Info
    Utdannet fysioterapeut ved Fontys University of Applied Sciences i 2016 og fullførte turnustjenesten i Norge i 2017. Har siden den gang jobbet i 3 år som kommunefysioterapeut i Finnmark. I 2020 fullførte Mads etterutdanning samt eksamen i klinisk ortopedisk fysioterapi (Cyriax). Interesser: Rygg- og nakkeproblematikk, overbelastningsskader, medisinsk treningsterapi, skulder-håndledd-kne-ankel samt hodepine og svimmelhet.