Voss

Klinikken for Alle Voss har sentral beliggenhet midt i Voss sentrum. Klinikken ligg vis a vis Torget og like ved sida av Voss Kyrkje. Det er kun 500 meter å gå fra buss - og jernbanestasjon.
Det er betalt parkering på gata foran og på sidene av klinikken. I tillegg er det stor parkeringsplass kun 100 m frå våre lokaler. Servicesenteret tar telefonen mellom kl 11 og kl 12 , ellers besvares telefonen av oss

Vi tilbyr:

Kvifor Klinikk for Alle på Voss?
 • Kort eller ingen ventetid
 • Dyktige behandlere med lang erfaring
 • Nært tverrfaglig samarbeid mellom kiropraktor, fysioterapeut og massør.
 • Brei erfaring med mange ulike plager i muskel skjelett
Er du usikker på kva type behandling du treng? Ring oss så får vi satt deg opp til riktig terapeut.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 71 kr.


Adresse:

Vangsgata 25

Våre åpningstider:

 
 

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Siv Holm Gustavsen
  Siv Holm Gustavsen
  Massør
  Bestill time Info
  MASSØR  Siv er utdanna massør frå Axelsons Institute i 2017 og jobbar med helseretta massasje. I tillegg til klassisk massasje har ho spesialisering innan lymfemassasje. Siv ser mennesker med forskjellige plagar. Alt frå skulder og nakkeplagar til stram leggmuskulatur og mykje stress i kroppen. I samband med lymfemassasje kjem personar som slit med hevelse i kroppen etter til dømes kreftoperasjonar, skadar og overvekt osb. Interesseområder: hevelser og ødem i forbindelse med tregt lymfesystem, nakke og skulderplagar, vonde muskler i rygg og seteregion, stram leggmuskulatur, fotmassasje. Hode og ansiktsmassasje. 
 • Klinikk for Alle
  Gunn Jeanette Menegus
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Som fysioterapeut i over 25 år, så er målet å behandle din kropp i en helhet og at ryggsmerter f.eks. skyldes feilstilling i fot og nakkeproblemer pga hode eller kjeve som står i spenning. Puslespillet diskuteres tverrfaglig og du som pasient har alltid siste ordet. Den platinum regelen er at jeg gir deg dee du ber om. Mitt mål er ditt mål. Jeg er spesielt interessert i kroniske plage.
 • Kolbjørn Sæten
  Kolbjørn Sæten
  Senior Kiropraktor / Faglig leder
  Bestill time Info
  SENIOR KIROPRAKTOR / FAGLIG LEDER  Kolbjørn er utdanna kiropraktor frå Palmer Collage of Chiropractic i USA. Graduerte i februar 2005 og har jobba som kiropraktor sidan.  Kolbjørn har spesialkompetanse på behandling av babyar og gravide.  Interesseområder: rygg og nakkeproblematikk, idrettsskadar, ankel-, skulder,- kne- og håndleddproblematikk. Baby, barn og unge. Hodepine og svimmelhet.  Kolbjørn gjer og ganganalyse for spesialtilpassa innleggssåler.   
 • Vilde Sofie Namork
  Vilde Sofie Namork
  Kiropraktor
  Bestill time Info
    KIROPRAKTOR  Vilde er nyutdanna kiropraktor frå Anglo-European Chiropractic College i Burnemouth England.  Som kiropraktor vektlegg ho korleis kvar enkelt pasient kan betre sin helse og sine plagar ved å skreddersy behandlinga etter pasienten sitt behov. Ho jobbar saman med pasienten der begge må bidra for å oppnå best mogleg resultat.  Interesser: akutte og kroniske plagar, svimmelhet, hodepine, nakke-, rygg- og korsryggplagar. 
 • Elisabeth Flatabø
  Elisabeth Flatabø
  Resepsjonist
  Info
  RESEPSJONIST  Elisabeth har jobbet som resepsjonist hjå oss sidan 2012.  Ho har full kontroll på alt som skjer her hjå oss. Og ho skapar god flyt, orden og vekst på klinikken. Elisabeth er den fyrste pasientane våre møter når dei kjem til oss og dei utrykker stor takknemlighet for å møte ho. Eit multitalent!