Kiropraktor Voss

Hvorfor Klinikk for Alle Voss?

- Kort eller ingen ventetid
- Meget kompetente kiropraktorer
- Bred erfaring med flere typer plager

Hva gjør en kiropraktor?

En kiropraktor jobber med nevro-muskel og leddplager. Det betyr de ser sammenhengen mellom muskler og ledd og betydningen med koblingen til nervesystemet.​ Kiropraktoren er unik i sin spesifikke ledd manipulasjonsbehandling. Denne behandling løsner opp stive ledd og dette har stor effekt på den omliggende muskulatur og nervesystemet. Videre har kiropraktoren også mange andre teknikker å bruke.​

Hva er unikt med våre kiropraktorer på Voss?

Vi er et tverrfaglig team av kiropraktorer, fysioterapeuter og massører. Vårt mål er å skreddersy den best mulige behandling for pasientens plager og vi tar vare på pasienten.​


Våre Kiropraktorer

 

Kolbjørn Sæten

Utdanna faglærar i idrett og almenn lærar. Jobba 8 år som lærar med idrett og friluftsliv. Var idrettsoffiser på Kjevik Lufthavn. 

Utdanna Kiropraktor frå Palmer College of Chiropractic, USA. Graduerte i februar 2005, og har jobba som kiropraktor sidan. 

Interesser: Rygg- og nakkeproblematikk, idrettsskader, ankel-, skulder-, kne-, og håndleddsproblematikk. 
Hodepine, svimmelhet, fot og ganganalyse.


Behandler babyer, barn, unge. 

 

Elisa-Beth Tveitnes

Eg er utdanna kiropraktor i vaksen alder, ved Life University, Atlanta, USA. Etter mange år med eigne plager «fann» eg kiropraktikken, og glødar no for att andre skal få hjelp.

Eg jobbar mykje med hovudverk, svimmelheit, nakke og korsryggs-plager. I tillegg til manuell justering nyttar eg funksjonell nevrologi, kinesiotape og bløtvevsbehandling.

Alle får behandling tilpassa sitt behov.

Adresse:

Vangsgata 25

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Kolbjørn Sæten - Fysioterapeut
  Kolbjørn Sæten
  Senior Kiropraktor / Faglig leder
  Bestill time Info
  Utdanna faglærar i idrett og almenn lærar. Jobba 8 år som lærer med idrett og friluftsliv. Var idretts offiser på Kjevik Lufthavn.Utdanna Kiropraktor frå Palmer College of Chiropractic, USA. Graduerte februar 2005 og har jobba som kiropraktor sidan.Interesser: Rygg og nakke problematikk, Idrettskader, ankel-skulder-kne-handledd problematikk, babyer/ barn/ unge, hodepine, svimmelhet, fot og ganganalyse  
 • Elisa-Beth Tveitnes - Fysioterapeut
  Elisa-Beth Tveitnes
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Eg er utdanna kiropraktor i vaksen alder, ved Life University, Atlanta, USA. Etter mange år med eigne plager «fann» eg kiropraktikken, og glødar no for att andre skal få hjelp. Eg jobbar mykje med hovudverk, svimmelheit, nakke og korsryggs-plager. I tillegg til manuell justering nyttar eg funksjonell nevrologi, kinesiotape og bløtvevsbehandling. Og alle får behandling tilpassa sitt behov.