Kiropraktor Voss

Hvorfor Klinikk for Alle Voss?

- Kort eller ingen ventetid
- Meget kompetente kiropraktorer
- Bred erfaring med flere typer plager

Hva gjør en kiropraktor?

En kiropraktor jobber med nevro-muskel og leddplager. Det betyr de ser sammenhengen mellom muskler og ledd og betydningen med koblingen til nervesystemet.​ Kiropraktoren er unik i sin spesifikke ledd manipulasjonsbehandling. Denne behandling løsner opp stive ledd og dette har stor effekt på den omliggende muskulatur og nervesystemet. Videre har kiropraktoren også mange andre teknikker å bruke.​

Hva er unikt med våre kiropraktorer på Voss?

Vi er et tverrfaglig team av kiropraktorer, fysioterapeuter og massører. Vårt mål er å skreddersy den best mulige behandling for pasientens plager og vi tar vare på pasienten.​


Våre Kiropraktorer

 

Kolbjørn Sæten

SENIOR KIROPRAKTOR / FAGLIG LEDER 
Kolbjørn er utdanna kiropraktor frå Palmer Collage of Chiropractic i USA. Graduerte i februar 2005 og har jobba som kiropraktor sidan. 
Kolbjørn har spesialkompetanse på behandling av babyar og gravide. 
Interesseområder: rygg og nakkeproblematikk, idrettsskadar, ankel-, skulder,- kne- og håndleddproblematikk. Baby, barn og unge. Hodepine og svimmelhet. 
Kolbjørn gjer og ganganalyse for spesialtilpassa innleggssåler. 

 

Vilde Sofie Namork

KIROPRAKTOR 
Vilde er nyutdanna kiropraktor frå Anglo-European Chiropractic College i Burnemouth England. Som kiropraktor vektlegg ho korleis kvar enkelt pasient kan betre sin helse og sine plagar ved å skreddersy behandlinga etter pasienten sitt behov. Ho jobbar saman med pasienten der begge må bidra for å oppnå best mogleg resultat. 
Interesser: akutte og kroniske plagar, svimmelhet, hodepine, nakke-, rygg- og korsryggplagar. 

 

 

Adresse:

Vangsgata 25

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Kolbjørn Sæten - kiropraktor
  Kolbjørn Sæten
  Senior Kiropraktor / Faglig leder
  Bestill time Info
  SENIOR KIROPRAKTOR / FAGLIG LEDER  Kolbjørn er utdanna kiropraktor frå Palmer Collage of Chiropractic i USA. Graduerte i februar 2005 og har jobba som kiropraktor sidan.  Kolbjørn har spesialkompetanse på behandling av babyar og gravide.  Interesseområder: rygg og nakkeproblematikk, idrettsskadar, ankel-, skulder,- kne- og håndleddproblematikk. Baby, barn og unge. Hodepine og svimmelhet.  Kolbjørn gjer og ganganalyse for spesialtilpassa innleggssåler.   
 • Vilde Sofie Namork - kiropraktor
  Vilde Sofie Namork
  Kiropraktor
  Bestill time Info
    KIROPRAKTOR  Vilde er nyutdanna kiropraktor frå Anglo-European Chiropractic College i Burnemouth England.  Som kiropraktor vektlegg ho korleis kvar enkelt pasient kan betre sin helse og sine plagar ved å skreddersy behandlinga etter pasienten sitt behov. Ho jobbar saman med pasienten der begge må bidra for å oppnå best mogleg resultat.  Interesser: akutte og kroniske plagar, svimmelhet, hodepine, nakke-, rygg- og korsryggplagar.