Kiropraktor Bjørvika

kiropraktorer Bjørvika Barcode Oslo Sentrum

Hvorfor Klinikk For Alle i Bjørvika?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente kiropraktorer
 • Bred erfaring med flere typer plager

Hva er en kiropraktor?
En kiropraktor undersøker, behandler og diagnostiserer muskel og skjelettplager. Som primær kontakt kan kiropraktoren sykemelde, henvise videre til spesialist eller bildediagnostisk undersøkelse som røntgen MR og CT.

Hvilke plager behandler en kiropraktor?
De fleste kommer til kiropraktor med smerter i rygg og nakke, vi kan også undersøke og behandle smerter fra ekstremiteter. Ryggsmerter, nakkesmerter, hodepine, migrene, prolaps, bekkenløsning er noen av plagene vi ser mest av. Med 5 års mastergradsutdannelse fungerer kiropraktorer som primærkontakter, dvs at man ikke trenger henvisning for gå til kiropraktor.

Hva kan du forvente av oss? 
Hos oss vil du få en grundig utredning og undersøkelse av kiropraktor, våre behandlingsmetoder er evidensbaserte og vi har stort fokus på forebygging av plager. Vi samarbeider tett med fysioterapeutene på huset og andre helseaktører.

Våre kiropraktorer:

Jakob Lothe

Jeg bestemte meg umiddelbart for å bli kiropraktor etter at jeg selv fikk behandling som tenåring for snart 40 år siden. Jeg ble veldig fascinert av faget den gang og har aldri angret siden.

Det som gjør jobben så interessant er at alle pasienter er forskjellige. Mange plager har sammensatte årsaksforhold og utvikler seg over tid. Min viktigste oppgave som kiropraktor blir derfor alltid å hjelpe den enkelte til å finne veien tilbake til mindre smerter og bedre helse ut fra sine egne forutsetninger. Min filosofi er at behandlingen må tilpasses pasienten og ikke omvendt. Gjennom 30 års praksis har jeg fått bred erfaring med alle typer pasienter unge som gamle, og har tilegnet meg en rekke forskjellige behandlingsteknikker og -strategier som tilpasses pasienten individuelt.

Behandlingen blir derfor en aktiv prosess hvor vi i tett dialog sammen prøver å finne beste og raskeste vei mot endringer til det bedre for deg i en tverrfaglig klinikk.

 

Karl Fredrik Edholm

Jeg begynte å jobbe som kiropraktor fordi jeg fikk god hjelp av en kiropraktor da jeg spilte aktivt håndball på elite nivå. Jeg hadde gått til det meste av terapeuter før jeg fikk tips om å prøve kiropraktikk, det ga en veldig god effekt.

Jeg interesserer meg i sammensatte problemer, slik at jeg ikke bare behandler symptom men også ser på årsaken til problemet. Jeg har spesialisert meg på svimmelhet og hodepine men har også interesse i forhold til nakke, bekken/ryggplager, akutte og kroniske plager.

Mitt mål er at du skal få et litt bedre liv og et litt mer aktivt liv. Jeg jobber med alle slags pasienter fra unge til gamle, store og små. Velkommen skal du være!

Helga Grimstad

Jeg jobber som kiropraktor fordi jeg ganske tidlig ble nysgjerrig på hva årsaken til ulike plager var, for eksempel hva som gjør at man blir syk og føler seg dårlig, eller at man føler seg frisk og glad.
Jeg tok en Bachelor i Folkehelsearbeid, og følte at det dekket noe av helheten, men gjennom å jobbe sammen med fysioterapistudenter i både Norge og Australia fant jeg raskt ut at jeg ville vite mer, og aller helst mer om det overordnede systemet i kroppen; nervesystemet.

Jeg tok utdanningen i USA ved Palmer College of Chiropractic og interessene har gått fra å være teknikk-orientert, til å handle om ulike pasientgrupper, til spesifikk problematikk innen helse generelt, som feks ernæring og hvordan dette spiller inn på resultatene vi ser klinisk.
I klinikk behandler jeg mange med stressrelaterte lidelser, gravide og spedbarn, samt alle typer akutte plager i rygg, nakke, bekken og ekstremiteter (armer og ben) både hos barn, voksne og eldre.
Jeg prøver alltid å informere pasienter om hvilke forventinger de kan ha til behandlingen ut fra hvilket stadium vi starter. Å behandle et spedbarn er for eksempel veldig forskjellig fra å behandle en voksen kropp, men med de riktige variablene lager vi en realistisk prognose. 

Adresse:

Dronning Eufemias gate 18, 0191 Oslo Klinikk For Alle har en ny og moderne klinikk i Oslo Sentrum på Barcode i Bjørvika (inngang fra Trelastgata) med samme inngang som Elixia.

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Jakob Lothe - Fysioterapeut
  Jakob Lothe
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Kompliserte og sammensatte langvarige problemer, hodepine, kjeveplager, nakke, korsrygg og bekken. Behandling: Bredt reportoar av manipulasjonsteknikker, myofascielle frigjøring/mobilisering, kraniebehandling
 • Karl Fredrik Strande Edholm - Fysioterapeut
  Karl Fredrik Strande Edholm
  Kiropraktor - faglig leder
  Bestill time Info
  Interesser: Svimmelhet(krystallsyke).Kjeve/nakke/hodepine. Bekken/hofte plager. Kne/ankel/skulder. Korsryggsmerter. Behandling: Manipulasjon, traksjon, nålebehandling (IMS), bløtvevsmassasje,trykkbølge og rock tape.
 • Helga Grimstad - Fysioterapeut
  Helga Grimstad
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Opptatt av funksjon og stressrelaterte smerter. God erfaring med akutte og kroniske muskel-skjelettplager som korsrygg/bekken, nakke- og hodepine. Videreutdanning i behandling av barn og gravide.