Kiropraktor Bjørvika

Kiropraktor i Bjørvikakiropraktorer Bjørvika Barcode Oslo Sentrum

Hvorfor Klinikk For Alle i Bjørvika?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente kiropraktorer
  • Bred erfaring med flere typer plager

Hva er en kiropraktor? En kiropraktor undersøker, behandler og diagnostiserer muskel og skjelettplager. Som primær kontakt kan kiropraktoren sykemelde, henvise videre til spesialist eller bildediagnostisk undersøkelse som røntgen MR og CT.

Hvilke plager behandler en kiropraktor? De fleste kommer til kiropraktor med smerter i rygg og nakke, vi kan også undersøke og behandle smerter fra ekstremiteter. Ryggsmerter, nakkesmerter, hodepine, migrene, prolaps, bekkenløsning er noen av plagene vi ser mest av. Med 5 års mastergradsutdannelse fungerer kiropraktorer som primærkontakter, dvs at man ikke trenger henvisning for gå til kiropraktor.

Hva kan du forvente av oss?  Hos oss vil du få en grundig utredning og undersøkelse av kiropraktor, våre behandlingsmetoder er evidensbaserte og vi har stort fokus på forebygging av plager. Vi samarbeider tett med fysioterapeutene på huset og andre helseaktører.

Våre kiropraktorer:

Jakob Lothe

Jeg bestemte meg umiddelbart for å bli kiropraktor etter at jeg selv fikk behandling som tenåring for snart 40 år siden. Jeg ble veldig fascinert av faget den gang og har aldri angret siden.

Det som gjør jobben så interessant er at alle pasienter er forskjellige. Mange plager har sammensatte årsaksforhold og utvikler seg over tid. Min viktigste oppgave som kiropraktor blir derfor alltid å hjelpe den enkelte til å finne veien tilbake til mindre smerter og bedre helse ut fra sine egne forutsetninger. Min filosofi er at behandlingen må tilpasses pasienten og ikke omvendt. Gjennom 30 års praksis har jeg fått bred erfaring med alle typer pasienter unge som gamle, og har tilegnet meg en rekke forskjellige behandlingsteknikker og -strategier som tilpasses pasienten individuelt.

Behandlingen blir derfor en aktiv prosess hvor vi i tett dialog sammen prøver å finne beste og raskeste vei mot endringer til det bedre for deg i en tverrfaglig klinikk.

Vola Christine Bull Manojlovic

Jeg jobber som kiropraktor fordi jeg alltid har vært fascinert av menneskekroppen og dens funksjon. Jeg legger i stor grad vekt å finne ut hva som forårsaker plagene til den individuelle pasient, finne tilbake til best mulig funksjon i bevegelsesapparatet og opprettholde denne. Mine interesseområder er hodepine, kjeve, og fotplager, samt det jeg behandler mest som er nakke/rygg- og bekkenproblematikk. I tillegg til dette behandler jeg spedbarn og barn.

Mine pasienter kan forvente en engasjert kiropraktor som jobber effektivt og målrettet, og det er viktig for meg å være en kliniker man kan føle seg trygg på og stille spørsmål til underveis. Vi er så heldige og har et tverrfaglig miljø her på klinikken, og vi som kiropraktorer kan også henvise videre til legespesialist, billeddiagnostikk og sykemelde.

Karl Fredrik Edholm

Jeg begynte å jobbe som kiropraktor fordi jeg fikk god hjelp av en kiropraktor da jeg spilte aktivt håndball på elite nivå. Jeg hadde gått til det meste av terapeuter før jeg fikk tips om å prøve kiropraktikk, det ga en veldig god effekt.

Jeg interesserer meg i sammensatte problemer, slik at jeg ikke bare behandler symptom men også ser på årsaken til problemet. Jeg har spesialisert meg på svimmelhet og hodepine men har også interesse i forhold til nakke, bekken/ryggplager, akutte og kroniske plager.

Mitt mål er at du skal få et litt bedre liv og et litt mer aktivt liv. Jeg jobber med alle slags pasienter fra unge til gamle, store og små. Velkommen skal du være!

Klinikk Plassering

Adresse:

Dronning Eufemias gate 18, 0191 Oslo Klinikk For Alle har en ny og moderne klinikk i Oslo Sentrum på Barcode i Bjørvika (inngang fra Trelastgata) med samme inngang som Elixia.

Våre åpningstider: