Muskelterapeut Bjørvika

Er du ute etter en profesjonell massasje i Oslo sentrum har Klinikk for Alle muskelterapeut i Bjørvika. Kun et par minutter gange fra Oslo S finner du oss i Barcode med samme inngang som Elixia.  I vår fine, og lyse tverrfaglige klinikk får du skikkelig hjelp med dine plager. Hos oss er det lite ventetid og i mange tilfeller vil du få time samme dag dersom dette er ønskelig. Terapeutene vil tilpasse massasjen til dine behov og ønsker. Vi tilbyr mange forskjellige typer massasje som for eksempel dybdemassasje, idrettsmassasje, segmentmassasje og klassisk massasje.

Jobben til en muskelterapeut går ut på å løse opp spenninger i muskulaturen. Slike spenninger oppstår ofte av emosjonelle faktorer som stress og angst eller fysiske faktorer som overbelastninger og dårlige sittestillinger på jobb, bilen og hjemme.

 

Vår Muskelterapeut

 

Tage Tovan

Behandling av muskelplager

Ved muskelplager  og dysfunksjon  vil jeg arbeide mer punktspesifikt og dypere i vevet.  Muskulaturen blir bearbeidet  slik at disse spenningene slipper taket, funksjonen normaliseres  i  området og irritasjonen/vondtene  avtar. Selv om denne type behandling kan oppleves som mindre behagelig enn avspenningsmassasje, vil jeg  til enhver tid forholde meg til og respektere pasientens individuelle smertegrense.  I mange tilfeller kan pasienten oppleve ømhet i den bearbeidede muskulaturen like etter behandling, men dette vil avta. Spenningene vil begynne å løse seg opp og ømheten vil forsvinne parallelt med at blodsirkulasjonen får komme til i området som har vært anspent.

Jeg bruker ulike bløtvevsteknikker som idrettsmassasje  / klassisk massasje- triggerpunktsbehandling- active release therapy- moblisering/ tøyning.

Her i i Bjørvika samarbeider jeg tett med kiropraktorer og fysioterapeuter.