Muskelterapeut Bjørvika

Er du ute etter en profesjonell massasje i Oslo sentrum har Klinikk for Alle muskelterapeut i Bjørvika. Kun et par minutter gange fra Oslo S finner du oss i Barcode med samme inngang som Elixia.  I vår nye og lyse tverrfaglige klinikk får skikkelig hjelp med dine plager. Våre massører her fireårig utdannelse som fysioterapeuter noe som gir deg høy kvalitet på behandlingen. Hos oss er det lite ventetid og i mange tilfeller vil du få time samme dag dersom dette er ønskelig. Terapeutene vil tilpasse massasjen til dine behov og ønsker. Vi tilbyr mange forskjellige typer massasje som for eksempel dybdemassasje, idrettsmassasje, segmentmassasje og klassisk massasje. I tillegg er våre muskelterapeuter trent i både muskulering, triggerpunktbehandling og nålebehandling.

Jobben til en muskelterapeut går ut på å løse opp spenninger i muskulaturen. Slike spenninger oppstår ofte av emosjonelle faktorer som stress og angst eller fysiske faktorer som overbelastninger og dårlige sittestillinger på jobb, bilen og hjemme.

Høres dette du som noe kroppen din trenger?  Da har vi muskelterapeut i Bjørvika som står klar til å hjelpe deg. Ring oss i dag på 02325 eller book time online.