Kiropraktor

Klinikk for Alle undersøker og behandler plager relatert til muskler og skjelett siden 1989.

Vi tilbyr erfarne og kvalifiserte kiropraktorer som bruker moderne teknikker og tilnærminger.

Hva gjør en kiropraktor?

En kiropraktor sitt virkeområde omfatter diagnostikk, behandling og forebyggelse av lidelser i nerve-muskel-skjelett-systemet, spesielt tilstander som involverer ryggsøylen og deres effekt på nervesystemet.

Hva behandler en kiropraktor?

En kiropraktor er utdannet for å behandle: Ryggsmerter, migrene, isjias, nakkesmerter, hodepine, kjevesmerter, armsmerter, skuldersmerter, brystsmerter, smerter mellom skulderbladene, svimmelhet, idrettsskader, knesmerter, fot/ankel/håndleddsmerter, m. m

På kontoret hos en kiropraktor kommer ofte mange forskjellige plager. Selv om de aller fleste forbinder kiropraktorer med ryggen, har en kiropraktor en grundig utdannelse som også tar seg av resten av muskel og skjelettsystemet.

Kiropraktikk

Første gang hos kiropraktor?

Som regel kan behandling gis allerede ved førstegangskonsultasjonen etter at du er undersøkt.

En utfordring med å oppsøke en kiropraktor er at to forskjellige klinikker på hver sin side av gaten kan gi to helt forskjellige opplevelser. Vårt mål i Klinikk For Alle er at uansett hvilken av våre klinikker du oppsøker en kiropraktor, skal opplevelsen være forholdsvis lik og kvaliteten like høy.

Kiropraktoren vurderer også om det er behov for videre undersøkelser og kan gi deg:

1
Henvisning til røntgen-, CT og MR-undersøkelse
2
Henvisning til spesialist og sykehusundersøkelser
3
Sykemelding (en kiropraktor kan sykemelde deg opptil 12 uker)
4
Råd og veiledning om kosthold og trening
Klinikk For Alle, kiropraktor undersøkelse

Når bør du gå til kiropraktor?

Hvis du opplever vedvarende eller alvorlige ryggsmerter, begrenset bevegelsesfunksjon, hodepin, migrene, idrettsskader, kroniske smerter eller tretthet, kan det være fordelaktig å oppsøke en kiropraktor.

Kiropraktikk er høyt ansett i Norge og norske kiropraktorer har status som primærhelsekontakt i Norge. Det vil si at en kiropraktor har muligheten til å sykemelde (opptil 12 uker), rekvirere for røntgen, MR, CT, ultralyd under Folketrygden, samt henvise deg til spesialist dersom det skulle være nødvendig. En god kiropraktor samarbeider med din fastlege og sender tilbakemeldinger (epikriser) om ditt tilfelle dersom du samtykker til dette.

Finn din nærmeste kiropraktor