Kiropraktor Sandvika

Hvorfor Klinikk for Alle i Sandvika?

- Kort eller ingen ventetid
- Meget kompetente kiropraktorer
- Bred erfaring med flere typer plager

Hva gjør en kiropraktor?

Kiropraktoren er en primærkontakt i førstelinjetjenesten med spesialkompetanse på utredning og behandling av muskel- og skjelettplager. Hos en kiropraktor kan du forvente en grundig sykehistorie etterfulgt av funksjonelle, ortopediske og nevrologiske undersøkelser hvis dette er indisert. Etter undersøkelsen vil du bli informert om hvilke funn som er blitt gjort og forventet behandlingsforløp. Kiropraktoren har sykemeldingsrett og kan ved behov henvise til MR/CT/røntgen eller legespesialist.
Kiropraktoren bruker forskjellige manuelle behandlingsteknikker som manipulasjon/leddkorrigering, trykkbølgebehandling, tørrnåling og triggerpunktbehandling. I tillegg vil en behandling som regel bli fulgt opp med øvelser, råd og veiledning.

Hvilke plager behandler en kiropraktor?

Nakke og ryggplager, bekkenplager/smerter, bekkenløsning/løsning, skuldersmerter, knesmerter kjevesmesmerter, tennis albue, plantar fascitt

Hva er unikt med våre kiropraktorer?

Kiropraktorene ved vår klinikk har lang erfaring og god kompetanse på behandling av pasienter i alle aldre med muskel og skjelettproblemer. Vi er opptatt av å finne årsaken til plagen og samtidig se det helhetlige bildet slik at vi kan lage en individuelt tilpasset og effektiv behandlingsplan for hver enkelt pasient.

Våre terapeuter:

Jostein Rommetveit

Jeg jobber som kiropraktor fordi jeg er opptatt av kropp, helse og fysisk aktivitet. Jeg gikk idrettslinjen og tok senere medisin grunnfag som jeg fant veldig spennende. Dette gav mersmak og etter å ha undersøkt litt ble kiropraktikk et opplagt valg videre for meg.

Jeg er veldig opptatt av hvordan alle de små faktorene i hverdagen er med på å forme helsen vår. I tillegg har jeg en interesse for idrett og idrettsskader. Jeg har etterutdannet meg innenfor idrettsmedisin og har jobbet med idrettsutøvere på elitenivå. Den typiske pasient hos meg er mannen i gata, men jeg ser også topptrente idrettsutøvere. Jeg er opptatt av å finne årsaken til plagene dine og kunne gi deg en effektiv behandlingsplan skreddersydd etter dine behov.

Klinikk Plassering