Mjøndalen

Velkommen til vår nye klinikk, Klinikk for Alle Mjøndalen. Du finner oss på Strandveien 39 med gode parkeringsmuligheter.

Vi tilbyr:

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:

Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

 NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 65 kr.

Enkel onlinebooking eller på telefon 97923000

Last ned prisliste

Klinikk Plassering

Adresse:

Strandveien 39-41

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Helge Normann Syversen
  Helge Normann Syversen
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Svimmelhet, Krystallsyken, Post commotio syndrom, Rygg- og nakkeplagerEkstremiteter og sportsskader. Kiropraktisk manipulasjon, Funksjonell nevrologisk rehabiliteringsøvelser,Direkte muskel teknikker, og trykkbølgebehandling. 
 • Caroline Strand Gjengedal
  Caroline Strand Gjengedal
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Arbeider med akutte og kroniske muskel- og skjelettplager i skulder, nakke, rygg, hofte, kne og fot. Kontorrelaterte plager. Mosjonist-/idrettsrelaterte plager. Behandling: Tilpasset trening og øvelser, trykkbølge, slynge, kinesiotaping og bløtvevsbehandling.
 • Klinikk for Alle
  Tim Bjerke Isaksen
  Osteopat
  Bestill time Info
  Nakke- og ryggplager, hodepine, bekken- og hofteplager, idrettskader og "langvarige plager". Manipulasjoner, mobiliseringer og bløtvevsbehandling.