Asker

Vi holder til i nye flotte lokaler i Torvveien. Du går inn til oss via Knud Askers vei, like ved Asker torg. Kommer du med tog til Asker stasjon er det ca. 4 minutter gange til klinikken. Når du kommer til Asker torg går du opp trappene til venstre for Den Danske Bank så finner du inngangen til klinikken på høyre side. 

Klinikk for Alle Asker er en nyåpnet klinikk med meget flott beliggenhet, delikate lokaler og lett tilgjengelig parkering i nærområdet.

Vi har solid kompetanse innenfor muskel-skjelett skader/plager, idrettsfysioterapi og hodepine. Vi har Mensendieckfysioterapi/fysioterapi, kiropraktikk og Ortopedisk massasjeterapi.  

Vi behandler etter faglige solide forskningsbaserte protokoller der dette finnes og tilstreber høy etisk standard.

Vi tilbyr:

 

Først og fremst benytter terapeutene sine spesifikke behandlingsmetoder og i tillegg;

 

- Trening/opptrening spesifikt tilpasset den enkelte pasient basert på funn i undersøkelsen.

- Trening med Redcord/slyngetrening.

- Vi tilpasser hjemme-trening for den enkelte pasient (vi lager også treningsprogrammer til pasienter uten plager, men  som ønsker å «komme i gang»).  

- Nålebehandling (IMS-intramuskulær stimulering) for spenningsreduksjon, økt sirkulasjon og smertereduksjon.

- Vi benytter Ultralyd for undersøkelse og diagnostisering av muskel, skjelett- og seneskader for deretter å skreddersy behandlingen.

- Kinesiotex teiping; benyttes på idrettsutøvere og pasienter verden over for bedret prestasjonsevne, økt sirkulasjon og smertereduksjon.

Vi har behandling av hodepine, nakke-og ryggprolapser/plager og idrettsskader som spesialfelt.

- Manipulasjonsbehandling/mobilisering.

- Vi benytter trykkbølgebehandling på muskel/senelidelser bl. a tennisalbue/musearm, akilliesbetennelse, plantarfacitt, runner knee, jumpers knee og skulderlidelser.

 

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:

Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå. 

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

 NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 65 kr.

Velkommen!

 

Adresse:

Torvveien 1

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Terje Hilde
  Terje Hilde
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Manipulasjons behandling, mobilisering, muskeltøying og bløtvevsteknikker. Behandler voksene og barn, ikke spedbarn. 
 • Erik Øiangen
  Erik Øiangen
  Senior Mensendieckfysioterapeut
  Bestill time Info
  Utdanning;Mensedieckfysioterapeut siden 1995. Videreutdanning;Idrettsfysioterapi og ultralydscanning, rygg- og nakkeplager/prolaps,spenningshodepine, trykkbølge og massasje. Generell fysioterapi.
 • Herman Uggerud
  Herman Uggerud
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Fysioterapeut som tilbyr behandlinger for innaktive, aktive, og toppidrettsutdøvere. Har erfaring fra både offentlige og private rehabiliteringsinstutisjoner, samt toppidrett innenfor fotball. Kan tilby behandlinger for sene- og muskelbetennelser, idrettsskader, jobbrelaterte muskelplager, nakkeplager, og tilretetlegging og oppfølging av trening. Post-operativ behandling av hofte- og kneprotese.