Kiropraktor Røa

Kiropraktor på Røa​

Hvorfor Klinikk For Alle på Røa?

Kort eller ingen ventetid

Meget kompetente kiropraktorer

Bred erfaring med flere typer plager

Hva er en kiropraktor? Kiropraktoren har spesialkompetanse på muskel-, nerve-, og skjelettlidelser. Diagnosen blir stilt på grunnlag av sykehistorien, undersøkelsen og eventuelle billeddiagnostiske undersøkelser. Behandlingen inneholder forskjellige teknikker og manuelle grep, fysiske og mentale øvelser, samt informasjon og veiledning. De har henvisningsrett og pasientene har krav på trygderefusjon.

Hvilke plager behandler en kiropraktor? Generelt jobber kiropraktorene mest med ryggsøylen og bekkenet, men utdannelsen betegner dem som en primærkontakt og kiropraktoren er ekspert på å behandle muskel-, nerve- og skjelettplager i hele bevegelsesapparatet. Kiropraktoren har som mål å finne årsaken til problemet, ikke nødvendigvis alltid det som gjør mest vondt. ​

Hva er spesielt med oss? Kiropraktorutdannelsen er 5 år fulltid studie og krever i tillegg 1 år turnus i Norge for å jobbe her. På klinikk for Alle Røa har begge kiropraktorene i tillegg mange års erfaring og målet er å kunne få pasienten så bra som mulig så raskt som mulig. Dette gjør vi ved å se hele mennesket og finne årsaken til problemet, ikke bare behandle symptomene.

Klinikken er utstyrt med flere forskjellige terapeuter som hver har sitt interesseområde. Vår tverrfaglige klinikk har kunnskap til å hjelpe pasientene mer effektivt, siden de fleste problemer har sammensatte årsaker.

Våre kiropraktorer

Håkon Andresen Jeg begynte å interessere meg for kiropraktikk etter tilbakevendende ankel og kne plager mens jeg spilte fotball. Jeg hadde vært hos flere forskjellige helse profesjoner og følte liten eller ingen hjelp fra medisiner, råd eller treningsøvelser. Jeg prøvde etter hvert også en kiropraktor. Med en mor og storebror som er leger så var jeg nok ganske så skeptisk må jeg innrømme. Kiropraktoren tok en sykdomshistorikk, undersøkte meg med en del tester som aldri hadde vært utført tidligere. Jeg ble fortalt at funksjonen i ankelen og kneet mitt var nedsatt. Etter en manipulasjon av ankelen ble bevegelsesutslaget mitt normalt igjen, for første gang på flere år. Etter dette fikk jeg mye mer ut av opptreningen.

Jeg er veldig interessert i kroppens funksjon. Er funksjonen nedsatt er sannsynligheten større for å bruke kroppen feil og derfor ende opp med smerter og problemer. Jeg jobber mye med ankler, knær, hofter, albuer og skuldre. I tillegg har jeg etterutdannet meg innenfor svimmelhets problematikk og ser også mye rygg, nakke og bekken plager.

Det er en jungel av behandlingstilbud der ute og jeg ønsker å være koordinatoren til pasientene mine for å finne ut hva slags behandling de trenger for å bli så bra som mulig så raskt som mulig.

Nicholas Scheel (Turnus - Tar ikke forsikringspasienter) Som tidligere toppidrettsutøver i håndball ble jeg tidlig introdusert for kiropraktikk. Jeg ble nysgjerrig på kroppens funksjon og hvordan kiropraktorer kan hjelpe med optimalisering av bevegelsesapparatet og forebygging av plager. Jeg har begynt på etterutdannelse innen idrettskiropraktikk og interesserer meg veldig for sportsrelaterte skader og oppfølging.

I tillegg til en helhetlig tilnærming til akutte og kroniske smerter i nakke, rygg og bekken, har jeg en spesiell interesse for behandling av hodepine, kjeveproblematikk og skulder-/ankelplager. Kompetanse innen bruk av tørrnåling/dry-needling og trykkbølgebehandling.

Det å komme til meg skal være en god og oppriktig opplevelse, og det er viktig for meg å være en kliniker man kan føle seg trygg på og stille spørsmål til underveis. Mine pasienter kan forvente en engasjert kiropraktor som jobber effektivt og målrettet. Velkommen skal du være!

Adresse:

Griniveien 10, 0756 Oslo Klinikken vår finner du midt i Røa-krysset, nærmere bestemt Griniveien 10. Hos oss finner du lett tilgjengelig parkering rett utenfor døren og tre minutter spasertur fra Røa T-banestasjon.

Våre åpningstider: