Kiropraktor Røa

Kiropraktor på Røa​

Hvorfor Klinikk For Alle på Røa?

Kort eller ingen ventetid

Meget kompetente kiropraktorer

Bred erfaring med flere typer plager

Hva er en kiropraktor?
Kiropraktoren har spesialkompetanse på muskel-, nerve-, og skjelettlidelser. Diagnosen blir stilt på grunnlag av sykehistorien, undersøkelsen og eventuelle billeddiagnostiske undersøkelser. Behandlingen inneholder forskjellige teknikker og manuelle grep, fysiske og mentale øvelser, samt informasjon og veiledning. De har henvisningsrett og pasientene har krav på trygderefusjon.

Hvilke plager behandler en kiropraktor?
Generelt jobber kiropraktorene mest med ryggsøylen og bekkenet, men utdannelsen betegner dem som en primærkontakt og kiropraktoren er ekspert på å behandle muskel-, nerve- og skjelettplager i hele bevegelsesapparatet. Kiropraktoren har som mål å finne årsaken til problemet, ikke nødvendigvis alltid det som gjør mest vondt. ​

Hva er spesielt med oss?
Kiropraktorutdannelsen er 5 år fulltid studie og krever i tillegg 1 år turnus i Norge for å jobbe her. På klinikk for Alle Røa har begge kiropraktorene i tillegg mange års erfaring og målet er å kunne få pasienten så bra som mulig så raskt som mulig. Dette gjør vi ved å se hele mennesket og finne årsaken til problemet, ikke bare behandle symptomene.

Klinikken er utstyrt med flere forskjellige terapeuter som hver har sitt interesseområde. Vår tverrfaglige klinikk har kunnskap til å hjelpe pasientene mer effektivt, siden de fleste problemer har sammensatte årsaker.

Våre kiropraktorer


Håkon Andresen

Jeg er autorisert kiropraktor, MNKF, og har praktisert i 17 år.

I 2012 etablerte jeg Klinikk for Alle Røa.
Jeg begynte å interessere meg for kiropraktikk etter tilbakevendende ankel og kne plager mens jeg spilte fotball. Jeg hadde vært hos flere forskjellige helse profesjoner og følte liten eller ingen hjelp fra medisiner, råd eller treningsøvelser. Jeg prøvde etter hvert også en kiropraktor. Med en mor og storebror som er leger så var jeg nok ganske så skeptisk må jeg innrømme. Kiropraktoren tok en sykdomshistorikk, undersøkte meg med en del tester som aldri hadde vært utført tidligere. Jeg ble fortalt at funksjonen i ankelen og kneet mitt var nedsatt. Etter en manipulasjon av ankelen ble bevegelsesutslaget mitt normalt igjen, for første gang på flere år. Etter dette fikk jeg mye mer ut av opptreningen.

Jeg er veldig interessert i kroppens funksjon. Er funksjonen nedsatt er sannsynligheten større for å bruke kroppen feil og derfor ende opp med smerter og problemer. Jeg jobber mye med ankler, knær, hofter, albuer og skuldre. I tillegg har jeg etterutdannet meg innenfor svimmelhets problematikk og ser også mye rygg, nakke og bekken plager.

Det er en jungel av behandlingstilbud der ute og jeg ønsker å være koordinatoren til pasientene mine for å finne ut hva slags behandling de trenger for å bli så bra som mulig så raskt som mulig.
Jeg har videreutdannet meg innenfor svimmelhet og behandler med VNS briller.Annen videreutdanning inkluderer gjennomført CCEP kurs med en spesiell interesse innen føtter og albuer og hofter.
Jeg har stor tro på kroppens evne til å lege seg selv med optimal funksjon.

Mitt motto er: «få pasienten så bra som mulig, så fort som mulig».

Håkon behandler ikke forsikringspasienter.

Alexander Fredriksen

Jeg ble kiropraktor grunnet min genuine interesse for å hjelpe andre. Jeg har jobbet i klinikk for alle siden 2011, da som resepsjonist og fikk tidlig muligheten til å se hvordan folk med muskel og skjelettlidelser kom inn til en kiropraktor og fikk den hjelpen de trengte. Om det var å få behandling for muskel og skjelettlidelser, henvist til bilde diagnostikk eller spesialist eller sendt til en kollega på klinikken.

Jeg har alltid vært opptatt at mine pasienter skal få den rette behandlingen, og det er noe vi kan få til ved å jobbe tverrfaglig og med de rettigheten vi har som kiropraktor.

Mine pasienter kan ha vondt i korsrygg/bekken, midtrygg og nakke. De kan komme inne med strålinger ned i beina eller ut i armene. De kan ha hodepine eller migrene. Dette er ting som kommer inn til meg daglig og det er viktig for meg at hver enkel pasient får den rette behandlinger som passer for dem. Jeg bruker teknikker som manipulasjon/mobilisasjon, traskjon behandling, triggerpunkt/massasje, og det viktigste er informasjon og veiledning.

Til slutt, husk: Ett liv i bevegelse.

Adresse:

Griniveien 10, 0756 Oslo Klinikken vår finner du midt i Røa-krysset, nærmere bestemt Griniveien 10. Hos oss finner du lett tilgjengelig parkering rett utenfor døren og tre minutter spasertur fra Røa T-banestasjon.

Våre åpningstider: