Kiropraktor Røa

Kiropraktor på Røa​

Hvorfor Klinikk For Alle på Røa?

Kort eller ingen ventetid

Meget kompetente kiropraktorer

Bred erfaring med flere typer plager

Hva er en kiropraktor?
Kiropraktoren har spesialkompetanse på muskel-, nerve-, og skjelettlidelser. Diagnosen blir stilt på grunnlag av sykehistorien, undersøkelsen og eventuelle billeddiagnostiske undersøkelser. Behandlingen inneholder forskjellige teknikker og manuelle grep, fysiske og mentale øvelser, samt informasjon og veiledning. De har henvisningsrett og pasientene har krav på trygderefusjon.

Hvilke plager behandler en kiropraktor?
Generelt jobber kiropraktorene mest med ryggsøylen og bekkenet, men utdannelsen betegner dem som en primærkontakt og kiropraktoren er ekspert på å behandle muskel-, nerve- og skjelettplager i hele bevegelsesapparatet. Kiropraktoren har som mål å finne årsaken til problemet, ikke nødvendigvis alltid det som gjør mest vondt. ​

Hva er spesielt med oss?
Kiropraktorutdannelsen er 5 år fulltid studie og krever i tillegg 1 år turnus i Norge for å jobbe her. På klinikk for Alle Røa har begge kiropraktorene i tillegg mange års erfaring og målet er å kunne få pasienten så bra som mulig så raskt som mulig. Dette gjør vi ved å se hele mennesket og finne årsaken til problemet, ikke bare behandle symptomene.

Klinikken er utstyrt med flere forskjellige terapeuter som hver har sitt interesseområde. Vår tverrfaglige klinikk har kunnskap til å hjelpe pasientene mer effektivt, siden de fleste problemer har sammensatte årsaker.

Våre kiropraktorer

Alexander Fredriksen

Jeg ble kiropraktor grunnet min genuine interesse for å hjelpe andre. Jeg har jobbet i klinikk for alle siden 2011, da som resepsjonist og fikk tidlig muligheten til å se hvordan folk med muskel og skjelettlidelser kom inn til en kiropraktor og fikk den hjelpen de trengte. Om det var å få behandling for muskel og skjelettlidelser, henvist til bilde diagnostikk eller spesialist eller sendt til en kollega på klinikken.

Jeg har alltid vært opptatt at mine pasienter skal få den rette behandlingen, og det er noe vi kan få til ved å jobbe tverrfaglig og med de rettigheten vi har som kiropraktor.

Mine pasienter kan ha vondt i korsrygg/bekken, midtrygg og nakke. De kan komme inne med strålinger ned i beina eller ut i armene. De kan ha hodepine eller migrene. Dette er ting som kommer inn til meg daglig og det er viktig for meg at hver enkel pasient får den rette behandlinger som passer for dem. Jeg bruker teknikker som manipulasjon/mobilisasjon, traskjon behandling, triggerpunkt/massasje, og det viktigste er informasjon og veiledning.

Til slutt, husk: Ett liv i bevegelse.

Adresse:

Griniveien 10, 0756 Oslo Klinikken vår finner du midt i Røa-krysset, nærmere bestemt Griniveien 10. Hos oss finner du lett tilgjengelig parkering rett utenfor døren og tre minutter spasertur fra Røa T-banestasjon.

Våre åpningstider: