Spesialist fysikalsk medisin Bergen

Spesialist i Fysikalsk Medisin Bergen

En spesialist innenfor fysikalsk medisin og rehabilitering er en lege som har spesialisert seg på sykdommer, skader og funksjonssvikt i skjelett og muskler, samt opptrening etter ulike sykdommer og skader.  

Overlege Pål-Christian Haugland er spesialist i fys.med (fysikalsk medisin) og rehabilitering og er i tillegg snart sertifisert idrettslege.

Haugland har erfaring innen muskel - og skjelettplager, idrettsmedisin, revmatiske lidelser og bindevevslidelser og kan hjelpe deg med diagnostisering og utredning av muskel- og skjelettplagene dine, både med individuell oppfølging eller tverrfaglig behandlingsforløp ved klinikken. 

 

Vår Fysikalsk Medisiner kan bistå med;

  • Undersøke og behandle pasienter som har akutte eller kroniske muskel - og skjelettplager, eventuelt som allerede har eller står i fare for å få langvarige funksjonsnedsettelser
  • Utredning og behandling av lidelser som frozen shoulder, tennisalbue, musearm, nakke og ryggsmerter, hofte-, kne-, fot- og ankelplager, hypermobilitet, Ehlers Danlos syndrom, samt andre muskel og leddsmerter.
  • Undersøkelse med ultralyd og behandling med injeksjonsterapi
  • Stille diagnose, behandle og forebygge muskel - og skjelettplager 
  • Samarbeider med andre terapeuter og faggrupper for tverrfaglig tilnærming.
  • Henvisninger til billeddiagnostikk, andre spesialister og sykehus 

Har du plager du ønsker å få utredet av en spesialist i Fysikalsk Medisin? Hos oss kommer du raskt til for en utredning uten lange ventetider. 

 

Ønsker du utredning av en legespesialist

i fysikalsk medisin?

Vi tar vare på deg