Muskelterapeut Simon

Simon Kriisin

Osteopat

Simon ser kroppen som en helhet. Med en imponerende bakgrunn innen osteopati, muskelterapi, moderne dans, yoga, calisthenics, løping og mye mer, har han utviklet en unik forståelse av kroppens komplekse sammenhenger. Dette mangfoldet av erfaringer har gitt ham en bred palett av perspektiver når det gjelder helse og velvære. Han tror på å betrakte kroppen som en integrert enhet, og hans tilnærming til behandling reflekterer denne helhetlige visjonen.

Jeg har spesialisert meg på å behandle:

  • Nakke-, rygg- og bekken smerter
  • Hofte-, kne- og fotproblemer
  • Smerter i skuldre, armer og hender
  • Hodepine og kjeveproblemer

Han har også en spesiell interesse for idrettsmedisin og har lang erfaring med behandling av skader knyttet til aktiviteter som løping, styrketrening, dans, yoga og pilates. Han tror på å fremme bevisst trening, bevegelighet og variasjon som nøkkelen til varig forbedring av pasientens helse.

«Min tilnærming bygger på grundig forståelse av dine individuelle behov og skreddersydde behandlinger for å oppnå de beste resultatene. Sammen vil vi arbeide mot en smertefri og sunn tilværelse»

Simon omfavner en helhetlig tilnærming til helse og tilpasser sin metode til hver pasients spesifikke behov og mål. Ved å utdanne pasientene om deres plager, streber han etter å øke deres forståelse for kroppens funksjon og gi dem verktøy og bevissthet for å kunne påvirke endring selv. Kontinuerlig oppdatering med den nyeste forskningen er en kjerneprinsipp for å kunne tilby optimal omsor

Simon er osteopat fra Sverige med utdannelse fra Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg og venter på autorisasjon som osteopat i Norge. Med over 13 års yrkeserfaring innen moderne dans og en lidenskap for helse og trening, har han en unik forståelse for kroppen.

I tillegg til sin ekspertise innen osteopati, er Simon også en sertifisert yoga- og pilatesinstruktør. Dette brede kunnskapsgrunnlaget beriker hans tilnærming til kroppen. Han er også engasjert i løpetrening, calisthenics og personlig utvikling. Han er også på vei til å bli Feldenkrais-pedagog.

Ikke nøl med å ta kontakt for en prat eller bestill en time hos Simon!

Bakgrunn:

2023-2027 Pågående fortbildning Feldenkrais Professional Training Program Tokyo 5

2022 Upledger Institute osteopati i Tyskland.

2018-2021 Skandinaviska Osteopati högskolan Göteborg.

2016 Kinetic code Pilates Amsterdam

2009-2012 Balettakademin folkuniversitetet Gøteborg /  Postgraduate SEAD – Salzburg experimental academy of dance 

2008 Yoga teacher training Barcelona. Hatha , Yin Yoga, Vinyasa

2007-2008 Area Espai de dansa i Creació Barcelona Spain.

Du finner meg på