Jørgen Skaug Aukland

Osteopat

Min lidenskap som osteopat ligger i å hjelpe mennesker med å kunne leve det livet de selv ønsker å leve uten smerter og begrensinger. Vi har alle noe vi elsker å gjøre, om det så er jobb, trening eller aktivitet med venner og familie, men i blant setter smerter en begrensning på dette. Jeg ønsker å kunne bidra med at menneskene som oppsøker hjelp hos meg raskest mulig kan komme tilbake til den hverdagen de selv ønsker å leve. Det var også dette ønsket om å hjelpe andre som først motiverte meg til å sette meg på skolebenken for å bli osteopat.

Jeg har hele livet hatt trening og helse som en stor lidenskap, og har vært aktiv på høyt nivå innen basketball, styrketrening og kondisjonstrening. Jeg har merket på meg selv hvor viktig det er for både psykisk og fysisk helse å leve tro til den hverdagen en ønsker å ha, og det er også derfor jeg virkelig ønsker å bidra til at andre kan gjøre det samme.

Pasientgruppen som går til meg inneholder alt av problemer som kommer fra muskler og ledd, men de områdene jeg har mest med å gjøre er rygg og nakke. Jeg behandler dette med en rekke forskjellige teknikker. I tillegg til bløtvevs teknikker, manipulering, tøyning og øvelser, så har jeg dyp videreutdanning innen nålebehandling av muskulære plager. Jeg ser ofte at best effekt kommer ved å angripe problemet fra flere vinkler, og vil derfor se helhetlig på problemene og da ofte bruke en rekke forskjellige behandlingsteknikker for å komme i mål. Som osteopat vil jeg også sette av god tid for hver pasient, slik at vi får god tid til undersøkelsen og behandlingen som er nødvendig utifra problemet som presenteres. Om jeg selv kommer til kort på enkelte områder, så vil jeg henvise videre til den ekspertisen som trengs.

Du finner meg på