Marcus Dieden

Kiropraktor

Jeg jobber som kiropraktor fordi jeg vil hjelpe deg med at få den beste behandling slik at du alltid kan yte ditt aller beste hele tiden.

Jeg er en engasjert og kunnskapsrik kiropraktor med erfaring fra klinikker i København og Oslo. Jeg behandler pasienter i alle aldre og i alle faser av livet. I klinikken jobber jeg med akutte og langvarige plager relatert nakke,  rygg og bekkenplager, i tillegg har jeg tatt etterutdanning innenfor idretts kiropraktikk (behandling av albue, hånd, ankel- og fotplager), behandling av barn og gravide og funksjonell nevrologi.
 
Jeg benytter meg av triggerpunktsbehandling, dry needling og leddmanipulering i behandlingen og ved behov samarbeider jeg tett med andre terapeutgrupper på klinikken.
Er opptatt av kontinuerlig utvikling og deltar på kurs og samlinger for å holde meg oppdatert på nye teknikker og forskning.

Jeg er blid og tillitsvekkende, tar meg tid til å lytte, alltid tid til spørsmål og opptatt av at du skal forstå hva plagene dine kommer av og hvordan behandlingen vil hjelpe deg.

Du finner meg på