Lade

Klinikken holder til i flotte, store lokaler Østmarkveien 4, lett tilgjengelig på Lade.
Klinikken har gode parkeringsmuligheter med gratis parkering rett utenfor døren.

Velkommen!

Vi tilbyr:

NB! Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura belastes med gebyr på 69 kr.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

Klinikk Plassering

Adresse:

Østmarkveien 4 7040 Trondheim

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Hans Frederik Sandberg
  Hans Frederik Sandberg
  Kiropraktor Turnus - Tar ikke forsikringspasienter
  Bestill time Info
  Jeg jobber som kiropraktor fordi det er et aktivt yrke der jeg får hjelpe mennesker i alle aldre til å oppnå bedre helse og forbedret funksjon i bevegelsesapparatet. Jeg har selv fått oppleve hva smerte og skader kan føre til via en aktiv idrettshverdag i tenårene og det var her jeg først ble introdusert for kiropraktikk. Jeg er utdannet ved AECC University College i England. Som kiropraktor utreder og behandler jeg et bredt spekter av både akutte og kroniske muskel- og skjelettlidelser, men er spesielt interessert i idrettsrelaterte plager.For meg er det viktig å se pasienten som en helhet da dette vil være avgjørende for å gi best mulig behandling, samt det å henvise til annen helsepersonell ved behov. Mine pasienter kan forvente en engasjert og imøtekommende kiropraktor, der du som pasient vil føle deg sett og hørt uavhengig av problemstilling
 • Andre Solberg
  Andre Solberg
  Senior Kiropraktor - Faglig Leder
  Bestill time Info
  Akutte og kroniske smertetilstander i rygg/nakke, ekstremiteter og hodepine. Tverrfaglig behandling. Behandling: klassisk kiropraktisk leddbehandling, IMS/nåler, triggerpunktbehandling, traksjonsbehandling.
 • Thomas	Eilertsen
  Thomas Eilertsen
  Senior Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Idrettskader. Akutte og langvarige rygg-og nakkeplager. Hodepine, svimmelhet og smerter i ekstremiteter. Behandling: klassisk kiropraktisk leddbehandling, IMS/nåler, triggerpunktbehandling, ART, traksjonsbehandling.
 • Stein Aurstad
  Stein Aurstad
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Akutte og kroniske nakke og ryggproblemer, smerter ut i armer og ben, svimmelhet og hodepine. Behandling: Kiropraktisk leddkorreksjon/justering, mobilisering, traksjonsbehandling, bløtvevsbehandling, IMS/nåler
 • Kim Postholm
  Kim Postholm
  Senior Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg er en humørfylt og effektiv fysioterapeut med over 15 års erfaring innen pasientbehandling på fysikalske klinikker. Du skal velge meg som din terapeut om du ønsker en avslappet stemning og profesjonell tilstedeværelse på behandlingsrommet. Mine sterke sider er at jeg svært effektivt finner frem til konkrete diagnoser for din problematikk og har mange spesifikke behandlingsteknikker som vil gjøre deg bedre. Jeg benytter meg mye av moderne ultralyd i diagnostiseringen slik at jeg kan se under huden din, bokstavelig talt, og få et svært detaljert bilde av skader og problemer i blant annet ledd, sener, muskler og skjelett. Jeg har lang erfaring i bruk av trykkbølgebehandling og nålebehandling. Jeg er også svært glad i bruke hendene mine, så hos meg blir du veldig ofte behandlet med terapeutisk massasje av for eksempel øvre rygg og nakke. Et stort antall pasienter kommer til meg med typiske kontornakker, hodepine og stive rygger. Som tidligere idrettsutøver på høyt nivå er også idrettsskader noe jeg interesser meg mye for. Andre typiske smerteproblematikker jeg behandler er skuldre, albuer, håndledd, hofter, knær og ankler med klassiske diagnoser som blant annet tennisalbue, jumpers/runners knee, plantar fascitt og mange mange flere. Er du nylig operert kan du komme til meg for opptrening. Som terapeut er jeg ofte svært nysgjerrig på hvem du som pasient er, hva du bruker tiden din på og hva som gir deg glede i livet ditt. Jeg kan via klinikken henvise deg til MR undersøkelse, spesialister, ortoped, kiropraktor, osteopat og jeg følger deg hele veien fra start til mål, hvor jeg blir den som koordinerer behandlingsforløpet ditt frem til du er frisk igjen. Jeg samarbeider med spesialist innen injeksjonsterapi hvor jeg meget raskt kan henvise til blant annet kortisoninjeksjoner ved behov. Privat bor jeg på Sveberg i Malvik sammen mine to barn på 7 og 10 år og en jakthund av type irsk setter. Svært mye av min fritid går med til jakt, fiske og friluftsliv i skog, fjell og til havs, samt sport på tv og tribune. Om du ønsker deg en fysioterapeut med stor selvtillit og erfaring innen sitt eget fag, så velger du meg som din behandler. Latter, smil, glede og noen ganger tårer er vanlige ingredienser inne på mitt behandlingsrom. Gleder meg til å kunne hjelpe deg.
 • Simon Einvik
  Simon Einvik
  Senior Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Utdannelse fra Danmark, og har tidligere jobbet 8 år innad i Klinikk for Alle sentralt i Oslo. God erfaring innen diagnostikk og behandling av ulike senelidelser, særlig skulder/albue og kne/ankel/fot, og typisk arbeidsrelaterte plager knyttet til hode/nakke/skuldre og korsrygg. Har bred kompetanse innen forebygging, behandling og rehabilitering innen toppidrett, særlig ski, turn, løping og fotball, og har selv vært landslagsutøver i judo. Arbeider tverrfaglig for å kunne tilby best og raskest mulig løsning på ditt problem, og leter alltid etter årsaken til at problemet oppstår i utgangspunktet. Tilbyr generell fysioterapi, og har videreutdanningen innen trykkbølgebehandling, manuell behandling, advanced dry needling (nålebehandling) og kinesiotaping (CKTP).
 • Eiril Flø
  Eiril Flø
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesseområder: Muskel- og skjelettplager, opptrening etter operasjon/skade, langvarige plager, hodepine nakke, hofte, knær, ankel, rygg.Behandlingsmetoder: Rehabilitering/trening, manuelle teknikker, bløtvevsbehandling/avspenning, slynge, råd og veiledning. 
 • Sabrina De Gregorio
  Sabrina De Gregorio
  Osteopat
  Bestill time Info
  Utdannet sykepleier og osteopat D.O. med spesialisering i Strain Counterstrain (SCS).Behandler plager i muskler og ledd, mage/tarm, hodepine/kjeve, kvinnehelse og akutte plager. Bruker SCS,osteopatiske og cranielle teknikker
 • Janne Opland Hammeren
  Janne Opland Hammeren
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Trykkbølge, nåler, kinesotape, manuell muskulær behandling. Treningsveiledning som forebygger og rehabiliterer skade i muskel og skjelettsystemet.   Tidligere erfaring fra kommunal tjeneste og kroniske sykdommer.
 • Anders Holmen
  Anders Holmen
  Massør / Muskelterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Muskulære smerter og spenninger, hodepine, mental og fysisk utmattelse. Behandling: Muskelterapi/massasje, myofascial release og triggerpunktbehandling.