Bergen Sentrum

Klinikken holder til i lyse, fine lokaler i 6. etasje på Bergen Storsenter.
Du finner oss ved å gå inn fra baksiden av senteret - vis à vis jernbanestasjonen, og ta heisen opp i 6.etasje.
Går du inn via senteret tar du rulletrappen opp i 2. etasje og ta heisen mellom Intersport og Norli.
Kommer du med bil kan du parkere den i Bygarasjen som ligger vegg i vegg med senteret.

OBS! Vi opplever stor pågang i parkeringshuset tilknyttet senteret, beregn derfor god tid dersom du kommer med bil!

Vi tilbyr:

Er det første gang du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:
Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå. Prisforskjellen mellom en offentlig og privat fysioterapeut ligger mellom 250-350 kr per konsultasjon.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 65 kr.

Velkommen!

Adresse:

Kaigaten 5, 5015 Bergen

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Jan Bo Larsen
  Jan Bo Larsen
  Seniorkiropraktor - Faglig Leder
  Bestill time Info
  Jeg har vært mer enn 30 år i praksis og har vel etterhånden sett de fleste problemstillinger innen rygg- og nakkeplager. Jeg jobber ofte med de mer kompliserte og kroniske pasienter. Jeg ser mange av de pasienter med mye slitasjeskader og skiveskader. Det er ofte pasienter hvor behandlingen må tilpasses på andre måter, enn den akutte pasienten og problemstillinger som kan ta lang tid og få resultater med. Jeg samarbeider med mine fysioterapeutkolleger på klinikken når det gjelder andre undersøkelser samt rehabilitering/trening.Videre har jeg spesiell interesse for pasienter med svimmelhet. Jeg utreder svimle pasienter og behandler pasienter med krystallsyke. Her har jeg tilleggsutstyr, videobriller, som gjør diagnose og spesifisert og enklere.Jeg undersøker gjerne alle former for muskel-skjelett plager og føler jeg ikke jeg har kompetansen til å behandle har jeg gode kolleger eller henviser videre for andre vurderinger.
 • Christoffer Skjold
  Christoffer Skjold
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Rygg/nakke/skulder, Idrettsskader, senebetennelser, kjeve, hodepine Behandling: Manipulasjon/mobilisering, avspenning. 
 • Eirin Aloysius Jensen
  Eirin Aloysius Jensen
  Kiropraktor - Tar ikke forsikringspasienter
  Bestill time Info
  Jeg var første gang i kontakt med kiropraktikk som spedbarn og senere som toppidrettsutøver.Dette skapte interesse for faget og senere til en 5 årig mastergrad i kiropraktikk fra AECC University College i sør England.Jeg behandler både voksne og barn i alle aldre, og har også videreutdanning i behandling av spedbarn og gravide. Jeghar også to barn som får behandling jevnlig.Det er viktig for meg at hver enkelt pasient føler seg ivaretatt og at vi sammen kan lage en behandlingsplan som passerfor hver enkelt. For å ivareta dette bruker jeg teknikker som også kan passe for de somikke er glad i leddjusteringer.Graviditet, Spedbarn, eldre, SOT. Leddjustering, SOT tilpasset behandling for spedbarn og barn 
 • Helene Krakhella Engesæter
  Helene Krakhella Engesæter
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg utdannet meg til å bli fysioterapeut fordi jeg er interessert i å lære om hvordan menneskekroppen fungerer, god fysisk og psykisk helse, og fordi jeg liker å hjelpe folk til å få en bedre og lettere hverdag. Jeg interesserer meg for alle muskel- og skjelettplager, nevrologi, stress- og svangerskapsrelaterte problemstillinger. Når du som pasient kommer til meg ønsker jeg at du føler deg sett og tatt på alvor. Du vil få en grundig undersøkelse med tilpassede tiltak og veiledning, samt en god dose motivasjon. Jeg er opptatt av å lage behandlingsplaner som passer inn i din hverdag. 
 • Amalie Oldervoll Ritland
  Amalie Oldervoll Ritland
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg er glad i å jobbe med mennesker og brenner for å hjelpe andre med deres skader/plager. Jeg interesserer meg for alle muskel- og skjelettplager (skulder, kne, hofte, ankel), og arbeider med alle aldersgrupper. Gjennom trening og idrettsstudier har jeg utviklet stor interesse for behandling og forebygging av idrettsskader og belastningsskader. Ved siden av jobb tar jeg master i Fysioterapi for muskelskjeletthelse.  Jeg er opptatt av å lytte til deg som pasient for å kunne lage et mest mulig tilpasset behandlingsopplegg til deg.Som pasient kan du forvente en grundig undersøkelse og individuelt tilpasset behandling og veiledning.  Behandlingsmetoder: treningsveiledning og øvelser, mobiliseringsteknikker, bløtvevsbehandling, såler og trykkbølge. Behandler barn, ikke spedbarn. 
 • Henrik Bolstad Banne
  Henrik Bolstad Banne
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Ultralydsspesialist med interesse for ortopedi. Ser mye skulder, albue, kne og fot. Tilpasser såler ved behov. Ultralydsveil
 • Anders Andersson
  Anders Andersson
  Muskelterapeut/Massør
  Bestill time Info
  Interesser: Korsrygg, Skulder/nakkeplager, Idrettsskader Behandling: Dypmassasje, triggerpunktbehandling,stretch
 • Pål-Christian Haugland
  Pål-Christian Haugland
  Fysikalsk Medisiner
  Bestill time Info
  Overlege spesialist i Fysikalsk medisin og Rehabilitering. Fysikalsk medisin, diagnostikk og behandling av muskel- og skjelettplager. Bruker ultralyd og injeksjoner som ledd i diagnostikk og behandling.