Bergen

Vi tilbyr:

Klinikken holder til i lyse, fine lokaler i 6. etasje på Bergen Storsenter.
Du finner oss ved å gå inn fra baksiden av senteret - vis à vis jernbanestasjonen, og ta heisen opp i 6.etasje.
Går du inn via senteret tar du rulletrappen opp i 2. etasje og ta heisen mellom G Sport og Norli.
Kommer du med bil kan du parkere den i Bygarasjen som ligger vegg i vegg med senteret.

Er det første gang du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:
Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå. Prisforskjellen mellom en offentlig og privat fysioterapeut ligger mellom 250-350 kr per konsultasjon.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 65 kr.

Velkommen!

Adresse:

Kaigaten 5 5015 Bergen

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Jan Bo Larsen
  Jan Bo Larsen
  Seniorkiropraktor - Faglig Leder
  Bestill time Info
  Jeg har vært mer enn 30 år i praksis og har vel etterhånden sett de fleste problemstillinger innen rygg- og nakkeplager. Jeg jobber ofte med de mer kompliserte og kroniske pasienter. Jeg ser mange av de pasienter med mye slitasjeskader og skiveskader. Det er ofte pasienter hvor behandlingen må tilpasses på andre måter, enn den akutte pasienten og problemstillinger som kan ta lang tid og få resultater med. Jeg samarbeider med mine fysioterapeutkolleger på klinikken når det gjelder andre undersøkelser samt rehabilitering/trening.Videre har jeg spesiell interesse for pasienter med svimmelhet. Jeg utreder svimle pasienter og behandler pasienter med krystallsyke. Her har jeg tilleggsutstyr, videobriller, som gjør diagnose og spesifisert og enklere.Jeg undersøker gjerne alle former for muskel-skjelett plager og føler jeg ikke jeg har kompetansen til å behandle har jeg gode kolleger eller henviser videre for andre vurderinger.
 • Christoffer Skjold
  Christoffer Skjold
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Rygg/nakke/skulder, Idrettsskader, senebetennelser, kjeve, hodepine Behandling: Manipulasjon/mobilisering, avspenning. 
 • Håvard Pedersen
  Håvard Pedersen
  Kiropraktor MNKF
  Bestill time Info
  Behandling av akutte og kroniske plager som; nakkesmerter medog uten hodepine, skulder- og armsmerter, korsryggsmertermed og uten utstråling til ben, hofte- og knesmerter, ankel- og fotsmerteEkstra ukstra utdannelse innenfor akupunktur. Problemstillinger  løses i samarbeid med pasienten, ogsamarbeid med andre behandlere for å oppnå ønsket resultat.
 • Ann Kristin Gaustad
  Ann Kristin Gaustad
  Kiropraktor - I permisjon
  Info
  Interesser: Hodepine, nakke og rygg, mor og barn. Behandling: Leddjustering/mobilisering, triggerpunkt
 • Henrik Bolstad Banne
  Henrik Bolstad Banne
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Ultralydsspesialist med interesse for ortopedi. Ser mye skulder, albue, kne og fot. Tilpasser såler ved behov. Ultralydsveil
 • Jessica Lundberg
  Jessica Lundberg
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Idrettskader og nevrologi. Nakke/skulderplager, korsryggsmerter og kneskader. Behandling: Treningsveileding, akupunktur og triggepunktbehandling. Utdannet i idrettsmedisin, ortopedisk manuellterapi og har master i fysioterapi.
 • Amalie Oldervoll Ritland
  Fysioterapeut
  Info
  Oppstart: August 2021. Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg er glad i å jobbe med mennesker og brenner for å hjelpe andre med deresskader/plager. Jeg har alltid vært veldig interessert i styrketrening, og har tidligere drevet med styrkeløft. Gjennom treningog idrettsstudier har jeg utviklet stor interesse for behandling og forebygging av skader. Jeg interesserer meg for allemuskel- og skjelettplager, og er spesielt interessert i idrettsfysioterapi.Jeg er opptatt av å lytte til deg som pasient for å kunne lage et mest mulig tilpasset behandlingsopplegg for deg.Pasientene mine kan forvente en grundig undersøkelse, og at og at jeg gjør mitt ytterste for å tilpasse behandlingog veiledning til hver enkelt. Treningsveiledning og øvelser, mobiliseringsteknikker, bløtvevsbehandling. Idrettsfysioterapi, muskel- og skjelettplager, nevrologisk fysioterapi. Behandler barn/spedbarn. 
 • Anders Andersson
  Anders Andersson
  Muskelterapeut/Massør
  Bestill time Info
  Interesser: Korsrygg, Skulder/nakkeplager, Idrettsskader Behandling: Dypmassasje, triggerpunktbehandling,stretch