Akupunktur på Bryn

Hva er akupunktur?

Enkelt fortalt virker akupunktur ved å stimulere perifere nerver og bindevev som frigjør transmittere som har en effekt på det sentrale nervesystemet. Disse signalstoffene regulerer områder i hjernen som blant annet påvirker det autonome nervesystemet.

Hvilke plager bruker en akupunktør å behandle? 

Akupunktur kan være et nyttig verktøy for å behandle mange av plagene og sykdommene vi har i befolkningen. Effekten av akupunktur er godt dokumentert for en rekke lidelser, blant annet:
kronisk smerte
hodepine
kvalme
allergi
søvnproblemer
depresjon
angst
posttraumatisk stresslidelse
flere andre tilstander.

Hva er unikt/bra med deres klinikk, og hva kan pasienter forvente av deres akupunkturbehandling?

Vår klinikk er moderne, lys og trivelig og ligger lett tilgjengelig med offentlig transport, og det er enkelt å parkere. 

Våre akupunktører:

 

Tonje knutsen

Jeg jobber som akupunktør fordi det var det som hjalp meg med min migrene da jeg var ung og hadde vært plaget i mange år. Det er et kjempespennende fag med lang historie som stadig utvikler seg!

Jeg har lang erfaring med akupunktur og en genuin interesse for faget og å forstå den enkelte pasient. I tillegg er jeg homeopat og snart sykepleier. En som kommer til akupunktur hos meg møter en akupunktør som lytter og skreddersyr behandlingen til hver enkelt pasient.

Jeg synes det er givende og viktig å kunne hjelpe mennesker som sliter uten å bruke medisiner med potensielle bivirkninger. Gleder meg til hver arbeidsdag!

Mine pasienter kan forvente at jeg tar dem på alvor og at de blir hørt i tillegg til grundig og helhetlig akupunkturbehandling.