Akupunktør - Storo / Nydalen

Hos oss finner du akupunktør på Storo. Klinikk for Alle Storo er en tverrfaglig behandlingsklinikk med mange forskjellige typer behandling under ett og samme tak. Akupunktører hos oss jobber tett med andre terapeuter slik at du får et skreddersydd behandlingsopplegg som passer deg og dine plager. Akupunktur er blant de eldste behandlingsformene som finnes og har sin opprinnelse fra Kina for cirka 4000 år siden. I den senere har akupunktur også blitt populær i Vesten, både som alternativ medsin og som en støttespiller til moderne medisin. Teorien bak akupunktur er at mange smerter og sykdommer kan oppstå av forstyrrelser i kroppens egne energibaner. Som behandling settes tynne akupunkturnåler i bestemte punkter og dette kan hjelpe med å rette opp i denne ubalansen.

Hvis du ønsker time med akupunktør på Storo kan du ringe oss på 02325 eller du kan booke time selv på nett.

Knut Lembach-Beylegaard

Jeg jobber som akupunktør fordi jeg elsker å jobbe med et så spennende verktøy for å hjelpe folk med deres helseplager i hverdagen. Akupunkturen tillater meg å jobbe med et bredt spekter av helseutfordringer, fra luftveisplager som allergi og bihulebetennelse, via muskelsmerter, stress og søvnplager, til underlivshelse hos menn og kvinner.
Jeg har videreutdannet meg innen intramuskulær stimulering, en effektiv metode for å jobbe med muskelsmerter.
I løpet av studiene spesialiserte jeg meg innen mannehelse og akupunkturbehandling av ereksjonsproblemer. Kommer du til meg for dette vil du alltid beholde undertøyet på. Et annet stort spesialiseringsfelt er kvinnehelse, der jeg jobber med fertilitetshjelp, menstruasjonsproblemer, modningsakupunktur og andre plager i svangerskapet. Jeg er spesielt interessert i hvordan vår psykologiske helse påvirker får fysiske helse og motsatt. Av meg kan du forvente tilstedeværelse og at jeg gjør alt jeg kan for å hjelpe deg med dine helseutfordringer.

Vi sees på benken!