Akupunktør - Storo / Nydalen

Hos oss finner du akupunktør på Storo. Klinikk for Alle Storo er en tverrfaglig behandlingsklinikk med mange forskjellige typer behandling under ett og samme tak. Akupunktører hos oss jobber tett med andre terapeuter slik at du får et skreddersydd behandlingsopplegg som passer deg og dine plager. Akupunktur er blant de eldste behandlingsformene som finnes og har sin opprinnelse fra Kina for cirka 4000 år siden. I den senere har akupunktur også blitt populær i Vesten, både som alternativ medsin og som en støttespiller til moderne medisin. Teorien bak akupunktur er at mange smerter og sykdommer kan oppstå av forstyrrelser i kroppens egne energibaner. Som behandling settes tynne akupunkturnåler i bestemte punkter og dette kan hjelpe med å rette opp i denne ubalansen.

Hvis du ønsker time med akupunktør på Storo kan du ringe oss på 02325 eller du kan booke time selv på nett.

Knut Lembach-Beylegaard

Jeg jobber som akupunktør siden det er akupunkturen som har hjulpet meg mest med mine egne helseplager. Jeg hadde ME i mange år i ungdommen, og akupunktur var den største enkeltfaktoren på min vei til helbredelse. 

På grunn av min bakgrunn er det spesielt akupunkturens syn på samspillet mellom psyke og kropp som fascinerer meg, og jeg ser daglig hvordan dette påvirker pasientene mine. Jeg har siden blitt interessert i andre deler av faget og videreutdannet meg innenfor disse. Det inkluderer muskel og -skjelettplager og kvinnehelse med områder som behandling i svangerskapet, menstruasjonsplager og plager i forbindelse med overgangsalder. Søvnvansker og behandling av tilstander i mannens underliv interesserer meg også, og jeg skrev min bacheloroppgave om akupunkturbehandling av ereksjonsproblemer. 

Som pasient kan du forvente en dyktig akupunktør med erfaring fra behandling av et bredt spekter av plager, som ser etter sammenhenger i hele din livsstil som kan påvirke tilstanden du ønsker hjelp med.