Stjørdal

Klinikken holder til i nye, store, og flotte lokaler i Mindes Hus (samme bygg som Politiet).
Klinikken ligger sentralt til i Stjørdal sentrum med egen inngang på baksiden av bygget, med gratis parkering.

Velkommen!

Vi tilbyr:

NB! Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 65 kr.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

Adresse:

Værnesgata 17 7503 Stjørdal

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Julie Vestmo
  Julie Vestmo
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: rygg, nakke og skulderplager, hodepine og kjeveproblematikker, bekken-og hofteplager. Generelle muskel/skjelettplager.   Behandling: leddmanipulasjon/mobilisering, nålebehandling/IMS, triggerpunktsbehandling, traksjonsbehandling
 • Sarah Skage Elden
  Sarah Skage Elden
  Kiropraktor - Tar ikke forsikringspasienter
  Bestill time Info
  Jeg har alltid hatt en stor interesse innen kropp og helse, og har så lenge jeg kan huske vært bestemt på å jobbe med mennesker. Kiropraktikk forsto jeg raskt var perfekt for meg da jeg innså hvilke ressurser og kompetanse man opparbeider for å hjelpe mennesker til en bedre hverdag. I løpet av studiet ved AECC i England og diverse seminarer og kursing har jeg opparbeidet meg en bred forståelse innen faget.   Jeg har foreløpig et bredt interessefelt, men hovedfokus på nakke-og ryggplager innen alle aldre. Som pasient vil du møte en blid og positiv kiropraktor som lytter og tar deg på alvor. Det er viktig for meg at alle skal bli sett og hørt, og jeg kommer til å jobbe iherdig for å hjelpe alle på best mulig måte. Av meg som kiropraktor kan man forvente en grundig undersøkelse og tilrettelegging av behandling som passer hver enkelt pasient best. Målet vil alltid være å få pasientene tilbake til normalen så fort som mulig.   
 • Håvard Flack Bergby
  Håvard Flack Bergby
  Senior Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Hodepine, svimmelhet, rygg/bekken og nakkeplager. Behandling: Manipulasjon, traksjonsbehandling, bløtvevsbehandling, ART.
 • Espen Linaker
  Espen Linaker
  Senior Fysioterapeut - Faglig Leder
  Bestill time Info
  Interesser: skulder, albue, knær, ankler og føtter. Behandling: treningsveiledning, aspirering, ultralydscanning, såler, ganganalyse, ​tverrfriksjoner, idrettsskader også via Idrettens Skadetelefon.
 • Espen Næss Melsæter
  Espen Næss Melsæter
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Generelle muskel- og skjelettplager (skulder, albue, kne, ankel, hofte, rygg og nakke), diagnostisk ultralydscanning, idrett, svimmelhet. Behandling: Treningsveiledning, bløtvevsbehandling, såler, manuelle teknikker, trykkbølge.
 • Guro Vilvang
  Guro Vilvang
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Idrett, barn. Generelle muskel/skjelettplager. Behandling: Kinesiotaping, IMS, trykkbølge, manuelle teknikker
 • Anders Holmen
  Anders Holmen
  Massør / Muskelterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Muskulære smerter og spenninger, hodepine, mental og fysisk utmattelse. Behandling: Muskelterapi/massasje, myofascial release og triggerpunktbehandling.