Røa

Vi opplever til tider noe problem med onlinebooking. Hvis du har problemer med å bestille time:
ring 97923000 så hjelper vi deg.

Klinikken holder til i flotte lokaler i Griniveien 10, midt i Røakrysset.

Vi har gode parkeringsmuligheter rett utenfor døren og nærmeste T-banestasjon er Røa,
som ligger 3 minutters gange fra klinikken.

Vi tilbyr:

NB! Hos oss tar vi kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 71 kr.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

Trenger du hjelp i helgene eller på helligdagene?
Våre klinikker på Fornebu, Majorstuen, Storo og Bekkestua har åpent i helgene og på helligdagene. For mer informasjon om deres åpningstider, bestilling av time mm., trykk her.

Velkommen!

Adresse:

Griniveien 10 0756 Oslo

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Andrea Firth
  Andrea Firth
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Min genuine interesse for mennesket, i kombinasjon med kjærlighet for trening er noen av de viktigste grunnene til at jeg elsker å være fysioterapeut.  Hverdagen min består av det jeg brenner for; å hjelpe andre. Det er viktig for meg at vi sammen finner roten av problemet. Hva er den egentlige grunnen til smertene dine, ikke bare kjappeste vei til en «quick-fix». Jeg har tidligere erfaring fra bla. nevrologi, rehabilitering og psykiatri. Har jobbet lenge som styrke,- og sykkel instruktør og er utdannet PT. Har også videre kurs innen taping av idrettsskader, hofte og kne artrose, bekkenrelaterte plager/behandling, nålebehandling i klinikk, samt spesialtilpasser såler.  Jeg har alltid interessert meg for problemstillinger relatert til gravide, særlig etter jeg opplevde dette selv. Jeg behandler hele kroppen og jobber stadig for å holde behandlingen oppdatert og kunnskapsbasert. Sammen blir vi enig om veien mot ett S.M.A.R.T-mål. Med min kompetanse, din ekspertise på egen kropp jobber vi sammen for å finne den beste behandlingen for deg. Jeg er også svært opptatt av å arbeide tverrfaglig dersom det er nødvendig, noe vi benytter oss av hyppig her på Røa. Jeg behandler hele kroppen og jobber stadig for å holde behandlingen oppdatert og kunnskapsbasert. Sammen blir vi enig om veien mot ett S.M.A.R.T-mål. Med min kompetanse, din ekspertise på egen kropp jobber vi sammen for å finne den beste behandlingen for deg. Jeg er også svært opptatt av å arbeide tverrfaglig dersom det er nødvendig, noe vi benytter oss av hyppig på Røa.
 • Alexander Fredriksen
  Alexander Fredriksen
  Kiropraktor - faglig leder
  Bestill time Info
  Interesser: Nakke/ryggplager. Isjas, hodepine, kjeve. Behandling: Manipulasjon/mobilisering, triggerpunkt og traksjon.
 • Arif Tekin
  Arif Tekin
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo og Akershus (OsloMet). I tillegg har jeg videre utdanning i fysisk aktivitet fra NTNU. Jeg er sertifisert i AktivA ”Aktiv med Artrose” og har holdt artrose skole i Nordre Follo kommune.Jeg har bred kompetanse og god erfaring med forebygging, rehabilitering og behandling av muskel- og skjelett plager og skader. I tillegg har jeg fått god kunnskap og erfaring med akutte- og/eller belastningsrelaterte idretts skader gjennom arbeidet mitt med barn og ungdom i Oppegård kommune.Som en fysioterapeut er jeg alltid opptatt av å styrke pasientenes egne ressurser for å oppnå sine egne målsetninger. Kroppen våres er samling av fantastiske organer og systemer som jobber sammen for et felles mål, og den er veldig tilpasningsdyktig. Å skjønne muskel og skjelett plager krever analytisk tekning og kontinuerlig vurdering. Dette ser jeg som min sterkeste side som en fysioterapeut.Jeg har stor interesse i trening og fysisk aktivitet, og særlig  styrke trening og lang distanse løping.
 • Knut Kristensen Moe
  Knut Kristensen Moe
  Massør / Muskelterapeut
  Bestill time Info
  Jeg jobber som muskelterapeut da jeg er en ekte og lidenskapelig "muskelnerd". Jeg har alltid vært fascinert av anatomi, biomekanikk og muskelhelse. Gjennom hele livet har jeg vært aktiv og har vært innom mange forskjellige treningsformer. I den sammenheng har jeg alltid forsøkt å forstå hvordan jeg kan få best mulig progresjon i hver enkelt idrett, gjennom et utvalg helt spesifike øvelser. Mitt hovedfokus er alltid selve mennesket bak de fysiske utfordringene eller plagene du oppsøker meg for, derfor forsøker jeg å se det totale bildet for å kunne bidra på beste mulige måte. Jeg har en helhetlig tilnærming til hva som kan være en årsaksforklaring. Første tilnærming er en ren symptombehandling hvor smertereduksjon er fokus, deretter jobber jeg systematisk mot hva som kan være en sannsynlig årsak. Ved en god årsaksforståelse er oppfølgingen mye enklere og tilhelingen veldig ofte raskere. I min tidlige periode som terapeut jobbet jeg mest med nakkespenninger, rygg og ikke minst setemuskulatur og smertelindring. Dette gjøres fortsatt mye, men oftest i tett samarbeid med kiropraktor. Gjennom min interesse og engasjement har jeg nå opparbeidet meg en verdifull erfaringsbase, og har bygget meg en sterk forståelse og kompetanse rundt hodepineproblematikk og skulderrelaterte problemer. Her benytter jeg i større grad en kombinasjon av forskjellige teknikker for å oppnå en rask endring i symptombildet, og har en tydelig detaljorientert tilnærming til hvert enkelt case. For å kunne tilby denne variasjonen har jeg tatt utvidet opplæring inne DryNeedling (IMS) og gjennomført opplæring i trykkbølgebehandling. Med min "passion" for faget muskelterapi er jeg alltid nysgjerrig på hvilke teknikker, filosofier og tanker som ligger bak en behandlingsform, så jeg forsøker å delta på kurs hvor jeg kan få en dypere forståelse for mitt fag. Jeg har i den anledning gjennomført opplæring som instruktør i spedbarnsmassasje, deltatt på kurs som "Langvarige smerter og sammensatte lidelser", "Trigger Point Therapy by Amber Davies" ol. I tillegg har jeg hatt et toårig engasjement som faglærer innen anatomi ved IFH Institutt for Helhetsmedisin. For å ha en helhetlig tilnærming til "berøringsbasert terapi" (massasje) har jeg forsøkt å hente ut det beste fra forskjellige kulturer og benytter ofte elementer hentet fra Thai, Shiatzu, Ayurvedisk osv som et supplement til min utdannelse innen Klassisk Svensk Massasjeterapi, en mer anatomisk og systemisk behandlingsfilosofi. Min oppgave som behandler er at jeg skal kunne bidra til at du kan oppnå din ønskede situasjon, om det er å redusere smerte, bli sterkere og mer mobil, kunne løpe fem kilometer eller gjennomføre en triathlon, så vil jeg gjøre mitt ytterste for at du skal nå målet ditt. Det essensielle for meg at mine pasienter føler seg hørt og ivaretatt gjennom behandlingsforløpet, og at behandlingen fører til en positiv langvarig endring for pasienten.