Røa

Klinikken holder til i flotte lokaler i Griniveien 10, midt i Røakrysset.

Vi har gode parkeringsmuligheter rett utenfor døren og nærmeste T-banestasjon er Røa,
som ligger 3 minutters gange fra klinikken.

Vi tilbyr:

NB! Hos oss tar vi kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 65 kr.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

Trenger du hjelp i helgene eller på helligdagene?
Våre klinikker på Fornebu, Majorstuen, Storo og Bekkestua har åpent i helgene og på helligdagene. For mer informasjon om deres åpningstider, bestilling av time mm., trykk her.

Velkommen!

Adresse:

Griniveien 10 0756 Oslo

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Alexander Fredriksen
  Alexander Fredriksen
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Nakke/ryggplager. Isjas, hodepine, kjeve. Behandling: Manipulasjon/mobilisering, triggerpunkt og traksjon.
 • Håkon Andresen
  Håkon Andresen
  Senior Kiropraktor/ Balanseterapeut - Tar ikke forsikringspasienter
  Bestill time Info
  Interesser: Albue, kne, ankel, nakke og svimmelhet/krystallsyke.Behandling: Manipulasjon, mobilisering, svimmelhetsbehandling, trykkbølgebehandling, kinesiotape.
 • Anton Larsson
  Anton Larsson
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Behandling av muskel- og skjelett plager, pre og postoperativ trening, nevrologi, akutte skader, slyngetrening. Øvelser og veiledning, manuelle teknikker, triggerpunkt,slyngetrening og taping.
 • Andrea Firth
  Andrea Firth
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Min genuine interesse for mennesket, i kombinasjon med kjærlighet for trening er noen av de viktigste grunnene til at jeg elsker å være fysioterapeut.  Hverdagen min består av det jeg brenner for; å hjelpe andre. Det er viktig for meg at vi sammen finner roten av problemet. Hva er den egentlige grunnen til smertene dine, ikke bare kjappeste vei til en «quick-fix». Jeg har tidligere erfaring fra bla. nevrologi, rehabilitering og psykiatri. Har jobbet lenge som styrke,- og sykkel instruktør og er utdannet PT. Har også videre kurs innen taping av idrettsskader, hofte og kne artrose, bekkenrelaterte plager/behandling, nålebehandling i klinikk, samt spesialtilpasser såler.  Jeg har alltid interessert meg for problemstillinger relatert til gravide, særlig etter jeg opplevde dette selv. Jeg behandler hele kroppen og jobber stadig for å holde behandlingen oppdatert og kunnskapsbasert. Sammen blir vi enig om veien mot ett S.M.A.R.T-mål. Med min kompetanse, din ekspertise på egen kropp jobber vi sammen for å finne den beste behandlingen for deg. Jeg er også svært opptatt av å arbeide tverrfaglig dersom det er nødvendig, noe vi benytter oss av hyppig her på Røa. Jeg behandler hele kroppen og jobber stadig for å holde behandlingen oppdatert og kunnskapsbasert. Sammen blir vi enig om veien mot ett S.M.A.R.T-mål. Med min kompetanse, din ekspertise på egen kropp jobber vi sammen for å finne den beste behandlingen for deg. Jeg er også svært opptatt av å arbeide tverrfaglig dersom det er nødvendig, noe vi benytter oss av hyppig på Røa.
 • Knut Kristensen Moe
  Knut Kristensen Moe
  Massør / Muskelterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Hodepine, smertebehandling, avspenning, bevissthet, stress, idrettsrelaterte skader, opptrening, rygg, nakke. Behandling: Muskelterapi, massasje, triggerpunkt, IMS, kinesiotape, tøyninger, faschiabehandling, tilrettelagte øvelser.