Helsfyr

Vi opplever til tider noe problem med onlinebooking. Hvis du har problemer med å bestille time:
ring 97923000 så hjelper vi deg.

Klinikken vår ligger i 1. etasje i Helsfyr Atrium - Innspurten 15,

vis-à-vis Valhall Arena og Valle Hovin. Vi har gode parkeringsmuligheter rett utenfor døren.
Kommer du kjørende inn til Oslo på E6, eller østover på ring 3, er det lett å få øye på det store bygget Helsfyr Atrium med sine 14 etasjer og fasade i glass og aluminium.
Det nye kontorbygget på Helsfyr har en uvanlig og spennende fasong.

Tar du offentlig transport finner du klinikken 5 meter fra
bussholdeplassen "Teisenkrysset" på Ring 3.

                     Klinikk for Alle Helsfyr

Vi tilbyr:

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:

Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå. Prisforskjellen mellom en offentlig og privat fysioterapeut ligger mellom 250-350 kr per konsultasjon.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

 NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 71 kr.

Trenger du hjelp i helgen eller på helligdagene?
Våre klinikker på Majorstuen, Storo og Bekkestua har åpent hver helg.
For mer informasjon om deres åpningstider, bestilling av time med mer, trykk her.

Velkommen!

Adresse:

Innspurten 15 0663 Oslo

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Jarl Andreas Dybvik
  Jarl Andreas Dybvik
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Utdannet ved fysioterapiutdanningen på Høgskolen i Bergen, og har jobbet for Klinikk for Alle siden 2016. Har vært tilknyttet det medisinske apparatet til Oslo Turnforening siden 2018. Interesser: skulder-, albue/hånd-, hofte-, kne og legg/ankel/fot-problematikk. Behandler også mange akutte og langvarige rygg- og nakkeplager. Behandler mange idrettsutøvere på forskjellig nivå. Bruker manuelle teknikker og veileder i øvelser for langvarig effekt av behandling. Følger kursrekke innen idrettsmedisin og er i tillegg sertifisert innen slyngetrening, trykkbølgebehandling og kinesiotape.​
 • Elise Nordby
  Elise Nordby
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Nakke- og skulderplager, hofte/bekken, ryggsmerter, opptrening Behandling: Manuelle teknikker, treningsveiledning, triggerpunktbehandling- og utspenning, redcord/slynger, trykkbølgebehandling, kinesiotape.
 • Morten Styrerud Bunkholdt
  Morten Styrerud Bunkholdt
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Uteksaminert ved Royal Melbourne Institute of Technology 2011. Siden dette har han jobbet i Kiropraktor Brumunddal, en av Norges største Gonstead klinikker i to år. Etter det jobbet han i Oslo på Svein Torp klinikken som i stor grad var med idrettsutøvere. Deretter jobbet han på Helsfyr Kiropraktorklinikk, som er en ren Gonstead klinikk. Han har drevet sin egen praksis i Oslo siden 2017. Utenom å være aktiv innen idrett selv, har han en stor lidenskap for friluftsaktiviteter. Han er til daglig opptatt av kostholdets og psykens påvirkning på menneskets helse, og har derfor en bred kunnskap innenfor disse temaene. Han ser alltid etter muligheten for å optimalisere helse og kropp på best mulig måte. Han praktiserer det anerkjente Gonstead systemet, noe han har gjort siden han ble uteksaminert i 2011.
 • Siv Maria Lund
  Siv Maria Lund
  Akupunktør og massør
  Bestill time Info
  Klassisk akupunktur, IMS, elektroakupunktur, cupping og velværemassasje.  - Utdannet ved Høyskolen Kristiania med en bachelorgrad i akupunktur fra 2018.- Medlem av Akupunkturforeningen  Tradisjonell Kinesisk Medisin (TKM) har alltid fremstått som spennende for meg, og i 2015 valgte jeg å følge drømmen og utdanne meg til akupunktør. Faget favner stort, og gir meg som terapeut mange verktøy til å behandle et bredt spekter av lidelser medikamentfritt.  Muskel- og skjelettproblematikk er blant annet et stadig økende problem blant befolkningen, og behandling med akupunktur kan gi en smertereduserende effekt samt øke bevegeligheten i affiserte områder. Jeg tilbyr triggerpunktbehandling/IMS for dette, i tillegg til klassisk akupunktur og fødselsforberedende-/modningsakupunktur. Jeg tilbyr også kopping, enten i kombinasjon med nåler eller som en egen behandling. Her på KFA Helsfyr jobber vi tverrfaglig, og er det noe jeg ikke kan hjelpe deg med så vil jeg anbefale deg videre til en av mine dyktige kollegaer.  Det å kunne hjelpe mennesker er det jeg brenner for, og den gode samtale i møte med mine pasienter er alltid i fokus.  Skriv gjerne et notat i bestillingen om hva du kommer for eller hvilken type behandling du ønsker. Velkommen til meg.
 • Tor Smeby
  Tor Smeby
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Behandler hodepiner, nakke, rygg, armer og ben. Spesialisering i Ultralyd-diagnostikk og idrettskader.