Kiropraktor Oslo

Leter du etter kiropraktor i Oslo?

Klinikk for Alle har hatt klinikk her siden 1989, og i dag finnes vi flere steder. Kiropraktoren kan hjelpe deg med undersøkelse og behandling av plager fra muskler og ledd, for eksempel akutte og langvarige plager fra nakke, rygg og skuldre. Kiropraktoren er offentlig godkjent helsepersonell og har rett til å skrive sykemeldinger på inntil 14 dager, og å henvise til spesialisthelsetjenesten. 

 

 

 

Du finner oss i Oslo-området på følgende klinikker:

 

Hva behandler en kiropraktor?

En kiropraktor er utdannet for å behandle: Ryggsmerter, migreneisjiasnakkesmerterhodepine, kjevesmerter, armsmerterskuldersmerterbrystsmerter,
smerter mellom skulderbladenesvimmelhet, idrettsskader, knesmerter, fot/ankel/håndleddsmerter, m. m.

På kontoret hos en kiropraktor kommer ofte mange forskjellige plager. Selv om de aller fleste forbinder kiropraktorer med ryggen, har en kiropraktor en grundig utdannelse som også tar seg av resten ev muskel og skjelettsystemet.
Kiropraktikk er høyt ansett i Norge og norske kiropraktorer har status som primærhelsekontakt i Norge. Det vil si at en kiropraktor har muligheten til å sykemelde (opptil 12 uker), rekvirere for røntgen, MR, CT, ultralyd under Folketrygden, samt henvise deg til spesialist dersom det skulle være nødvendig. En god kiropraktor samarbeider med din fastlege og sender tilbakemeldinger (epikriser) om ditt tilfelle dersom du samtykker til dette. 

En utfordring med å oppsøke en kiropraktor er at to forskjellige klinikker på hver sin side av gaten kan gi to helt forskjellige opplevelser. Vårt mål i Klinikk For Alle er at uansett hvilken av våre klinikker du oppsøker en kiropraktor, skal opplevelsen være forholdsvis lik og kvaliteten like høy.