Kiropraktor Fornebu

Kiropraktor på Fornebu

Hvorfor Klinikk For Alle på Fornebu?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente kiropraktorer
  • Bred erfaring med flere typer plager

Hva er en kiropraktor?
Kiropraktorene på Klinikk for Alle Fornebu utreder og behandler nerve-, muskel- og skjelettlidelser. De behandler i hovedsak kroppens ledd og muskler ved hjelp av manuelle teknikker som manipulasjon- og bløtvevsbehandling. Kiropraktoren er primærkontakt i norsk helsevesen og kan henvise til bildediagnostikk, spesialisthelsetjeneste samt sykemelde ved behov.

Hva behandler en kiropraktor?
Våre kiropraktorer er svært dyktige på utredning og behandling av akutte eller langvarige  nakke- og ryggsmerter. Vi behandler også skiveprolaps, hodepine, svimmelhet, kjevespenninger og senelidelser. Vi har også god kompetanse på ekstremitetsbehandling. ​

Hva er unikt med oss? 
Hos oss kan du forvente engasjerte kiropraktorer som gjør en grundig undersøkelse og skreddersyr et individuelt behandlingsopplegg for den enkelte. I tillegg til manipulasjon og/eller mobilisering av ledd bruker vi typisk triggerpunktbehandling for å bedre funksjon og lindre smerte. Vi er genuint interesserte i å finne årsaken til smertene dine, samt gi gode råd for å unngå tilbakevendende plager. Vi har kiropraktorer som har spisskompetanse på trykkbølge- og traksjonsbehandling. I tillegg brukes nåler (IMS) og kinesiotape.​

Hva kan du forvente av oss?
Hos oss kommer du til en ny, flott klinikk med store og moderne behandlingsrom. Klinikken er lett tilgjengelig inne på kjøpesenteret, Fornebu S. Vi har åpningstider fra 07.00-20.00 på hverdagene samt helgevakt. Dette for at du skal kunne få behandling når det passer deg best. Gratis parkering.

Våre kiropraktorer

Emilie Remman

Jeg har tidligere vært aktiv fotballspiller, danser og surfer og av den grunn selv slitt med idrettsskader og hodepine. Dette gjorde at jeg ble tidlig introdusert til kiropraktikk og interessert i muskel – og skjelett plager. Jeg jobber med et bredt spekter av plager, men er spesielt interessert i hodepiner og idrettsrelaterte skader.

Jeg brenner for faget og synes det er spennende å få muligheten til å hjelpe så mange ulike typer mennesker med forskjellige utfordringer.

 

 

 

Klinikk Plassering

Adresse:

Snarøyveien 55, 1364 FornebuKlinikken vår ligger i nye, flotte lokaler i Fornebu S.

Våre åpningstider: