Kiropraktor Fornebu

Kiropraktor på Fornebu

Hvorfor Klinikk For Alle på Fornebu?
  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente kiropraktorer
  • Bred erfaring med flere typer plager
Hva er en kiropraktor? Kiropraktorene på Klinikk for Alle Fornebu utreder og behandler nerve-, muskel- og skjelettlidelser. De behandler i hovedsak kroppens ledd og muskler ved hjelp av manuelle teknikker som manipulasjon- og bløtvevsbehandling. Kiropraktoren er primærkontakt i norsk helsevesen og kan henvise til bildediagnostikk, spesialisthelsetjeneste samt sykemelde ved behov. Hva behandler en kiropraktor? Våre kiropraktorer er svært dyktige på utredning og behandling av akutte eller langvarige  nakke- og ryggsmerter. Vi behandler også skiveprolaps, hodepine, svimmelhet, kjevespenninger og senelidelser. Vi har også god kompetanse på ekstremitetsbehandling. ​ Hva er unikt med oss?  Hos oss kan du forvente engasjerte kiropraktorer som gjør en grundig undersøkelse og skreddersyr et individuelt behandlingsopplegg for den enkelte. I tillegg til manipulasjon og/eller mobilisering av ledd bruker vi typisk triggerpunktbehandling for å bedre funksjon og lindre smerte. Vi er genuint interesserte i å finne årsaken til smertene dine, samt gi gode råd for å unngå tilbakevendende plager. Vi har kiropraktorer som har spisskompetanse på trykkbølge- og traksjonsbehandling. I tillegg brukes nåler (IMS) og kinesiotape.​ Hva kan du forvente av oss? Hos oss kommer du til en ny, flott klinikk med store og moderne behandlingsrom. Klinikken er lett tilgjengelig inne på kjøpesenteret, Fornebu S. Vi har åpningstider fra 07.00-20.00 på hverdagene samt helgevakt. Dette for at du skal kunne få behandling når det passer deg best. Gratis parkering.

Våre kiropraktorer

Bent Roar Ekerhaugen

Jeg har jobbet som kiropraktor siden 2010 og er ekstremt stolt og glad for å være kiropraktor. Det er utrolig inspirerende å gå på jobb hver dag når jeg vet at jeg kan hjelpe andre som lider av ulike typer rygg og nakkeplager, hodepine, svimmelhet og skiveprolapser. De siste 8 årene har jeg hatt stort fokus på å bli «best på rygg», jeg har brukt mye tid og ressurser på å bli en dyktig kliniker, spesielt behandling av skiveprolaps og ulike skivelidelser. Det har resultert i mange henvisninger av pasienter med skivelidelse, akutte nakke- og ryggsmerter samt hodepine pasienter. Jeg kan love alle mine pasienter en engasjert og blid terapeut som vil gjøre alt som står i min makt for å hjelpe, uansett om det er på mitt kontor, henvisning til dyktige kollegaer innad i klinikken eller henvisning direkte til spesialisthelsetjenesten. 

Eirik Bremnes

Jeg utdannet meg til kiropraktor etter å ha fått behandling av kiropraktor selv i min tid som aktiv fotballspiller. Siden 2011 har jeg sett pasienter fra spedbarnsalder til godt inn i pensjonisttilværelsen.  I tillegg har jeg vært så heldig å få jobbe med toppidrettsutøvere som har gitt meg betydelig erfaring. Jeg anser meg selv som en allsidig kiropraktor og utreder/behandler de fleste nerve-, muskel- og skjelettlidelser. I min praksis ser jeg mest av rygg, nakke og senelidelser. Lidelser som typisk har sekundære plager som hodepine og utstrålende smerter. Mine pasienter kan forvente en engasjert og lyttende kiropraktor som utreder og individuelt tilpasser behandlingsopplegg for den enkeltes behov. Tverrfaglig oppfølging og samarbeid med fastlege/spesialisthelsetjeneste er noe jeg etterstreber der det er behov for det. Jeg holder meg oppdatert på nyere forskning og ønsker å og videreutvikle meg i et fag jeg er veldig stolt av. 
Klinikk Plassering

Adresse:

Snarøyveien 55, 1364 FornebuKlinikken vår ligger i nye, flotte lokaler i Fornebu S.

Våre åpningstider: