Ski

Klinikken ligger sentralt til i Ski sentrum i store, lyse lokaler. Du finner oss i 2. etasje i stasjonsbygningen på Ski togstasjon. Kommer du med bil, kan du enten parkere på parkeringsplassen rett ovenfor klinikken, eller på Ski Storsenter som ligger på nedsiden av klinikken.

Vi tilbyr:

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:
1) Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.

2) Våre fysioterapeuter og manuellterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå. Prisforskjellen mellom en offentlig og privat fysioterapeut/manuellterapeut ligger mellom 250-350 kr per konsultasjon.

3) Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Skal du bestille time til såletilpassing må du velge 60 min under bestillingen.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 65 kr.

Velkommen!

Klinikk Plassering

Adresse:

Jernbaneveien 5-7 1400 Ski

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Christian Lunow
  Christian Lunow
  Kiropraktor/Injeksjonsbehandling
  Bestill time Info
  Ekspertise innen ultralydundersøkelse. Utredning av overbelastningsskader (senebetennelser) i skulder, albue, hofte, kne, ankel. Utredning og behandling av nakke og ryggplager
 • Morten Styrerud Bunkholdt
  Morten Styrerud Bunkholdt
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Uteksaminert ved Royal Melbourne Institute of Technology 2011. Siden dette har han jobbet i Kiropraktor Brumunddal, en av Norges største Gonstead klinikker i to år. Etter det jobbet han i Oslo på Svein Torp klinikken som i stor grad var med idrettsutøvere. Deretter jobbet han på Helsfyr Kiropraktorklinikk, som er en ren Gonstead klinikk. Han har drevet sin egen praksis i Oslo siden 2017. Utenom å være aktiv innen idrett selv, har han en stor lidenskap for friluftsaktiviteter. Han er til daglig opptatt av kostholdets og psykens påvirkning på menneskets helse, og har derfor en bred kunnskap innenfor disse temaene. Han ser alltid etter muligheten for å optimalisere helse og kropp på best mulig måte. Han praktiserer det anerkjente Gonstead systemet, noe han har gjort siden han ble uteksaminert i 2011.
 • Christian Lager
  Christian Lager
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Behandler muskel- og skjelettplager, bl.a. nakke, rygg og bekken.Erfaring innen behandling og rehabilitering av ekstremiteter og idrettsskader; skulder, albue, hofte, kne, fot/ankel.Spesielt interessert i behandling av hodepine, hjernerystelse og svimmelhet samt opptrening etter fall.
 • Elisabeth Wergeland
  Elisabeth Wergeland
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: akutt og langvarig bekken/ ryggplager. Gravide/ etter fødsel. Nakkeplager, stress. Behandling: triggerpunktbehandling, nåler/ IMS, rehabilitering, avspenning/ bløtvevsbehandling.
 • Cathrin Nordhagen Dalheim
  Cathrin Nordhagen Dalheim
  Osteopat/Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Skulder/nakke, hofte, diafragma/stress, gravide og barn.
 • Marte Ramsfjell
  Marte Ramsfjell
  Osteopat - Tar ikke forsikringspasienter
  Bestill time Info
  Behandler plager med opphav i muskel- og skjelettsystemet. Blant annet langvarige, sammensatte tilfeller og plager relatert til stress. Behandler også akutte tilfeller.
 • Erika Hesselroth
  Erika Hesselroth
  Akupunktør
  Bestill time Info
  Muskelsmerter, spesielt rygg/nakke og albue, stressplager, søvnproblemer, allergi, bihuleproblematikk, kvinnehelse og modningsakupunktur. Kosmetisk akupunktur. Behandler med: klassisk akupunktur, IMS, triggerpunkt, elektro akupunktur
 • Davin Joshua Vanstone
  Davin Joshua Vanstone
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Behandler diverse idretts- og muskelskjelett plager, artrose (slitasjegikt), og pre-og post operativbehandling, fall og balanse hos eldre.  Behandler med terapeutiske øvelser, leddmobilisering og leddmanipulasjon, bløtdelsbehandling, teiping. 
 • Atle Aasterud
  Atle Aasterud
  Såletilpasning
  Bestill time Info
  Tilpasser dynamiske såler for å øke funksjon i fot, ankel, knær, hofter og rygg. 10 års erfaring i undersøkelse med funksjonelle tester og tilpassing av såler.
 • Niclas Skärström
  Niclas Skärström
  Osteopat - Tar ikke forsikring
  Bestill time Info
  Behandling og opptrening av Svimmelhet og Balanseforstyrrelser, Hjernerystelser samt muskel og skjelettplager. Har varit en del av Klinikk for Alle siden 20 år. Utdannet Osteopat DO, med omfattende fordypning i Vestibular og Nevro-Ortopedisk Rehab.
 • Helga Grimstad - I PERMISJON
  Helga Grimstad - I PERMISJON
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  https://onlinebooking.promed.no/kfa_ski/ansatte/150Opptatt av funksjon og stressrelaterte smerter. God erfaring med akutte og kroniske muskel-skjelettplager som korsrygg/bekken, nakke- og hodepine. Videreutdanning i behandling av barn og gravide.